Olen 32-vuotias naimisissa ja hoitovapaalla oleva kahden lapsen äiti. Kirjoitan blogia ensisijaisesti itseäni varten, jotta tästä toisinaan hektisestäkin arjesta kotona lasten kanssa jäisi konkreettisesti muistoja talteen. Mutta toki on mukava jakaa tätä arkea myös ulospäin.

Päivittäiset touhut lasten kanssa, ruoanlaitto ja arjen pyörittäminen ovat napanneet tämän äidin mukaansa ja näistä asioista tämä blogi pääasiassa koostuukin. Voin myös mainita, että kotimme ei ole puhtaan valkoinen, vaan kahden mellastavan muksun temmellyskenttä, joten kuvissa ei todennäköisesti näy viti-valkoista nahkasohvaa tai paljon tyhjiä, minimalistisesti sisustettuja tasoja. Sen sijaan rakastan kirppiksiä, joten löydät blogista varmasti tekemiäni kirppislöytöjä. 

Lapset kulkevat tässä(kin) blogissa nimillä Tyyppi ja Neiti. Tyyppi (synt. 11/11) on Nalle Puhista tykkäävä varsin aktiivisesti tohottava ja tyrmäävä tulivuori sille päälle sattuessaan. Neiti (synt. 07/14) on puolestaan äärimmäisen rauhallinen ja kärsivällinen pimpula-pampula-pompula.

Postauksissa käyttämäni kuvat ovat omiani, eikä niissä tule näkymään lasten kasvoja suoraan. Jos tunnistat muksut kuvista, niin pyydän, että et mahdollisissa kommenteissa käyttäisi heidän oikeita nimiään. Jos haluat lainata jotain kuvaa, niin laittele minulle päin viestiä.

Aatoksena on tosiaan muuttaa blogi tänne uuteen kotiin. Katsotaan miten viihdytään täällä, millaisia naapureita täältä löytyy ja erityisesti löytyykö lapsille leikkikavereita. Ja miten selviän tämän uuden blogialustan kanssa. :) Aikaisempi blogini löytyy täältä click click, jos joku haluaa käydä kurkkaamassa. 

Otan mielelläni vastaan postaustoiveita ja -ideoita. Tykkään erityisesti kommenteista, myös sellaisista rakentavaan sävyyn kirjoitetuista. Mielipiteitä, kun löytyy aina laidasta laitaan. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram