Sain haasteen Bridgehill-blogista kertoa oman blogini tarinan. Kiitos!

Olen kirjoittanut blogia syksystä 2009. Tuo Pinkin pingun blogi on ollut aika päiväkirja-painotteinen ja sinne olen kirjoitellut paljon kroppaprojekteistani, osapaastosta, häistä ja niiden suunnitteluista (vuonna 2010), vauvakuumeista, keskenmenosta, Tyypin ja Neidin odotuksista...

Elokuussa 2015 huomasin, että Kodin Kuvalehti tarjosi mahdollisuuden perustaa blogin sivustolleen. Tuolloin olin alkanut selvästi rajata blogini aihepiiriä suppeammaksi ja nappasin tästä ajatuksen kokeilla, josko voisin siirtää blogin kokonaan uudelle alustalle tällä rajatummalla aihepiirillä. Ja tännehän siirryin ja nyt näyttäisi siltä, että tänne voisin tehdä pysyvän osoitteenmuutoksen. Nimimerkkini tällä sivustolla (-pp_iida) tulee etunimestäni (hei, olen Iida!) ja tuo pp aikaisemmasta blogin nimimerkistä pinkki pingu. 

Lapsiperheen arkirealismia-nimi syntyi oikeastaan vahingossa. Arkirealismia-sanan bongasin jo varmasti yli vuosi sitten eräästä blogista (joka valitettavasti taitaa olla sulkeutunut... Elina?) ja se termi jotenkin osui ja upposi kerrasta. Kotimme ja samalla elämä on tällä hetkellä kahden lapsen temmellyskenttää eikä todellakaan puhtaan valkoista saati minimalistista. Tämä blogi ei esittele lasten merkkivaatteita, mutta kylläkin lasten kanssa vietettyjä hetkiä, leikkejä, äidin hermojen menetystä, kirppislöytöjä, kotiruokaa... Sellaisia meillä elettävän arjen oikeita hetkiä. 

Käytän blogissa pääsääntöisesti omia kuviani. Minulla on käytössä Nikon D3100-järjestelmäkamera, mutta harmittavan usein päädyn napsimaan kuitenkin kuvia puhelimella. Haluaisin kuitenkin kehittyä kuvaajana ja välillä harmittaa kuvien suttuinen laatu. Jos aikaa olisi rajattomasti, niin keskittyisin ja opettelisin kuvaamaan tuolla järkkärillä ja hyödyntämään sen 100 ja 1 erilaista toimintoa ja ominaisuutta.

Blogin kirjoittaminen on minulle harrastus ja se oma juttuni tässä lapsiperhe-arjessa. On kiva tietää, että postauksiani luetaan ja kommentit ilahduttavat aina. Yritän myös ehtiä vastaamaan jokaiseen kommenttiin! Postaus-ideoita, ruusuja ja risuja, palautetta ylipäätään otan mielelläni vastaan! Blogillani on myös Facebook-sivusto, jossa on iloiseksi yllätyksekseni jo 229 seuraajaa.

Iso kiitos kaikille, jotka seuraatte blogiani. 

-pp_iida

Kommentit (2)

Käyttäjä861

Hei Iida, 
hyvä kun selvis tämä nimipolitiikka : )
Olen samanlaisessa elämäntilanteessa sikäli että lapsiperheen arkea täälläkin eletään, siksi sinun blogiasi on niin kiva lukea. Vaikkei muruni ole enää ihan noin pieni, muistissa ovat ihan selvästi pienemmänkin lapsen menot ja meininkin. Tuttua siis.

Onnittelut 229:stä Facebook-lukijasta! Oletko mainostanut sivuasi? itse en ole rohjennut mainostella, mutta ihan kivasti on ollut lukijoita siellä päässä, mikä tietenkin ilahduttaa kovasti.

Tsemppiä ja voimia arjen pyöritykseen ja välillä raskaaseenkin pikkulapsi aikaan. Ihanaa aikaa se on silti vaikka välillä hermot menisivätkin. 
t.Tiina/Bridgehill

-pp_iida

Blogin fb-sivulle päivittelen kuulumisia ja kuvia pitkin päivää. Jonkin verran myös laadin ajastettuja päivityksiä. Fb-sivulla olen muun muassa esitellyt joulukalenteria päivittäin. :) Yritän siis pitää fb-sivuston monipuolisena enkä pelkkänä blogin postauslistana. Pari mainos-kierrosta olen myös toteuttanut (euron päivä-budjetilla).

Ja kiitos tsempeistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram