Eilen aamulla oli aika sateista. Ja märkää. Juuri sellainen sää, kun tekee mieli käpertyä sohvan kulmaan hyvän kirjan ja höyryävän teemukin kanssa. Ja sitten kuuluu olohuoneesta: "Äiti, voidaanko me jo mennä ulos...?"

Sadesää on mitä parhain sää lähteä ulos lasten kanssa. Pukemisrumba hieman ärsyttää, mutta toisaalta Tyyppi pukee jo itse varsin reippaasti ulkovaatteet päälle. Neiti istuskelee vielä rattaissa sadesuojan alla ja kikattaa lätäköissä juoksentelevalle isoveljelle. En aio itsekään enää hukata tilaisuuksia hyppiä ja pomppia lätäköissä ja sitä varten kaivoin esiin punaiset kumpparini varastosta. H&M:ltä ostin itselleni uudet, jokseenkin vettä pitävät ulkoiluhousut ja vedenpitävä ulkoilutakki löytyykin jo. 

Sadesäällä ei tarvitse miettiä kummempia aktiviteetteja, sillä sateenvarjo ja lätäköt yleensä riittävät tarjoamaan riittävästi viihdyketta. Odottelen kovasti tilannetta, että saan istuttaa sekä Neidin että Tyypin lappareiden ja ämpäreiden kera lätäkköön. Ja molempien raivareita, kun pitää lähteä kotiin. Tätä varten Neidille oli etsinnässä kurahaalari ja eilen sellainen löytyikin fb-kirppikseltä. Kumisaappaat koossa 20 pitäisi vielä löytää, sitten on Neitikin valmis lätäkköleikkeihin. 

Kotiutuminen yhden läpimärän lapsen kanssa vielä onnistuu suht hyvin. Katsotaan mitä se on sitten kahden kanssa. 

Lapsiperheen arkirealismia-blogi löytyy nyt myös Facebookista, click click

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram