Haussa edullinen retkikohde pääkaupunkiseudulta? Suosittelen Leppävaaran urheilupuistoa. 

Urheilupuistosta löytyy erinomainen maauimala ja hurjan kiva Angry Birds -puisto. Minä suuntasin tällä kertaa jälkimmäiseen seuranani yksi- ja kolmevuotiaat lapseni. 

Angry Birds -puisto on täysin ilmainen, ja Leppävaaraan pääsee kätevästi paikallisjunalla tai -bussilla. Urheilupuisto huvituksineen sijaitsee noin kilometrin kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemalta.

 

Kesäisenä keskiviikkona puistossa oli melko paljon porukkaa, muun muassa päiväkotiryhmiä. Mahduimme kuitenkin joukon jatkoksi mainiosti.   

 

Molemmille lapsille löytyi mukavasti tekemistä. Puistossa on pienimmille lapsille oma, aidattu alueensa, mistä löytyy erilaisia keinuja ja hytkyttimiä, pyörivä kiipeilyteline sekä pikkuinen, maan sisään upotettu trampoliini. 

 

Viittä-vaille-vauva viihtyi pitkään maahan istutetussa muovisessa rinkulassa, jossa muksahtaminen on tehty hankalaksi. Rinkulasta käsin oli hyvä tähystää, mitä puistossa tapahtui.

 

Pyörivä kiipeilyteline oli kolmevuotiaan mielestä kiljuttavan ihana kokemus. 

 

Kolmevuotias nautti eniten puiston suuresta kiipeilytelineestä, vaikka se oli selvästi häntä isommille lapsille suunnattu. Ajallisesti eniten huomiota saivat kiipeilytelineen jännittävät hydraulisesti ylös nousevat laskeutumistelineet. Kiipeilytelineen keltaiset liukumäet sen sijaan todettiin liukumisominaisuuksiltaan kehnoiksi, kun päällä oli farkut.  

 

Leppävaaran Angry Birds -puisto, plussat ja miinukset

+ Hyvät yhteydet 

+ Ilmainen hupi 

+ Tekemistä vauvoista teineihin 

+ Poikkeuksellisen hauskoja vimputtimia

+ Aivan vieressä sijaitsee jäätelökioski

- WC:tä ei ole (urheilukentän kupeesta varmasti löytyy) 

- Poispääsy on hankalaa, sillä lapsilla on puistossa liian kivaa

- Poutasäällä aurinko porottaa puistoon suoraan, joten lapset on syytä suojata auringolta hyvin 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Intohimoni on kulttuuri ja saan paljon iloa kirjoittamisesta. Vielä palavammin rakastan -14 ja -16 syntyneitä lapsiani. Tämän blogin tekstit syntyvät siellä, missä nämä minulle tärkeät asiat kohtaavat. Kirjoitan blogiini lastenkulttuurista, siis kaikesta siitä, mikä kiinnittää tehotouhottajan huomion, saa pienet tähtisilmät loistamaan ja pumpulajalat tanssahtelemaan.

 

Voit seurata blogiani myös Twitterissä, missä jaan vinkkejä tulevista lastenkulttuuritapahtumista.

Teemat

Blogiarkisto

2017

Instagram