Kirjoitukset avainsanalla Lastenhuone

Jossain vaiheessa näiden vauvakuplassa elettyjen viikkojen aikana lokakuiseni rupesi viihtymään lattialla pitkiäkin aikoja. Tai kunhan hänen seurassaan pysyy, seurustelee ja leikkii. Meillä on olohuoneessa koko ajan vauvan oma leikkipaikka, jossa on tällä hetkellä tytön suosikkileluja. Tähän nelikuisen on helppo laskea köllöttelemään, leikkimään ja tutkimaan ruokailujen ja päikkäreiden välissä. Erillistä lelukaarta meillä ei ole, mutta kuten kuvista näkee designpöytä ajaa mainiosti saman asian.

Isoin kehitysvaihe lelujen ja leikkimisen suhteen oli kun Hertta oppi 3,5 kuukauden iässä tarttumaan esineisiin ja viemään tavaroita suuhunsa. Sillä tällä hetkellä kaikki tuntuu menevän suuhun ja tyttö viihtyy paremmin kun hänellä on jotain kaluttavaa, niin purulelut ovat tällä hetkellä ehkäpä ne hittijutut. Sophie-kirahvi on klassikko ja on ollut hauska huomata kuinka Hertta on paljon innostuneempi tästä maailman parhaaksikin mainitusta vauvalelusta kuin isosiskonsa aikoinaan. Vauvani saa hyvän otteen Sophien kaulasta tai jaloista ja korvia ja jalkoja tuntuu olevan ihana kaluta. Sophiesta kuuluva ääni saa nelikuiseni myös aina valpastumaan. Toinen lemppari purulelu on Havean ankka, joka on kivan kevyt joten vauvan on helppo pitää siitä kiinni ja mukavan ohut, jonka vuoksi vauva tykkää ankkaa maiskuttaa. Brion tarttumislelu on älykkö vauvojen purulelu, sillä maistelun lisäksi virikettä tuo liikkuvat renkaat ja lelusta kuuluva koliseva ääni.

Pari isosiskon vanhaa Lamazen lelua ovat vauvan mieleen. Rapisevan kirjan kanssa vauva tuntuisi viihtyvän tuntitolkulla, tyttäreni tykkää rapisuttaa ja maistella kirjaa. Kyseinen kirja on myös yksi ensimmäisistä kirjoista, joita luemme yhdessä päivittäin. Lamazen hevosen kanssa lokakuinen tykkää painia leikkimatolla. Kyseinen lelu sai vauvan innostumaan kyljelleen menosta ja sitä kautta hän oppi kääntymään selältä mahalleen. Hevonen on mukavan iso, pehmeä ja värikäs ja ennen kaikkea hapsut ja äänet tuntuvat kiinnostavan vauvaa. Värikkäistä leluista pitää tässä vaiheessa mainita myös Libero-perhonen, se on taas osoittautunut huippuleluksi, aivan kuten esikoisen vauva-aikana, meillä oleva perhonen/ampiainen on vanhempaa mallia ja rapisemisen lisäksi se helisee, voi juku.

Mukavia leluja nelikuisella ovat olleet myös ne, joista hän saa helposti otteen molemmilla käsillä. Esimerkiksi Sophie purulelu värirenkailla on siitä kiva, että vauva saa sitä hyvän otteen. Samalla idealla kehitetty Brion valkoinen rengas on hyvä lelu tarttumaan oppimiseen ja lisäksi nämä lelut kehittävät kuulemma silmien ja käsien yhteistyötä.

Mutta nyt täytyy taas mennä, vauva heräsi päivän kolmansilta päikkäreiltä. Leikkisää alkanutta viikkoa sinulle!

leikkimatto ja pahvilaukku saatu Jollyroomilta, Sophie purulelu värirenkailla saatu Big Small Companylta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

Viime päivien, viikkojen ja kuukausien ajan on tullut vietettyä paljon aikaa täällä kotona, johtuen luonnollisesti ihan siitä, että olen kotiäitinä. Tosin kyllä meillä on lähes päivittäin tyttöjen kanssa sovittuna jotain menoa tai tapahtumaa, koska olen kokenut helpommaksi lähteä liikkeelle lasten kanssa kuin olla kotona, jossa seinät kaatuvat pian päälle. Minun arkipäivät lasten kanssa kuluvat tietyllä kaavalla - klo 8.00 aikoihin kaikki ollaan viimeistään noustu, esikoisen kerhopäivinä minulla on vauvan kanssa usein omia menoja (onpa muuten helppo liikkua vain vauvan kanssa kanssa), vapaapäivinä puolestaan mennään jonnekin tai treffataan kavereita, lounas syödään joko kotona tai menossa, mutta päikkäreille tullaan aina ehdottomasti kotiin. Taaperon nukkuessa päiväunia, sen kolmisen tuntia, leikin yleensä vauvan kanssa ja sitten laitan hänetkin nukkumaan, jonka jälkeen minulle jää aikaa löhöilylle sohvannurkassa. Isi-ihminen tulee kotiin yleensä niillä main kun esikoinen herää päikkäreiltä, sitten syödään päivällinen ja illalla ollaan joko kotona tai mennään harrastuksiin, puistoon, kylään, asioille tai kaupungille.

Mutta siis otsikon kertomaan asiaan. Kun nyt tätä kotoilua tulee harrastettua niin paljon ja näitä seiniä tulee katsottua jonkin verran, niin ilokseni sain valita Desenion valikoimista sisustusjulisteita kotiamme piristämään.

Desenion julistevalikoima on todella laaja, meinasin seota verkkokaupassa samallalailla kuin lapsi lelukaupassa. Useita kymmeniä kivoja vaihtoehtoja, joten valintojen tekeminen on vaikeaa, kun haluaisi kaikki. Julisteiden shoppailu on tehty helpoksi, koska ne on eritelty verkkokaupassa kategorioihin, itse pyörin lähinnä graafisia, mustavalkoisia, lasten ja kaupunkijulisteita ihaillen.

Olohuoneen seinälle muodostui kiva Helsinki-aiheinen taulukollaasi. Isoimpana katseenvangitsijana on karttajuliste, joka sai rinnalleen yksinkertaisen Helsinki-tekstin. Teemaan sopien julisteiden pariksi päätyi kaksi omaa valokuvaa suosikkipaikoista Helsingissä, hääkuva Suomenlinnasta ja kuva upeasta Tuomiokirkosta. Taapero muuten haluaa aina etsiä kartalta missä sukulaiset ja ystävät Helsingissä asuu, välillä ihailen miten tuo parivuotias kiinnostuu tietyistä asioista valtavasti.

Hissun huoneesta on pikkuhiljaa muotoutumassa ison tytön huone, varsinkin kun pinnasänky vaihtui juuri vähän aika sitten Muuramen lastensänkyyn. Halusin uusilla julisteillakin tuoda tytön huoneeseen uutta leikki-ikäiselle sopivaa fiilistä. Ensimmäinen valinta oli vaaleanpunainen timantti, sillä onhan huoneen asukkikin varsinainen timantti. Toinen graafinen juliste on perhosen muodolla. Vaaleanpunaisen maailmankartan ymmärsin hankkia tytölle, joka tuntuu olevan jo kovin kiinnostunut tietämään missä kaikkialla olemme matkustaneet ja miten ja milloin esimerkiksi Sisiliaan pääsi uudestaan. Toivonkin, että tytär saa matkustaa paljon tulevaisuudessa.

Maailmankartan alla lukee lastenhuoneeseen osuvasti  sopien "Dream big little one". Jännittää, että tällä hetkellä meidän perhe haaveilee ja pohtii, minne seinillä nämäkin julisteet kesällä laitetaan.

Kommentit (7)

Ani

Kiva idea nuo Helsinki-julisteet! Vaikka kielipoliisina hajoaisin kyllä tuohon tavutusvirheeseen :D

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ihan kun mä olisin nähnyt Desenion valikoimissa toisen Helsinki-tekstijulisteen, joka olisi tavutettu riveille oikein. Pitääpä käydä katsomossa. 😁

-h-

Miten ihmeessä saat taaperon nukkumaan päiväunia ja vielä 3 tuntia?! Oon kade! 😀 Meidän taapero 2 v 3 kk ei enää nuku ollenkaan päiväunia. Ei suostu ei väsytä. Luovutin yrittämästä. Ja jos nukkuisi 3 tuntia niin yöunille meno venähtäisi melko myöhään.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Joo, oon ymmärtänyt, että moni parivuotias on jättänyt päikkärit pois. Hissu tosiaan vetelee päikkärit usein klo13-16, mutta on toki päiviä, jolloin hän nukkuu päikkäreitä vain 2tuntia. Ei ole kyllä osoittanut mitään merkkejä, että haluaisi jättää päikkärit pois, joten olen ajatellut että antaa lapsen nukkua, kun nukkuu kuitenkin yölläkin sen 12h. Helpottaa kyllä arkea, kun tiedän, että esikoinen kyllä nukkuu, kunhan pääsee omaan sänkyynsä.

Vierailija

Oih nauti! Meillä
Tuossa iässä koko vuorokaudessa nukuttiin 11h nyt vajaa 3v nukkuu 10h koko vuorokaudessa.. Isot erot kyllä!

Vierailija

Kartta on ihan kiva, mutta tuo pienempi Helsinki -juliste on mielestäni TODELLA TYLSÄ eikä tuo mitään lisäarvoa tuohon seinään. Sinulla on kiva maku, joten rohkaisisin vielä miettimään. YOU CAN DO BETTER ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Jollyroom.fi kanssa

Meillä on tapahtunut taas muutoksia nukkumis- ja huonejärjestelyissä kolmiossamme. Taaperomme sai viimein isojen tyttöjen sängyn ja hänen perujaan jäänyt pinnasänky siirtyi meidän vanhempien makuuhuoneeseen odottamaan aikaa kun kaunis ensisänky jää vauvalle liian pieneksi. Tämän muuton yhteydessä tein Jollyroomin kanssa yhteistyön lastenhuoneen sisustuksen tiimoilta ja sisustimme vauvallemme oman vauvanurkkauksen Alice & Foxin uusilla ihastuttavilla sisustustuotteilla.

Vauvan- ja lastenhuoneeseen saa itseään miellyttävää ilmettä helposti vuodetekstiileillä. Jollyroomilta löytyykin valikoimistaan paljon lastensänkyihin, kehtoihin ja pinnasänkyihin sopivia pussilakanoita ja muita vuodetekstiilejä.

Hertan pinnasänkyyn valikoitui Alice & Foxin reunapehmuste nätissä antiikin ruusunpunaisessa sävyssä. Asetellessani reunapehmustetta sänkyyn ihastelin sen pehmeyttä ja kankaan tunnetta ihoa vasten. Olen aikaisemmin ollut vannotunut valkoisen reunapehmusteen fani, mutta nyt ymmärsin kuinka helposti reunapehmusteella saa vaihdettua vauvanhuoneen tyyliä. Petasin sänkyyn kauniin kuviollisen pussilakanasetin, tosin jätin tyynyn liinoineen laittamatta, sillä pienelle vauvallehan tyynyä ei suositella. Tämä kyseinen pussilakana on kivasti kaksipuoleinen, joten peittoa kääntämällä saa luoduksi helposti eri värimaailman tilaan, itse vaalean ystävänä jätin luonnollisesti valkoisen puolen esille.

Luulenpa, että lokakuinen rupeaa aika pian harjoittelemaan päiväunien nukkumista pinnasängyssä. Niin pehmoinen pesä sängystä uusien vuodetekstiilien myötä tuli.

Olen jo raskausajoilta asti etsinyt kaunista leikkialustaa, jonka päällä vauva pystyisi köllöttelemään ja leikkimään lattialla. Toivoin ennen kaikkea sellaista leikkimattoa, joka sulautuisi mukavasti kotimme muuhun sisustukseen. Meille kotiutunut Alice & Fox-leikkimatto onkin ollut meidän koko perheen suosiossa alusta lähtien, ollaan nimittäin vietetty tärkeitä arkisia hetkiä koko perheen voimin tai kaksin vauvan kanssa tämän maton äärellä. Vauva tykkää kölliä tällä pehmustetulla leikkimatolla, matolla harjoitellaan päivittäin kääntymistä ja tämä on Hertan leikkipaikka, liekittäjänä toimii joko minä, isosisko tai isä-ihminen. Leikkimatto onkin lähes koko ajan olohuoneen lattialla keskeisellä paikalla, joten Hertta on helppo laskea siihen. Me ollaan käytettyä leikkimattoa ilman lelukaarta, koska kivoja leluja ja leikittäjiä on riittänyt, mutta katsotaan josko eteeni tulisi jossain moderni kaunis lelukaari täydentämään tätä mattoa.

Lasteenhuoneen säilytysratkaisut ja niiden miettiminen tuntuu olevan monen vanhemman murheenkryyni. Vauvallamme ei ole vielä hirmuisesti leluja, tavaroita tai vaatteita joten vauvanurkkauksen tärkeimpänä säilytysratkaisuna toimiva lipasto riittää lähes pelkästään Lipastoon mahtuu kaikki vauvanvaatteet ja ylimmässä laatikossa on näppärästi kädenulottuvilla kaikki hoitotarvikkeet, kuten vaipat, harsot ja puhdistustuotteet. Pieniä leluja varten hankin tyttömäisiä pahvilaukkuja, jonne sain kivasti järjestettyä helistimet ja purulelut. Yksi settiin kuuluvista matkalaukuista päätyy kylläkin  useimmiten isosiskon leikkeihin.

Öisiä vaipanvaihtohetkiä ajatellen vauvanurkkauksessa sängyn viereen ripustettiin valosarja tuomaan huoneeseen hempeää valoa ja tunnelmaa.

Nyt kun vauvannurkkaus on näin kauniissa kunnossa, niin mikäs kiire meidän onkaan löytää isompaa asuntoa, hyvinhän me tähän kolmioon mahdumme. Tästä "vauvanhuoneesta" tulikin mielestäni todella kiva ja söpö, vai mitä olette mieltä?

Mutta loppuun vielä tooosi kiva juttu! Sain nimittäin arvottavaksi blogini lukijoiden kesken upean Alice&Fox tuotepaketin! Tuotepaketti sisältää kaikki Hertankin huoneessa nähdyt tuotteet, eli leikkimatto, pahvilaukut, valosarja, reunapehmuste ja pussilakanasetti. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä näistä Alice & Foxin uutuuksista on sinun mieleesi eniten. Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteen, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvonta päättyy 15.1.2017. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentit (177)

Mamma92

Tuo pussilakana ja reunapehmuste on niin ihana 😍 Sopisi meidänki 3kk tytölle kun esikoisen jäljiltä on kaikki niin poikamaisia.

LindaWa

Jännä juttu toi tyynyä vai ei, nimittäin meillä Ruotsissa neuvolan kotikäynnillä hoitaja ystävällisesti kehotti hankkimaan vastasyntyneelle tyynyn, että pää pitää muotonsa. :) Mun mielestä tuo leikkimatto on mitä ihanin - en kaipaa räikeitä viidakkokuosisia tekstiilejä meille ja kaunista leikkimattoa näkyy olevan vaikeata löytää :)

Ulpuri

Oi. Minäkin olen aina ollut vaalean reunapehmusteen kannalla, mutta kyllä värillinen antaa kummasti ilmettä.
Hempeän söpö vauva nurkkaus :)

Mutta nuo valopallot ovat koko sarjasta ihanimmat. Ruusunpunaista tunnelma valoa.

Nonna_n

Mä olen jo monta viikkoa ihastellut tuota harmaata leikkimattoa. Se sopisi mun sisustukseeni. Ihanaa, kun vauvatarvikkeissa alkaa myös nykyään olla sisustustrendien mukaisia väriyhdistelmiä. Aiemmin hirvitti ne värioksennukset olohuoneessa. Iltaisin piti aina siivota ne jonnekin piiloon, nyt vauvankin tavarat on osa kokonaisuutta

Nananasakäämä

Leikkimatto vaikuttaa ihanan pehmoiselta, ja sille on varmasti käyttöä vielä vauvaiän jälkeenkin. Meillä on nyt vauvalle sellainen ohut lirpake vaan... Voin kuvitella, että tuollainen paksumpi leikkimatto toimii vaikkapa takamuksen pehmikkeenä siinä vaiheessa, kun pitää lasten kanssa könytä lattialla lautapelejä pelaamassa.

Annz

Kaikki on kyllä nättejä ja sopisi meidänkin 3 kk vanhan tytön käyttöön, suosikki kumminkin leikkimatto :)

Pauke

Reunapehmuste on eniten mieleeni. Kaiken kaikkiaan herkullisen näköisiä ja tarpeellisia tarvikkeita! :)

Niinuska

Valosarja ja laukkusarja ovat erityisesti mieleeni ja ne olisivatkin täydellinen lisä vauvamme huoneeseen.

Vierailija

Leikkimatto näyttää ihanalta❤ja sitä olisi kätevämpi siirrellä paikasta toiseen kuin isoja vilttejä👍

Vierailija

Ihanan hempeitä värejä. Meille tulossa myös toinen tyttö helmikuun lopulla ja kyllä tuo paketti tulisi tarpeeseen, varsinkin leikkimatto on todella upea <3

Sofian äiti

Pahvilaukut!

Onpa ollut kiva seurata blogiasi :) Meillä on kotona melkein samanikäinen tyttövauva.

päivi

Tosi ihana setti! Lakanasetti ehkä ihanin! Olisi kiva yllättää keväällä syntyvä siskon vauva tällä paketilla. paivi-t at suomi24.fi

Murmelita

Pussilakanasetti on ihana!
Tosin tämä meidänkin lokakuinen köllöttelisi mielellään myös tuolla alustalla 😀

Saaratur

Leikkimatto olisi mahtavuutta meidän maaliskuussa saapuvalle esikoiselle! Vaikka kyllä noissa pussilakanoissakin kelpaisi unet ottaa :)

Siirimaria

Odotamme parhaillamme esikoistamme ja olemmekin mieheni kanssa monesti ihastelleet Alice & Foxin tuotteita! Ihanaa että nykyään löytyy tuotteita vauvoille mitkä sopivat myös aikuisten makuun :) Noista tuotteista lempparini on ehdottomasti tuo leikkimatto. Se on kumminkin monesti esim olohuoneessa esillä niin on kiva että sopii sisutukseen.

Marjuska

Oikein ihania  Alice&Foxin uutuuksia, joista ehkä leikkimatto on kaikista eniten mieleeni!

Vierailija

Kaikki nuo sopisivat ihanasti tulevan tytön huoneeseen, mutta leikkimatto on ehdoton suosikki! Olen kuumeisesti yrittänyt etsiä kivaa ja kohtuuhintaista leikkimattoa jossa tyttö viihtyisi.

Eeve

Ompa nättejä tuotteita! Erityisesti leikkimatto näyttää houkuttelevan pehmoiselta. Toinen suosikki reunapehmuste. Sopisi myös meidän 1,5kk ikäiselle pikkutytölle.

Susse

Leikkimatto on ihana♡ ja teidän vauva näyttää viihtyvän siinä hyvin..meidän marrasvauva alkaa nyt vasta viihtyä selälläänkin:)

Tanja

Kaunis vauvanurkkaus!
Mun suosikki on pahviset säilytyslaukut, mutta kaikki tuotteet näyttää houkuttelevilta.

Jiioo

Leikkimatto on oma suosikkini. Juurikin jotain muuta kuin silmiin sattuvat "perinteiset". Mutta kaikki tuotteet kyllä kauniita!

TiituL

Pussilakana ois aivan täydellinen meiän 3kk:n ikäiselle tyttövauvalle
😍 Paljon oli kauniita juttuja!

Vierailija

Leikkimatto, vaikka kokonaisuus on kyllä yhdessä kaunein.
Ja tiivisti asumisessa on ainakin omasta mielestäni enemmän tunnelmaa. Varsinkin pikkulapsiaikana, kun lapset eivät vielä tarvitse kovasti omaa tilaa. Eri asia sitten, kun kasvavat ja kaipaavat myös omaa rauhaa enemmän :) sposti silloinkaan(at)luukku.com

Eveliina

Meille syntyy keväällä tyttö kolmen pojan jälkeen. Olispa ihanan hempeä paketti hänelle 😍

Paula

Aivan ihana vauvanurkkaus! ❤️ Tuo pallovalosarja on kiva idea öisiä hoitohetkiä varten, taidan itsekin siirtää sisustusvalot makuuhuoneeseen kun on aika luopua joulunajan ikkunatähdestä joka on tähän asti toimittanut hyvin yövalon virkaa.

Meidän lokakuinen tyttömme ilahtuisi varmasti eniten leikkimatosta, vaikkakin kaunis reunapehmuste olisi eniten äidin mieleen ☺️ Ollaan siis mukana arvonnassa!

nettis

Vuodetekstiilit on kyllä suosikit, vaikka kaikenkaikkiaan ihania juttuja ja tosi nätti nurkkaus! :)

Vierailija

Ensinnäkin WAU mikä vauvanurkkaus! <3
Koko setti on aivan ihana, mutta ehkä valot ja leikkimatto olivat kaikkein ihanimmat :)

EmmiEmilia

Leikkimatto olisi täydellinen. Näyttää mukavan pehmeältä ja jopa lämpimältä, meidän kylmille lattioille se olisi täydellinen 😍

KristiOrell

Pahvilaukut ovat monikäyttöisyydessään kivoja. Niillä voi leikkiä sekä vauva että sisarukset ja niiden sisään voi kätkeä tärkeimmät muistot.

Heisku

Leikkimatto on tyylikäs ja sille meillä olisi eniten käyttöä sillä syyskuinen tykkää köllötellä lattialla. Ihania oli myös nuo laukut, ihastuin ❤

Vierailija

Tuo ihastuttava leikki alusta😍Kaikki näyttää hyvälle,tyylikkäälle ja tyttömäiselle💗

tipsukka

Pahvilaatikot tosi söpöjä ja käytännöllisiä. Mutta koko setti aivan ihana ja käyttöä oisi, täällä pikku prinsessalla jolla ikää 5 kuukautta <3

helmia

Voi, olispa ajankohtanen! Huomena juuri ajattelin rueta laittamaan vauvanurkkausta kohta syntyvälle vauvalle!:) nuo lakanat ois kyllä ihanat!

Maikase

Ihanat värit! Etsin juuri sopivaa leikkimattoa tulevalle tyttövauvalle ja tuo Alice & Foxin matto näyttää juuri passelilta meille. :)

Vierailija

Rakastuin, ihanan lempeisiin väreihin ja petivaate kokonaisuus oli todella silmälle miellyttävä :). En olekaan esikoisen jälkeen kokeillut reunapehmusteita, tälle viidennelle ois ihana lisä.

Suvijeijj

Ehdottomasti leikkimatto 😍 Itse kammoan "värioksennus" leikkimattoja ja tuntuu että tarpeeksi neutraalia ei meinaa löytyä!

NaKKe
Liittynyt8.1.2017

Aivan ihania kaikki! Mieluisin oli reunapehmuste. Itsekkin miettinyt tulevalle esikoiselle valkoista, mutta kyllä tännekkin värillinen taitaa tulla!

-Sarppa-

Tuo leikkimatto olisi ihana tulevalle kesävauvalle.:) ja kyllä löytyis käyttöö noille muillekkin ihanuuksille!

Lokakuisen äiti

Pussilakana setti! Meillä poikamaisia kaikki esikoisen jäljiltä. Meillä myös lokakuinen☺️

Vierailija

Noita laukkuja oon katellu Jollyroomissa ja noita petivaatteita 😍 Just tilasin sieltä muita alice and the foxin tuotteita, mm kirjahyllyn niin sopisi hyvin nuo laatikot siihen sitten näytille tyttären huoneeseen 😍

JP

Näistä on jo vaikea valita! Ehkä tuo valosarja nousisi nyt ykköseksi, aivan supersuloisia kaikki :)

Sannamarianna

Reunapehmuste, joka mulla vielä hankkimatta ja oo ite nyt täällä synnärillä käynnistettynä ja odottelemassa tositoimia. :D

Neha

the corner looks lovely and well decorated!👌🏻 Ehdottomasti tuo reunanpehmuste ja pussilakanasetti on mun suosikki.😊

Haniska

Uusi tuttavuus tämä merkki. Kaikki näyttää kyllä hyvältä, mutta uuden reunapehmusteen ostoa olen harkinnut, ja kuvissa oleva on laadukkaan näköinen ja vielä nätin värinenkin. :) Kiinnitti huomion.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Baby Wallaby Oy:n kanssa

Mä olen kuulkaas totaalisesti ihastunut! Olen niin innoissani, kun pääsen kertomaan teillekin minkälainen tuote on ollut meidän vauvaelämän ihan ykköshankinta. Tuote, joka on pehmoinen, tyylikäs, turvallinen, laadukas, suomalaista designia, ylellinen, vauvan (ja äidin) unia helpottava ja ennen kaikkea käytännöllinen.

Ensipeittosetti!

Ensipeittosetti on yksi suomalaisen Baby Wallabyn uniikeista, laadukkaista ja tyylikkäistä tuotteista. Baby Wallaby on suomalainen perheyritys, joka sai alkunsa vuonna 2015, kun tuore äiti Sanna halusi tuoda keksimänsä ensipeiton markkinoille helpottamaan muidenkin vanhempien arkea. Tämän vuoden kesällä yritys lanseerasi kokonaisen tuotesarjan, jossa on ajattomia ja harmonisia vauvoille ja pienille lapsille suunnattuja tuotteita. Tuoteperheeseen kuuluu peittoja, tyyny, pussilakana, lakanoita, kylpypyyhe sekä vaunuverhoja. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, Suomessa suunniteltuja ja sopivat skandinaavisen kodin sisustukseen täydellisesti.

Meidän vauveli on nyt kuukauden ja hän on vastasyntyneestä lähtien nukkunut yönsä ensipeiton sisällä. Ensipeitto on neppareilla suljettava peitto; kuin peiton, makuupussin ja unipussin yhdistelmä. Ensipeittosettiin kuuluu valkoinen lakana sekä peitto, jotka saa  irrotettua toisistaan, ja näin ollen ne on helppo pestä erillään.

Ensipeitto on ihanan pehmoinen, onhan lakana valmistettu miellyttävästä puuvillasatiinista. Baby Wallabylle lasten turvallisuus on yksi tärkeistä asioista ja kaikilla heidän käyttämillään tekstiileillä on takuu siitä, että ne eivät sisällä haitallisia aineita, eli ei käsittely- eikä lisäainejäämiä.

Isoin oivallus tässä tuotteessa on, että nukkuvaa vauvaa on helppo siirtää ensipeitossa sylistä omaan sänkyyn tai viereen nukkumaan. Peiton alaosa menee reilusti vauvan pään alle, jolloin nostaminen on helppoa ja vauva pysyy koko ajan lämpimän peiton suojissa. Näin vauvaa pystyy helposti nostamaan ilman, että hän välttämättä herää taikka häiriintyy, meillä ainakin pienokainen simahtaa usein rinnalle ja tässä peitossa hänet on helppo siirtää nukkumaan.

Yöimetysten kannalta tuote siis on aivan loistava! Itse imetän illalla viimeisen kerran niin, että Hertta on ensipeiton sisällä ja ruokailun päätteeksi siirrän hänet paketissa sänkyynsä. Keskellä yötä tapahtuva imetys puolestaan hoituu joko samalla tavalla, eli vauva syö peiton sisällä sylissäni tai sitten siirrän hänet viereeni sänkyyni, jolloin avaan tarvittaessa muutaman nepparin peitosta ja näin pääsemme makoilemaan vauvan kanssa ihan ritirinnan.

Peiton pussimaisuus rauhoittaa pientä vauvaa ja luo turvallisen olon, hän on koko ajan omassa tutussa lämpöisessä pesässään. Omaa mieltäni puolestaan rauhoittaa erityisesti ajatus siitä, että peitto ei mene vauvan kasvoille, koska se pysyy hyvin paikoillaan neppareiden ansiosta. Lisäksi tykkään siitä, että slloin kun vauva nukkuu meidän vanhempien välissä hän on omassa pesässään, eikä pääse kääntyilemään peiton sisältä pois. Ensipeitto on ollut myös vauvan pieneen kehtoon oivallinen peitto - lämmin ja sopivan kokoinen, eli tämä on oivallinen peitto esim. äitiyspakkauslaatikossa nukkuvalle pikkuiselle.

