Tänään olen saanut nauttia lämmöstä. Aamulla meitä tervehti pilvetön taivas ja pian klo 11 jälkeen aurinko paistoi täydeltä terältä allas-alueelle. Siispä bikinit päälle ja aurinkotuoliin. Hola Hoop soimaan, kuulokkeet korville. Vähän aurinkorasvaa ja pari tuntia auringossa. Varpaat ja kroppa tuntuivat erittäin levänneiltä ja pää latautuneelta.

Äidilläni puolestaan tuntuu välillä olevan vaikeuksia pysyä paikoillaan, joten sain ihan omaa aikaa altaalla hänen suunnatessaan varjoon. Ja se on kyllä juuri sitä mitä tarvitsenkin tällä lomalla. Lasten kanssa sitä on koko ajan tavallaan hälytys-tilassa: nyt on siis niin ihanaa, kun voi hetken huolehtia vain omasta hyvinvoinnista. 

Valon ja lämmön yhteisvaikutus mielialaan on kyllä uskomaton! 

Pari tuntia aurinkoa riitti aikaansaamaan rusketusrajat ja suuntasimme late lunchille. Pyrin tällä lomalla rikkomaan rajojani ja syömään mahdollisimman monipuolisesti turkkilaista ruokaa. Turkkilainen ruoka on aika mausteista ja myös herkullista. Ja turkkilaisella kebabilla ei ole mitään tekemistä suomalaisen kebabin kanssa, kuten opin eilen Paradise-nimisessä ravintolassa. Oli muuten huimaa salamointia eilen illalla ja muutama komea jyrähdyskin mahtui joukkoon. Hieman sateli myös vettä.

Kävelimme late lunchin jälkeen vähän tekemään ostoksia ja hintataso on kyllä huokea. Ja niistäkin ilmoitetuista hinnoista voi (pitää) tinkiä vielä vähän lisää. Mimmi-mummi tulee räjäyttämään pankin Tyypin suhteen, sillä Mimmihän meni ja osyi Tyypille kitaran. Eikä mitä tahansa kitaraa, vaan sellaisen, joka Fröbeleiden Matsillakin on. Neidille Mimmi löysi mansikkaisen mekon lasten vaatekaupasta, joka valikoimansa perusteella oli kyllä jokaisen pienen prinsessan unelmakauppa.

Hintaa mekolla oli 38 liiraa, eli noin 12 euroa. Samaisesta kaupasta löytyi Neidille minulta tuomisiksi ihanin pupu-verkkariasu, jolla oli hintaa 23 liiraa, eli noin 7 euroa. 

Neidille löytyi myös kahdet uudet sisätossut kunnon nahkaisilla pohjilla, joten pääsee Neiti treenaamaan kävelyä tosissaan vailla vaaraa liukastumisesta. Hintaa tossuilla oli yhteensä 30 liiraa eli noin 9 euroa.

Pahoittelen kuvien laatua! Toivottavasti ne tulevat edes osittain suunnitellussa järjestyksessä. En pääse tarkistamaan niitä muuten, kuin tabletilla ja puhelimella, joten toivottavasti kuvat näkyvät normaalisti tietokoneella katsoessa. 

Illat täällä ovat viileitä, joten hemmottelin itseäni ostamalla itselleni pashmina-viitan. Mustaa ja vaaleanpunaista ja Turkissa tehty. Tingin hinnan 60 liiraan eli noin 20 euroon. Toivottavasti ehdin tänään nappaamaan siitä kuvan. Olemme nimittäin lähdössä mitä ilmeisimmin ilta-ajelulle vuoristoon. :)

Kommentit (2)

Verona

Mitä ihania ostoksia ja mikä ihana loma! Täällä yksi kateudesta vihreä yksilö :) Nauti!!

-pp_iida

Kiitos, kyllä tuli viikko valossa tarpeeseen. :) Nyt riittää energiaa syksyyn ja talveen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram