Varmuuskopioin eilen puhelimestani videoita ja kuvia. Puhelimessani on 32 gigan muistikortti, joka ykskaks yllättäen varoittamatta tilttasi tuossa reilu kuukausi sitten ja kadotti sellaiset 800-900 valokuvaa. Onneksi ne ovat kortilla edelleen, mutta tiedostojen tunnistetiedot ovat muuttuneet ja ne täytyy yksitellen muuntaa takaisin kuvatiedostoiksi. Ja pääasia tietysti, että kuvat ovat tallessa. Nyt varmuuskopioin kuvat kerran viikossa. 

Törmäsin tähän jo jonkin aikaa sitten kuvaamaani videoon. Tyyppi oli isin kanssa menossa ja olimme tyttöjen kesken kotona. Rakensimme isoveljen huoneessa Neidille palikoista nukkekodin, joka on vieläkin Neidin mielestä kiva leikki. Tyyppikin innostui tästä leikistä ja tietysti rakennuspalikoista voi aina rakentaa tarpeeksi ison kodin kaikille halukkaille leikkijöille. 

Tiedosto20150920_084911_453887366367388.mp4

EDiT!! Jaahas, video tuleekin tuollaisessa linkki-muodossa, eikä esikatselu-muotoisena. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä linkistä pääsee katsomaan Neidin maanjäristyksellisiä taipumusta. 

Me suunnataan nyt koko perheen voimin urheilupuistoon nauttimaan aurinkoisesta ja syksyisestä aamusta. Parhainta sunnuntai-päivää kaikille!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram