Eilen aamulla lähdettiin äidin kanssa reissuun.

Lapset viettävät tosiaan tämän edessä olevan viikon isin kanssa kotona ja minä lomailen Turkissa, Antalyassa. Hotellin wifi ei ole yhteydeltään ihan niin tehokas, että mukana olevalla läppärillä pääsisin kätsästi ppostaamaan. Onneksi on tabletti mukana, joten kuulumisia pääsee laittamaan paikan päältä ainakin lyhyesti.

Matkanjärjestäjä meillä on Detur ja paikan päälle meidät lennätti Corendon Airlines. Hotelli on nimeltään Argos vanhassa kaupungissa. Toiveena on, että huone saadaan vaihdettua altaan puolelle, sillä vaikka täällä onkin kausi lopuillaan, niin kadulla kuuluu musiikkia ja meteliä reippaasti yli puolen yön. Peukut pystyyn tältä osin!

Sää on ollut tänään ja eilen suht pilvinen, mutta tulevalla viikolla pitäisi olla aurinkoa luvassa monta päivää putkeen. Mikä tarkoittaa etten liikahda altaan reunalta aurinkoa ottamasta mihinkään. Ja mukana on tietysti aurinkorasvaa riittävällä kerroinmäärällä. Kunhan se aurinko siis vain malttaa tulla pilviverhon takaa esiin! 

Tänään otettiin puolilta päivin suunta läheiseen Hamamiin (sylkevän hanan Hamam :)). Mistä palattiin puolitoista tuntia myöhemmin hotellille vaihtamaan vaatteet ja lähdettin myöhäiselle lounaalle vanhan kaupungin satamaan. Nyt olisi siis ihokin valmisteltu kaikin puolin auringon ottoa varten. Pilvisestä säästä huolimatta täällä on tosi lämmin, eli lämpötila jossain noin +25 asteen tienoilla. On hassua nähdä paikallisia toppaliiveissä ja paksuissa neulepaidoissa, kun itse liikkuu hellemekossa.

Täällä siis lyhyesti sanottuna olen lataamassa akkuja. Lapsia on kova ikävä, mutta täältä lennetään takaisin kotiin jo varhain lauantaina aamulla, joten koko ensi viikonloppu saadaan sitten viettää perheen kesken. :) Tyyppi toivoi tuliaiseksi punaisen lippiksen ja Neiti haluaa kuulemma prinsessa-juttuja. Lähdemme siis vissiin ostoksille. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit (2)

Uraäiti

Voi, kuinka kuulostaa ihanalta reissulta! Nauti lämmöstä ja auringosta meidän muidenkin puolesta... On varmaan vain hyvä, että ehdit kerätä pilviverhon läpi hieman suojaavaa rusketusta ennen kuin aurinko paistaa täysillä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram