Anoppini soitti minulle tänään ja kysyi haluaisinko lähteä illalla leffaan. Anoppini tilaa ET-lehteä, jossa oli ilmoitus lukijoille järjestettävästä elokuvan ennakkonäytöksestä. Toimeliaana rouvana anoppi naputti tekstiviestin ja lunasti sillä itselleen ja ystävälleen liput näytökseen. Ja hyvä niin, koska liput tulivat jakoon klo 09.00 ja kaksi minuuttia myöhemmin, oli kaikki liput jaettu. 

Minulla on aivan ihana anoppi. Olemme niin sanotusti samalla aaltopituudella ja nauramme samoille asioille. On niin huippua, kun mulla ja anopilla synkkaa! Anoppini tekee maailman parhaita sämpylöitä ja hän puolestaan pitää minun tekemästäni bostonkakusta. Onni on ihana anoppi. Ja anopin mielestä mukava miniä.  

Ennakkonäytöksessä esitettiin Helen Mirrenin ja Ryan Reynoldsin tähdittämästä Kultainen Nainen-elokuva, joka tulee ensi-iltaan huomenna. Elokuva kertoo lyhyesti sanottuna natsien varastaman taideteoksen palauttamisesta oikealle omistajalleen. Oivallinen toteutus ja näyttelijätyö suorastaan erinomaista! Helen Mirren on eräs suosikkinäyttelijöistäni ja Reynolds puolestaan vakuutti omalla työllään. 

Jos kaipaat katseltavaksi hyvää elokuvaa, niin tässä on nyt tarjolla sellainen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram