Arvontaan osallistuminen on päättynyt!

Yhteistyössä Kodin Kuvalehden kanssa. 

Blogi on nyt ollut kaksi viikkoa uudessa osoitteessa ja hyvin olen viihtynyt täällä uudessa naapurustossa. Välillä tekee hyvää uudistua ja katsoa asioita vähän eri näkökulmista, jotta motivaatio tekemiseen säilyy. Ja uudistumisen ansiosta sain mahdollisuuden järjestää teille lukijoille arvonnan! 

Onko jo liian aikaista alkaa odottaa joulua?

Joulu on aina ollut minulle tärkeä juhla, mutta lasten myötä jouluunkin on tullut uutta näkökulmaa. Joululaulut, glögi, leipomukset, koristeet, kirje Joulupukille ja vihjailut lapsia tarkkailevista tontuista. Tänä vuonna Joulupukkikin tulee ensimmäistä kertaa jouluaattona tuomaan lahjoja. Saa nähdä kumpaa tämä jännittää aattona enemmän: äitiä vai Tyyppiä. 

Kodin Kuvalehti lahjoitti arvottavaksi kaksi jouluista lehti-tilausta. Tilaus sisältää Kodin Kuvalehden joulun lehdet eli 4 joulunumeroa. Toisen paketin arvon tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken, muista jättää sähköpostiosoitteesi! Toisen paketin arvon blogin Facebook-sivustolla arvonnasta tykänneiden kesken. Voit siis osallistua molempiin arvontoihin halutessasi!

Arvontaan voit osallistua 24.9.15 asti, jolloin jouluun on aikaa enää 3 kuukautta. 

Kommentit (30)

Tiipi

Jee, tosi kiva arvonta! Ja sulla on kiva blogi, olen lukenut yli neljä vuotta! Eniten kiinnostaa teidän arjesta kertovat postaukset kun itsellä on aikalailla samanikäiset lapset.

piia

Nyt on hyvä aika jo ruveta valmistautumaan. Varsinkin lapsiperheessä joulu tulee liian nopeasti.

Virpi

Koskaan ei ole liian aikaista alkaa puhua joulusta. Jouluhan on vain kerran vuodessa.

Teija

Mukana arvonnassa. Olen ehdottomasti jouluihmisiä, joten palkinto olisi todella mieluinen.

Annika

Meillä odotetaan jo kovasti joulua. Herra kolmevee kysyy muutaman päivän välein "onko nyt jo joulu, vai vieläkö on syksy". :D Oman haasteensa jouluvalmisteluihin tuo kuopus, jonka laskettu aika on marraskuun lopussa. Toivottavasti tulee helppo tapaus, jotta saan järkättyä esikoiselle tämän kauan kaipaaman mukavan joulun.

Sari

Joulun lähestyminen pääsee yllättämään joka vuosi, saisi alkaa kovaa kyytiä joulua miettimään, ainakin päässä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram