Ei ehkä heti uskoisi, että nämä kuvat on otettu vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupunkielämän sykkeessä elävästä Töölöstä. Mannerheimintien liikennevirta meluineen jää piiloon puiden taakse ja linnun laulussa ja isojen puiden katveessa on oiva tilaisuus luontoleikeille. Tämä ihana metsäinen keidas on Keskuspuiston laidalla sijaitseva Tullinpuomin leikkipuisto.


Puisto on melko laaja, eikä sitä ole aidattu joka suunnasta, joten seikkailunhaluisia pikkuihmisiä joutuu pitämään suht tarkasti silmällä. Testiryhmän lapsia viihdyttivät kiipeilytelineet, hiekkalaatikkoleikit, trampoliini ja mukavasti erinäköiset köysikeinut. Kaikkein suurinta riemua lapsille taisi kuitenkin tuottaa ympäröivän luonnon tutkiminen ja pihlajanmarjasopan keittely.

Tullinpuomin puistossa on myös sisätilat. Leikkipuistorakennus on melko uusi ja vaikutti viihtyisältä, vaikka tällä kertaa keskityimmekin ulkoleikkeihin. Meidän retkipäivämme oli perjantai, jolloin paikassa oli grilli kuumana omille eväille. Lämpömittarin elohopea kapusi syyskuussakin vielä lähelle 20 astetta ja ulkona nautitut halloumi-juustot, kasvikset sekä pastasalaatti maistuivat herkullisilta ja kruunasivat mukavan ulkoiluhetken. Niin ja olihan meillä tosi suloinen grillimestarikin :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Reissuja, retkiä, touhua ja tekemistä: viisi helsinkiläistä juniorikaverusta testaa ravintoloiden, retkikohteiden ja tapahtumien lapsiystävällisyyttä. Havaintoja kirjaavat ylös kaksi äitiä.

Tapahtumakalenteri

Seuraa somessa
Facebook
Instagram
Twitter

Ota yhteys bloggareihin
lastenmatkassa(at)gmail.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014
2013

Kategoriat

Instagram