Töihin paluun myötä vuorokaudessa käytettävissä olevat tunnit ovat vähentyneet radikaalisti. Töissä tietokoneen ääressä vietettyjen tuntien jälkeen ei tee kotona mieli paljon ruutua tuijotella, joten senkin puolesta postaaminen on tuntunut viime viikkoina jonkin verran pakkopullalta. En koe myöskään, että saisin bloggaamisesta enää oikein irti sitä mitä joskus aiemmin, joten senkin puolesta nyt tuntuu oikealta päätökseltä lopettaa. 

Joten, isosti kiitoksia kaikille blogissa vierailleille ja mukavaa kesää!

Blogin Facebook-sivusto on vielä käytössä ja päivittyy, siellä pääsee halutessaan seurailemaan meidän kuulumisia elokuun alkuun saakka. 

Kommentit (8)

Vierailija

Tällaista oli ennakoitavissa viimeaikaisista päivityksistä. Ennenkuin muutin tänne Vauvaan, kirjoitin kommentin, että pysyisi vain kotona, eli alkuperäisessä blogissasi, ettei blogin sielu katoa. Harmi, että näin kävi.

Lapsiperheen arkirealismia
Liittynyt3.11.2015

Heips ja kiitos kommentistasi. 

Pakko myöntää, että siirtyminen Vauvaan ei ole tuonut mukanaan sellaista uutta kirjoitusintoa ja "tuulta purjeisiin", kuin mitä toivoin sen tuovan. Mikä on tietysti ikävää, koska olen kirjoittanut varsin pitkään blogia. Yksi vaihtoehto tietysti voisi olla vielä se alkuperäisen pinkin blogin henkiinherättäminen, mutta toisaalta se ei toisi vuorokauteen lisätunteja, joita blogin päivittäminen ja ylläpitäminen myös kaipaisi. 

Mari, ErityisÄiti

Pidä pieni hengähdystauko ja katso miltä sen jälkeen tuntuu? Itse olen ihan pro tuossa lopettamisessa ja uudelleen aloittamisessa :D Nyt en pidä kirjoittamiselle enää edes mitään henkisiä aikatauluja; välillä kaksi kertaa viikossa, välillä kerran kahdessa viikossa. Riippuen ihan siitä, että ehtiikö kirjoittamaan, tai onko asiaa. Kiva olisi jatkossakin lukea teidän kuulumisia. Tsemppiä arkeen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

32-vuotiaan töihin palanneen äidin blogi lapsiperheen arkirealismista.

Arkea vauhdittavat Tyyppi (11/11) ja Neiti (07/14). Ruoanlaitto, kirppislöydöt, leikit ynnä touhut lasten kanssa, niistä on meidän päivät tehty. 

Tervetuloa kurkistamaan meidän elämäämme!

Postia: lapsiperheenarkirealismia

@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram