Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa

Esikoiseni täyttää ensi kuussa kolmevuotta. En tiedä mistä taaperot keksivät juttujaan, mutta yksi päivä rakas tyttäreni ilmoitti toivovansa syntymäpäivälahjaksi auton. Siitä se ajatus sitten lähti. Ja kuten arvata saattaa, hänen toiveensa tulee toteutumaan. Hissu saa nimittäin lahjaksi tämän hienon Jeepin!

Jeep sähköauto on kuin oikea auto. Auto käynnistyy starttinappulasta ja kaasupoljinta painamalla lähtee liikkeelle. Auto pysähtyy kun lapsi nostaa jalkansa kaasupolkimelta. Vaihdekepistä saa pakin päälle. Autossa on myös hauskoja pieniä yksityiskohtia - toimivat valot, äänimerkit ja turvavyö. Konelautaan on mahdollisuus liittää matkapuhelin johdolla kaiuttimiin ja näin ollen kuunnella ajon aikana suosikkimusiikkia, tässä autossa kuunnellaan luultavasti Mimmejä ja Antti Tuiskua.

Jeepistä tulee varmasti tyttären ja isi-ihmisen yhteinen juttu. Autoa pystyy nimittäin ohjaamaan myös kauko-ohjaimella, ja siitähän mieheni on kovin innoissaan. Mun instassa on muuten pieni videopätkä, jonka mieheni otti heti kun koeajoi sähköauton kokoamisen jälkeen.

Jollyroomin valikoimista löytyy paljon erilaisia sähköautoja ja muita sähköisiä ajoneuvoja kuten moottoripyöriä ja traktoreita. Mun mielestä ihan huisia, että Jollyroomilta löytyy mm. Mersuja, Bemareita, Ferrareita ja Audeja. Lapsille tarkoitetut aidonnäköiset autot ovat kyllä ihan huippupäheitä.

En malta odottaa synttäripäivää ja päivänsankarin ilmettä, kun hän saa autonsa. Vaviskaa Helsingin keväiset kadut, täältä tulee kaupungin suloisin teiden sankaritar!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

Ota yhteys minuun, osoitetiedustelut, palaute, kutsut ja yhteistyöehdotukset
joukolatar(at)luukku.com

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013

Instagram