Kaupallinen yhteistyö Jordanin kanssa 

Onks kellään muulla ollut haasteita hampaiden pesun kanssa? Ei siis omien, vaan tuon naperon? Sen, joka halutessaan löytää leijonan voimat kääntääkseen pään pois ja bitbullin leuat puriessaan legot yhteen? Ja joo joo, rutiinit auttaa tähän, mutta varsinkin reissussa pitää takataskusta löytyä Timo Taikuri (pelottava ajatus) jotta Reissu-Reetan hampaat olis kuosissa myös matkan jälkeen. 

Mä oon tässä kehitellyt muutaman kikan, jotka pääsääntöisesti toimii. Haluatteko kokeilla?

 

Kikka ykkönen: mä laulan.

Olin ihan "Vain Elämää"-kiintiöräppärinä ja sanoitin uusiksi soivasta satukirjasta löytyvän "Leivotaan kakkuja"-laulun. Sen sanat menee näin: "Harjataan, harjataan hampaita. Hammaspeikot pysyy loitolla. Harja ja tahnaa ja sitten suihkimaan. Pian hampaat ne Sipukan kiiltää vaan!"  

Tämä toimi erinomaisesti ensimmäiset sata kertaa. Sen jälkeen se on toiminut lähinnä vain kummitytölle, joka ei ole joutunut kuuntelemaan kummitätinsä joikaamista kahdesti päivässä. Yritän silti välillä viritellä laulukurkkua, mutta yleensä se kariutuu Sipun "ei laula!" kommenttiin.

Jos et itse koe olevasi oman elämäsi Pavarotti, vaan kuulut enemmän Matti Nykänen -kategoriaan, niin Jordanin sivuilta löytyy muutamakin valmis hampaidenharjaus-lauluvideo . Varoituksen sana: ne biisit jää sit korvamatona höröttimiin soimaan. En vastaa seurauksista, jos työpalaverissa alat hyräilemään "relaa, iso pieni, leijona tai hiiri...", mutta videon tapahtumasta otan vastaan mielelläni.

 

Kikka kakkonen: antaa tyypin harjailla itsekseen.

Siitä ei kannata välittää, että harjaus saattaa vaikuttaa enemmän pureskelulta kuin harjaukselta. Sitten, kun on ensin ollut Sipun vuoro, niin jossain vaiheessa tulee äidin vuoro. Tämä ei ole kovin tehokas kikka, mutta asiaan on auttanut sähköhammasharjan ostaminen. Tyttö ei tosin ensin lainkaan halunnut harjaa päälle. Ei ollut ymmärtävinään, kun selitin että se vähän syö sitä pointtia. Siksi käytämmekin myös manuaalista versiota. Varsinkin reissussa se on kätevä, koska yleensä äiti unohtaa pakata laturin mukaan. Paitsi silloin kun mennään maihin, joissa se pirun töpseli ei sovi seinään. Silloin unohdan adapterin.

 

Kikka kolmonen: satu.

Olen nyt viime aikoina kertonut Sipulle sadun tytöstä nimeltä Sipuli jolla oli kauniit vaaleat hiukset, siniset silmät ja hohtavan valkoiset hampaat. Tämä tyttö tapaa satunnaisesti joko pehmolelu Örkin, lainakoira Hupin tai jonkun muun juuri sillä hetkellä tärkeän hahmon, joka sitten ihailee Sipulin kauniita hampaita ja haluaa samanlaiset itselleenkin. Sipuli kertoo hahmolle salaisuuden: hän harjaa hampaat aamuin ja illoin sähköhammasharjalla. Siitä innostuneena hahmo ryntää harjakauppaan ostamaan itselleenkin sähköhammasharjan ja sen jälkeen myös hahmolla on kauniit, hohtavan valkoiset hampaat. Satu kestää kaksi minuuttia, jonka Herra Jordan on ajatellut sopivaksi ajalliseksi määreeksi legojen hinkkaukselle.

OSALLISTU JORDAN TUOTEPAKETIN ARVONTAAN kommentoimalla Mirvan Menomatkat Facebook-sivuilla tätä postausta 30.6.2017 mennessä. Kerro miten teillä hampaiden harjaus sujuu tai mitä kikkoja teillä on kokeiltu. Tai käy vaan tykkäämässä. Kaikkien postauksesta tykänneiden kesken arvotaan Jordan-tuotepaketti (sis. lasten hammasharjan ja –tahnan (lapsen iän mukaan) sekä aikuisten hammasharjan, -tahnan ja hammasvälituotteen.)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mirvan Menomatkat 500mg
Käytetään säännöllisesti matkakuumeen aiheuttamiin oireisiin. Vaikuttava aine: vinkit lapsen kanssa matkustamiseen. Sis. parhaat kohteet, kokemukset ja katasrofit.
Saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä lomasuunnitteluun, vakavaa haaveilua sekä yliaktiivista pakkausintoa.
Oireiden pitkittyessä lue lisää ja varaa matka.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram