Tänään on käytä hääpukuasi-päivä

Tänään on käytä hääpukuasi-päivä. Ihana ja hauska idea päivälle. Onhan kalleinta ja kauneinta mekkoa hyvä käyttää muulloinkin kuin vaan yhtenä päivänä elämänsä aikana.

Itsekin kaivoin ensimmäistä kertaaa hääpukuni esille pukupussista sitten kesän 2012 häittemme. Olisin ollut kiva katsella syödä illallista ja katsoa töiden jälkeen telkkaria unelma puvussani, mutta toisin kävi. Pikkuisen on tähän mammaan tullut leveyttä joka paikkaan. Yläkautta kun yritin saada hääpukuani päälleni vastaan ottivat kasvaneet rinnat ja alakautta yrittäessäni mekko jäi jumiin lantion seudulle. Hääkengät sentään mahtuivat vielä jalkaani. Ehkä sitten ensi vuonna osallistun tähän teemapäivään hiukan aktiivisemmin yhdeksän kuukauden ikäisen esikoiseni kanssa.

Kuvia häämekostani päälläni löytyy jotain vaaleanpunaista hääblogistani.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

Ota yhteys minuun, osoitetiedustelut, palaute, kutsut ja yhteistyöehdotukset
joukolatar(at)luukku.com

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö blogini kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Sea That Sparkles
Vaihtelevasti Valkoista
Villa Fox

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013

Instagram