Nyt kun keväinen aurinko sohii säteillään silmiin, niin että pölyn peittämät aurinkolasit on etsitty kissojen, koirien ja muutaman kirosanan avulla romukorin (miksi sellainen kori muuten pitää aina olla? Sellainen johon heittää kaikenlaista moskaa, jonka oikea osoite olisi roskis?) pohjalta, niin voi pikkuhiljaa alkaa heittämään hyvästejä toppahanskoille, kypärämyssyille, hikisille pukemisoperaatioille ja hukkuneille villasukille. Ja toivottaa tervetulleeksi kurahanskat, kurahousut, kurasaappaat, kuraiset vaatteet ja kuran. Ja ai niin, mudan. Ja hiekan. Ja mullan. Ah. kevät.

Nyt voi siis vielä hetken fiilistellä tätä vuodenaikojen sinistä hetkeä. Kun ei ihan vielä ole kevät, mutta ei enää talvikaan. Mä fiilistelen sitä täällä videon muodossa. Tänä talvena S vielä konttaili, otti ensimmäisiä hapuilevia askeliaan lumihangessa, tupsahteli välillä nassulleen ja vaati kantopalvelua liikkuakseen puistoon. (Ja sinne keinuun. Hah!) Jotenkin musta tuntuu, että ensi talvi tulee olemaan hieman nopeampi temmoltaan. Mieheni ehti ikuistaa tämän talven möngertelyjä ja pulkkailuja tähän suloiseen videoon. Voi mitä muistoja ihanasta talvipäivästä <3

Musiikki: On A Good Day - Acoustic - Above & Beyond
Kuvaus ja leikkaus Mölsä Pictures

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Itseironinen ja avoimen avuton blogi niistä elämän matkoista, joihin päättää hypätä. Hypyn voi suunnitella, mutta lopputulos ei koskaan se mitä luulit!

Welcome aboard!

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram