Kirjoitukset avainsanalla kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Jordanin kanssa 

Onks kellään muulla ollut haasteita hampaiden pesun kanssa? Ei siis omien, vaan tuon naperon? Sen, joka halutessaan löytää leijonan voimat kääntääkseen pään pois ja bitbullin leuat puriessaan legot yhteen? Ja joo joo, rutiinit auttaa tähän, mutta varsinkin reissussa pitää takataskusta löytyä Timo Taikuri (pelottava ajatus) jotta Reissu-Reetan hampaat olis kuosissa myös matkan jälkeen. 

Mä oon tässä kehitellyt muutaman kikan, jotka pääsääntöisesti toimii. Haluatteko kokeilla?

 

Kikka ykkönen: mä laulan.

Olin ihan "Vain Elämää"-kiintiöräppärinä ja sanoitin uusiksi soivasta satukirjasta löytyvän "Leivotaan kakkuja"-laulun. Sen sanat menee näin: "Harjataan, harjataan hampaita. Hammaspeikot pysyy loitolla. Harja ja tahnaa ja sitten suihkimaan. Pian hampaat ne Sipukan kiiltää vaan!"  

Tämä toimi erinomaisesti ensimmäiset sata kertaa. Sen jälkeen se on toiminut lähinnä vain kummitytölle, joka ei ole joutunut kuuntelemaan kummitätinsä joikaamista kahdesti päivässä. Yritän silti välillä viritellä laulukurkkua, mutta yleensä se kariutuu Sipun "ei laula!" kommenttiin.

Jos et itse koe olevasi oman elämäsi Pavarotti, vaan kuulut enemmän Matti Nykänen -kategoriaan, niin Jordanin sivuilta löytyy muutamakin valmis hampaidenharjaus-lauluvideo . Varoituksen sana: ne biisit jää sit korvamatona höröttimiin soimaan. En vastaa seurauksista, jos työpalaverissa alat hyräilemään "relaa, iso pieni, leijona tai hiiri...", mutta videon tapahtumasta otan vastaan mielelläni.

 

Kikka kakkonen: antaa tyypin harjailla itsekseen.

Siitä ei kannata välittää, että harjaus saattaa vaikuttaa enemmän pureskelulta kuin harjaukselta. Sitten, kun on ensin ollut Sipun vuoro, niin jossain vaiheessa tulee äidin vuoro. Tämä ei ole kovin tehokas kikka, mutta asiaan on auttanut sähköhammasharjan ostaminen. Tyttö ei tosin ensin lainkaan halunnut harjaa päälle. Ei ollut ymmärtävinään, kun selitin että se vähän syö sitä pointtia. Siksi käytämmekin myös manuaalista versiota. Varsinkin reissussa se on kätevä, koska yleensä äiti unohtaa pakata laturin mukaan. Paitsi silloin kun mennään maihin, joissa se pirun töpseli ei sovi seinään. Silloin unohdan adapterin.

 

Kikka kolmonen: satu.

Olen nyt viime aikoina kertonut Sipulle sadun tytöstä nimeltä Sipuli jolla oli kauniit vaaleat hiukset, siniset silmät ja hohtavan valkoiset hampaat. Tämä tyttö tapaa satunnaisesti joko pehmolelu Örkin, lainakoira Hupin tai jonkun muun juuri sillä hetkellä tärkeän hahmon, joka sitten ihailee Sipulin kauniita hampaita ja haluaa samanlaiset itselleenkin. Sipuli kertoo hahmolle salaisuuden: hän harjaa hampaat aamuin ja illoin sähköhammasharjalla. Siitä innostuneena hahmo ryntää harjakauppaan ostamaan itselleenkin sähköhammasharjan ja sen jälkeen myös hahmolla on kauniit, hohtavan valkoiset hampaat. Satu kestää kaksi minuuttia, jonka Herra Jordan on ajatellut sopivaksi ajalliseksi määreeksi legojen hinkkaukselle.

OSALLISTU JORDAN TUOTEPAKETIN ARVONTAAN kommentoimalla Mirvan Menomatkat Facebook-sivuilla tätä postausta 30.6.2017 mennessä. Kerro miten teillä hampaiden harjaus sujuu tai mitä kikkoja teillä on kokeiltu. Tai käy vaan tykkäämässä. Kaikkien postauksesta tykänneiden kesken arvotaan Jordan-tuotepaketti (sis. lasten hammasharjan ja –tahnan (lapsen iän mukaan) sekä aikuisten hammasharjan, -tahnan ja hammasvälituotteen.)

Kommentit (2)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Hui! Toivottavasti jossain vaiheessa helpottuu. Kyllä se meilläkin välillä on melkoista taistelua ollut, mutta jotenkin haluaisin vältää sitä, että tekee asiasta mörön. Jossain vaiheessa se tyyppi on meinaan niin iso ettei saa väkisin harjattua...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ LAPSIMESSUJEN KANSSA

Lapsimessut tulevat 21.-23.4.2017! Oletko valmis! Ota mukaan korvatulpat, pitkää pinnaa, paljon huumoria ja lompakko. Kuuleman mukaan näillä messuilla hurahtaa helposti kaiken maailman ihanuuksiin ja turhuuksiin, härpättimiin joita saa sitten selitellä miehelle kotona. Eli jos haluat hurahtaa rauhassa, jätä kotiin sekä mies että lapsi.

Itse ajattelin lähteä asenteella: riehu niin paljon kuin sielu sietää. Siis lapsi. Itsehän aion käyttäytyä kuin sivistynyt aikuinen. No enkä aio! Aion itsekin tunkea tuonne bObles LEGO DUBLO -alueelle ja testailla noita bOblesin kalusteita, jotka lupaavat karkeamotoriikan kehitystä ja liikunnallisia elämyksiä. Ja sitten joudun ihan muka pitkin hampain menemään "vielä niin pienen" lapseni mukana Pajulahden peuhualueelle ja hiki päässä harjoitella parkouria. Messuasuna siis selkeästi trikoot ja hikipanta.

Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles
Kuva: bObles

Uutena alueena messuilla on Neuvola. Ja ei mummit, älkää alkako intoileen: en ole raskaana. Mutta silti ajattelin mennä käymään siellä. (Ei, en edes yritä tulla raskaaksi. Tämä myös pomolle tiedoksi: no stress. Pieni painonnousu ei johdu mistään muusta kuin liiallisesta jäätelön syönnistä.) Neuvolan lavalla puhutaan sunnuntaina  klo 12-13 aiheesta: Kuinka kasvattaa diginatiivi? Tämä aihe jotenkin osuu ja uppoo kun Sipu on koko ajan pyytämässä puhelinta ja padia käyttöönsä ja itse tuskailen sen kanssa, mikä on hyväksi ja missä määrin. Odotan siis innolla että viestintäkonsultti Satu Irisvik ja Viihdevintiöt-blogin perustanut toimittaja Jenni Utriainen kertovat minulle oikeat vastaukset. Koska niinhän se menee. Kaikkeenhan on aina olemassa yksi oikea vastaus, vai mitä?

Tehdään varmaankin myös syrjähyppy Eläinystäväni-tapahtuman puolelle. Jos siellä vaikka pääsis alentamaan verenpainetta suloisia eläimiä silittelemällä. Ja jos saan huijattua mieheni (joo, on siellä kai joku autopuolikin...) mukaan, niin ehkä pääsen myös penkomaan Name Itin osaston -30% valikoimaa ja Siluettiverstaan valaisimia. Lisäksi minua kiinnostaa ihan suunnattomasti Huttaroon korut. Nehän tehdään siis lapsen omista piirustuksista! Messuilla saa -20% alennuksen paikan päällä tilatuista koruista. Eli ottakaa piirrokset mukaan!

Kuva: Huttaroo
Kuva: Huttaroo

Alkoiko kiinnostamaan? Minulla olisi jaossa kaksi lippua messuille. Ne saa henkilöt, jotka perustelevat kaikkein parhaiten, hauskiten, älyttömimmin sen miksi haluavat messuille. Kirjoita perustelusi kommenttikenttään 18.1.2017 klo 21.00 mennessä. Minä sitten diktaattorin elkein valkkailen sieltä kaksi parasta ja laitan sähköpostin laulamaan.

P.S. Jos olette tulossa messuille ja haluatte selkeää tietoa tapahtumasta, suosittelen lukemaan myös Joukolattaren postauksen aiheesta. Hyviä vinkkejä.

Kommentit (14)

Heltsu

Eino 1,5v osaa hassutella erittäin taitavasti ja tää Äippä siinä samalla.. jos meillä olisi videokameroita katossa..niin varmasti saisi muutkin nauraa höröttää vatsa kippurassa 😂😂kunnon kotivideo matskuu 😂😂

Vierailija

Haluaisin messuille, koska olen 28. viikolla raskaana eikä mulla ole käytännössä mitään kokemusta lapsista ja tarvitsen kaiken avun mitä voin saada. Lineaarialgebra, derivointi ja etc. sujuvat helposti mutta lastenvaunujen valinta tuntuu rakettitieteeltä. 

Lisäksi haluaisin paijata eläimiä.

elinappi

Meidän pitäis päästä ehdottomasti vauvan kanssa messuille, koska
1) olis vauvalle ekat messut
2) äidille kivaa puuhaa
3) pitäis aloittaa pian kiinteet ja pitäis päästä tarjoushaukkaileen oheismateriaalia
4) rakastan kaikkia suomalaisia pieniä vaatemerkkejä ja niitä on siellä laajasti tarjolla, joten olis ihanaa päästä vähän tuhlaamaan! ;)

Vierailija

Sattumoisin olemme juuri samana viikonloppuna menossa siskon lapsen rippijuhliin mikä sen parempi paikka viettää päivää kun lapsimessut omien tyttöjen kanssa olisi ihana päästä viettämään laatuaikaa messuille 😍

PihiPiijo

Koska helmikuinen2015 (!) pitää laskea riehaantumaan messuille, ja koska pitää kaveri ja hänen taapero ottaa myös mukaan. Ja koska olen pihi ja haluan säästää rahaa. Ja koska oon vaan ansainnut liput.

Emmanuelle

Lipuille olisi kova tarve, sillä messuja seuraavalla viikolla olen menossa nukutuksessa tehtävään leikkaukseen ja se pelottaa.
Leikkauksesta toivuttuani, alkaisi lapsettomuusklinikalla käynnit, sekin vähän jännittää ensikertalaista.
Siispä ajatukset olisi kiva saada hetkeksi pois tulevista koitoksista ja käydä vähän fiilistelemässä vauvaelämän saloja. :)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Emmanuelle: voitit lipun koska viestisi herätti tunteita. Itse en osaa edes kuvitella kuinka sekä leikkaus että varsinkin lapsettomuushoidot pelottavat ja jännittävät. Toivottavasti messukäynti tsemppaa ja rentouttaa. Jos näet meitä niin saa tulla moikkaamaan. Tosin varoitan, saatan rutistaa tsemppihalin muutenkin kuin virtuaalisesti.

(Laitan lipun ilmoittamaasi sähköpostiin)

Emmanuelle

Iih! Ihan olen fiiliksissä nyt täällä, mahtavaa, iso kiitos! :)
Innolla odotan, mitä messuilta tarttuu matkaan...

Sininen00

Messuilemaan tietysti. Ehkä vika kerta, kun kehtaa mennä. Nyt voi jo kiertää vauvajutut kaukaa ja shoppailla kaikkea tarpeellista leikki-ikäisille. Paras tietysti, jos saa messuilla ihan itsekseen tai hyvän ystävän kanssa.

Matsku

Mun äiti pitää saada messuille koska se on ihan kalkkis. Se on tehnyt ihan hurjan paljon töitä viimeiset 6kk, ja okei siitä tulee ihan oikea tohtori kesällä, mutta mun mielestä sen pitäs päästä välillä pois niistä sen aikuistenmaailman jutuista ja syödä jätskii ja pomppii pomppulinnassa ja laskee mäkeä, jotta se muistaisi mitkä oli niitä oikeesti tärkeitä juttui. Sen pitää relaa ja viettää mun kaa aikaa.
T. Matilda (kaksi viikkoa ja sit 2-v.)

Mirvan Menomatkat
Liittynyt4.2.2016

Matskun kalkkismutsille lähetän lipun kahdesta syystä: mun ihanan rakkaan kummityttöni nimi on myös Matilda eli ei se mutsi ihan kalkkis voi olla kun on valinnut noin kauniin nimen. Toiseksi ajatus tulevasta tohtoris-rouvasta hyppimässä pomppulinnassa pehmiskset rinnuksilla kirvoitti spontaanin naurunhörähdyksen. Sun on vaan sit pakko postaa kuva mulle instaan tai faceen!!! ;)

(Laitan lipun ilmoittamaasi sähköpostiin)

Heidz

Joo messuille! Reilun vuoden vanhan tyttäreni kanssa lähtisin, koska ei olla ikinä käyty niin olis hienoa päästä häpeltelemään kaikkea ihanaa😍 Mummun tietysti nappaisin mukaani henkiseksi tueksi, koska muuten käy äkkiä niin että alkaa äidillä rusinat rasahdella tuon pienen duracell pupun kanssa😂

Marsuliini

En ole ikinä ennen käynyt messuilla, nyt olis ihana päästä kaverin kanssa kun miehet lupautuivat hoitaa lapset :D

Marlis

Käytiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja taapero nauti ohjelmasta todella paljon. Nyt olen raskaana ja minua kiinnosta uuden neuvolan ohjelma-alue. Haluaisin löytää hyviä uutuksia sekä tarjouksia!!! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Foreverin itsenäisen jälleenmyyjän Katri Tuohimäen kanssa

Sain testattavakseni muutamia Foreverin aloe vera tuotteita. Kata Tuohimäki oli sen verran uhkarohkea, että halusi mun rehellisen mielipiteeni myymistään tuotteista. Ei mitään kaunisteluja, ei mitään turhia hehkutuksia. Saamansa pitää :)

Oon aiemminkin lotrannut Aloe Veran kanssa. Yleensä se on ollut se "mitä tahansa jotta voin nukkua tän ihon kanssa"-tilanne kun pakastekalkkunan värinen Suomi-neito on ahneuksissaan lievittänyt tanorektikko-oireitaan hieman liian liberaalilla ensimmäisen päivän aurinkoannostuksella. Lopputuloksena keitetty rapu ja tuskainen yö.

Äidiksi tultuani auringon vanhentava vaikutus on otettu tosissaan (jos ei muusta syystä, mutta olisihan se siistiä olla joskus iltiksen lööpin "erotatko kumpi on äiti ja kumpi tytär" -äiti. Tai no...) ja aurinkorasva on kiltisti 50:stä. Silti se aurinko käy aina iholle ja iltaisin kaipaa jotain rauhoittavaa. (Siis rasvaa.) Mauritiuksen reissulla aurinkorasvaputelien rinnalla kökötti Forever Aloe Vera Gelly, jota kiltisti sivelin pintaan. Ja nahka kiitti. Tässä purtilossa puhdasta Aloe Veraa on 85%. Se auttoi muuten myös niihin muutamaan hyttysen pistoon, jotka onnistuin metsästämään. Kukaan muu ei ollut havainnut yhden yhtä hyttystä, mutta minua pisti kolme. Napaan. Ei naurattanut. 

Kotiin paluun jälkeen käy aina niin, että puolet työllä ja tuskalla hankitusta rusketuksesta karisee pesuhuoneen lattialle ja sitten joutuu taas valehteleen, että en mä siis lainkaan edes halua ruskettua, olen vaan varjossa. Mulla ainakin iho protestoi saman tien ilman alan muutokseen  kuivumalla ja kiristämällä. Tähän löysin avun Forever Aloe Propolis voiteesta, jonka Kata kyllä lähetti mulle pakkasia varten. Aloe Veraa on 75% ja vettä 0%! Eli edes Suomen juhannuskeleillä ei tarvii pohtii mahdollisia jäätyvän veden vaikutuksia iholla. Käytin mä sitä Sipullekin kasvojen kuiviin pakkasen puremiin, mutta voi että miten hyvältä se tuntui kun ihan isolla kädellä hinkkasin auringon paahtamaan yläselkään tätä tuotetta. Ei tuntunut enää nahkatakki liian pieneltä.

Mutta se mikä Foreverillä on maailman paras on se huulirasva Aloe Lips! Ja mä, entisenä Bepanthen-addiktina tiedän kun törmään hyvään huulirasvaan. Bepa-aikoina sitä saatanan tahnaa joutu siveleen huuliin harva se hetki. Ei voinut kuvitellakaan lähtevänsä mihinkään ilman sitä tuubia, joka muuten aina jossain vaiheessa meni rikki ja tuhri lempilaukun sisustan siihen äklöön mömmöön. Mä oon vuosikausia etsinyt hyvää huulirasvaa, ja aina välillä luullutkin löytäväni sen, mutta tää... This is it! Oon nyt käyttänyt tätä puoli vuotta, kesällä, talvella, auringossa, pakkasella, kipeenä, terveenä (ainakin fyysisesti), Suomessa ja ulkomailla. Ja tää on paras! Laitan rasvaa vaan kerran (siis ihan oikeasti KERRAN) päivässä ja mun huulet on rohtuma-vapaat, pehmeet eikä ylimääräisestä rasvasta tule mustapäitä huulten ympärille niinku ennen (oliks jo liikaa infoa?). Reissussa mulla oli testissä myös huulirasvan aurinkoversio Forever Sun Lips ja se oli aivan mielettömän ihana, pikkasen jotain minttua viilentämässä. Eli on riittoisaa, toimivaa ja kaikkee ihanaa.

Jos säkin nyt innostuit ja haluaisit kokeilla näitä Foreverin tuotteita, niin klikkaileppa mun Facebook-sivuille ja tykkää tän postauksen linkistä sekä kommentoi alle minkä tuotteen haluaisit testaukseen. Mä sitten toimin onnetar-keijuna ja silmät sidottuina valkkailen tyypit joille lähetetään kostuketta. Siis ihon. Eli hopi hopi ja klik klik. Arvonta-aika alkaa än-yy-tee-NYT ja jatkuu aina 10.2.2017 asti.

Tässä vielä Katrin omat sivut http://myaloevera.fi/mynewlife

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Fisher Pricen kanssa

Postimies kiikutti laatikkoon lipareen: teille olis paketti lähikaupan postipisteellä. Mietin hetken, että mitä ihmettä mä oon taas mennyt yön pimeinä tunteina tilaamaan netistä. Hetken jo pelkäsin, että kärsin unissakävelyn harvinaisen kalliista muodosta: unissashoppailusta. Mutta ei: siellähän kökötti Fisher Pricen boksi täynnä tämän blogin kautta saatuja leluja. Voi sitä onnen päivää.

Tavoistaan poiketen myös Sipu oli enemmän kiinnostunut paketin sisällöstä kuin laatikosta (onkohan se ollut edellisessä elämässä kissa?). En meinannu tarpeeksi nopeasti saada turvapakattuja (ai että niihin saamarin kiinnikkeisiin meinaa mennä hermot. Ja kynnet! Se onkin pahempi juttu se!) kun tytöllä olis pitänyt olla nanosekunnissa nämä klassikot (classic gift set) räpylöissä.

Täytyy kyllä myöntää heti kärkeen, että Sipu hieman huijas kun otti varaslähdön. Tuo Rock-a-Stack-rengastorni meillä on meinaan ollut jo ihan pienestä vauvasta (ehkä 6kk) lähtien. S himoitsi ystävän lapsen tornia vieraisilla niin päätin silloin jo ostaa sille oman. Nyt niitä on sit kaksin kappalein, yksi molemmissa kerroksissa. Sen avulla on opeteltu ensin silmä-käsikoordinaatiota ja myöhemmin sekä kokoeroja että värejä. Ne toimivat näppärästi myös kylpyleluina ja rannerenkaina. Testattu on. 

Yllättäen suurimmaksi hitiksi nousi Baby's First Blocks-laatikko, jossa pitää survoa oikean muotoisia palikoita oikeisiin koloihin. Meillä on ollut kilpailijan vastaava puinen versio, mutta sen kanssa Sipun menee vaan hermot. Ainoastaan pyöreät palikat saadaan laitettua laatikkoon, mutta ne muut ei sitten millään asetu oikein päin käteen. (Yksi niistä haastavamman muotoisista palikoista on taktisesti arkistoitu johonkin parin pinnin ja noin sadan pompulanauhan kanssa. Kerron heti kun löydän jostain sen arkistotunnisteen.) Mutta tämä Fisher Pricen muotolaatikko on osattu suunnitella jotenkin niin, että palat osuvat käteen oikein ja erikoisemmankin muotoiset palaset osuvat kohdilleen. (Kyllä tuo kakara välillä tässäkin huijaa ja ottaa laatikosta kannen pois. Kauheen hienosti sujahtaa palikat pakkiin.) Ja mikä parasta, toi tyyppi jaksaa leikkiä tolla härpäkkeellä pidempään ku sen normaalin kaks sekuntia. 

Classic Xylophone-musiikkilaite ei ole mikään helvetinkone vaan ääni on yllättävänkin vähän ärsyttävä. Vissiin vahingosta viisastuneena lyömäase on hirtetty soittimeen kiinni, jotta vältyttäisiin katoamistempuilta ja minimoitaisiin äidin kaikkien kapustojen ja kauhojen omiminen musisointitarkoituksiin. Ainoa miinus siitä että kapulan naru on kovin lyhyt eikä se näin ollen tue lainkaan äidin musikaalisen luovuuden laajoja kaaria. Lapsi ei asiasta reklamoinut.

Jotain herra Kalastaja-Hinta on osannut siis tehdä oikein kun nää härpättimet jaksaa kiinnostaa. Myös eskari-ikäinen tyttö (ei oma, lainattu, mutta ei blogin kautta) kysyi kiinnostuneena että mikäs toi laatikko on. Siinä sitten yhdessä pohdittiin eri muotoisten objektien spatiaalista hahmottamista ja niiden vektorien... No ei kai nyt sentään! Siellä ne kikatteli ja laittoi palikoita laatikkoon. Sipulle vois kyllä olla hyvä tuotekehitys sellainen lukittava kansi. (Siis Sipua varten. Ei Sipu mitään kantta itseensä tarvitse.) Ihan vaan ettei opi huijaamaan liikaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.