Kotiäitinä vietän tietysti paljon aikaa lasteni kanssa. Meillä on varsin tarkka päivärytmi ja molemmat lapset menevät iltaisin nukkumaan suht aikaisin, Tyyppi viimeistään klo 20.00 ja Neiti yleensä 19.20. Molemmat myös pääsääntöisesti nukahtavat ongelmitta itse, eli kumpaakaan ei tarvitse nukuttaa. Tiedän, että tämä on iso helpotus arjessa ja vapauttaa jokaisena iltana meille aviomiehen kanssa omaa aikaa joko yhdessä tai erikseen. 

Mutta välillä sitä aikaa kyllä tarvitsee myös muuten, kuin lasten nukkumaanmenon jälkeen. Meillä on super-ihanat lasten isovanhemmat, jotka ovat olleet apuna aina, kun olemme hoitajia tarvinneet. Näin ollen pääsemme aviomiehen kanssa myös yhdessä viettämään sitä tarvittavaa parisuhdeaikaa. Kuten viime perjantaina, kun olimme viettämässä treffi-iltaa. 

Ilmoittauduin noin kuukausi sitten syksyn ajaksi Body Flow-kurssille. Ihan parasta päästä jälleen säännöllisesti liikkumaan, vaikka saankin joka päivä monipuolista hyötyliikuntaa lasten kautta. Mutta perjantaisin saan siis jatkossa tunnin verran omaa liikkuvaa aikaa. Onneksi anoppi rientää apuun tulevana perjantaina, niin pääsen ensimmäiselle tunnille paikalle, sillä aviomiehellä on sattumalta samalle illalle omaa menoa. 

Tänään puolestaan sain nauttia omasta ajasta kampaajalla. Varasin ajan Hair Fendi- kampaamoon ja pääsin Pirjon tekemään käsittelyyn. 

Kuten kuvasta näkyy, niin järki oli alkanut kasvaa päähän. Oma värini on tosiaan niin tumma, että jo 1-2 sentin tyvikasvu saa hiukset näyttämään likaisen keltaisilta. Olin tuumaillut, että alkaisin tummentaa hiusten väriä raidoilla. Hiukseni ovat kuitenkin hyvässä kunnossa ja väri on kautta hiusten luonnollinen, joten päädyimme värjäämään vain tyven jälleen vaaleaksi. Ja kyllähän minä blondina taidan parhaiten viihtyä. :)

Vähän väsyneen näköinen on äiti (ja ihan kiva myös tuo jälki, jonka Tyyppi sai aikaan tökkäämällä vahingossa kuulakärkikynällä), mutta ainakin hiukset ovat mallillaan! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram