Tässäpä teille haaste! Älkää motkottako viikkoon toisillenne vaan laittakaa motkot purkkiin!

Tehtiin tälleen mieheni kanssa ja arvatkaas mitä. Ne asiat mistä motkotettiin toisillemme, olivat säälittävän pieniä. Kun viikon päästä luimme motkopurkin sisältöä, valitukset lähinnä naurattivat. "kun et laita haarukoita tiskikoneeseen oikeinpäin, ni ärsyttää" tai "miksää aina jätät kaapin ovet auki" tai "no kun taas keittimestä oli vedet loppu, et voinu täyttää" yms.

Motkojen kirjoittaminen oli hauskaa! Kun sitä ei saanut sanoa, saattoi kimpaantuneena kiiruhtaa motkopurkille ja kynä sauhuten kirjoittaa. Elävöityen oikein, että toinen varmasti näkisi kuinka nyt motkotan tässä kynän ja paperin avulla. Ja toisinpäin. Mietitytti mitä oikein nyt tuli tehtyä, kun kesken keskustelun tai askareen mies ottaa ja lähtee motkopurkille!

Vinkki käytössä myös love365.fi sivustolla.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kirjoittaja on 37-vuotias kahden pienen lapsen äiti joka miettii miten säilyttää parisuhde molempia tyydyttävänä pikkulapsiarjen hulinassa. Alunperin omia tarpeitaan tyydyttämään kirjoittaja on luonut rakkauskalenterin, sekä palvelun nimeltä Love365. Nyt netissä toimiva, kaikille avoin palvelu tarjoaa arkisia, pieniä rakkausvinkkejä parisuhteeseen osoitteessa www.love365.fi. Tervetuloa lukemaan blogia ja ehkä saamaan sieltä itsekin vinkkejä kuinka tuoda jokaiseen päivään ripaus rakkautta pienillä, arkisilla teoilla.

Blogiarkisto

2017

Instagram