Tämä tuote on kyllä helpottanut meidän vauva-arkea valtavasti. Ensipeittosetti onkin kulkenut mukana myös mökkimatkoille, kuten instagramin seuraajat jo mahdollisesti huomasivatkin.

Suureksi ilokseni sain arvottavaksi teidän lukijoiden kesken yhden Baby Wallaby ensipeittosetin. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen "Missä vauvasi nukkuu/tulee nukkumaan yönsä". Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteen, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvontaan voi osallistua 20.11.2016 asti.

Onnea arvontaan!

Kommentit (162)

Nonna_n

Rv36+0 tänään ja vauvan korisänky pitäisi pikkuhiljaa hakea varastosta sisälle. Siinä varmaankin nukutaan ne muutamat tunnit yössä, mitä ei nukuta äidin kainalossa tissi suussa. Alakerrassa päivätorkkuja varten sitten Tiny Loven kuomullinen täysin makuuasentoon menevä sänky/sitteri. 

Jeppis

Vauva tulee nukkumaan äitiyspakkauksen laatikossa alkuun, iso tyyny vierellään ettei ole liikaa tilaa.. Laatikko on pinnasängyssä ja sänky vanhempien huoneessa. Ja osan yöstä varmaan nukkuu meidän sängyssä. Olisi kiva voittaa tuollainen ensipeittosetti, näytti todella kätevältä ja muutenkin oli kyllä suloisia kuvia <3 

anna s.

Vauva nukkuu omassa sängyssään josta nostan tarvittaessa viereeni ja sitten takaisin omaan sänkyyn :)

LiisaF

Tuo vaikuttaa kyllä tosi kätevältä! Meidän lokakuinen nukkuu "sivuvaunussa" minun vieressäni.

Vierailija

Meidän 1 1/2 viikkoinen kuopukselle nukkuu sängyn vieressä omassa sängyssään ja osan yöstä perhepedissä meidän muiden kanssa. Tuommoinen pussukkapeitto olisi ihan loistava!

Maimu

Vau! Meillä vauva nukkuu unipesässä joka on jäämässä pieneksi ja mietin että mihinkähän vauvan sitten laittaisi nukkumaan kun unipesä on liian pieni. Tämä vaikuttaisi täydelliseltä ratkaisulta! :) <3 Mukana arvonnassa siis!

Vierailija

Vauva nukkuu alkuyön omassa sängyssään unipesässä ja loppuyön vieressä, koska herää aina, kun yritetään siirtää omaan sänkyyn. Peitosta voisi olla apua tähän!

Vierailija

vauva tulee nukkumaan varmaankin äitiyspakkausken laatikossa alkuunja/ tai sitten vieressä. Jokin muukin sänky pitäisi hankkia! :) en ollut kuullutkaan aiemmin tuollaisesta ihanasta peittopesästä. se tulis varmasti käyttöön.

K

Tuleva vauvamme tulee nukkumaan alussa joko äitiyspakkauksen laatikossa tai vuokratussa vaavisängyssä, jossa on pienet renkaat alla. Varmasti myös osan ajasta vietetään meidän sängyssämme perhepedissä :)

Nyt toivon että onni suosisi, olen ihaillut tätä ihanaa peittosettiä tovin <3

Lilymellow

Meille on joulun tienoilla tulossa esikoinen. Hänelle on tulossa 76 vuotta sitten isoisopappansa rakentama pinnasänky, mutta varmaankin nukkuu alkuun äitiyspakkauksen laatikossa.

K

Aluksi vauvamme tulee nukkumaan joko äitiyspakkauksen laatikossa tai sitten vuokraamme vaavisängyn, jossa on pienet renkaat alla. Varmasti myös perhepedissä vietetään aikaa :)

Nyt peukut pystyyn että onni suosisi, olen ihastellut tätä peittosettiä jo tovin<3

Jenna

Vauva tulee nukkumaan pinnasängyssä. Olen hankkinut vauvapesän, jota aluksi käytän pinnasängyssä, jotta vauva tuntisi olonsa turvallisemmaksi.

SH

Meidän tammikuun tähtöselle tämä olisi täydellinen ajatellen Barcelonan viileitä öitä ja talojen huonoa lämmitys systeemiä.. eihän meillä mylöskään täällä ulkomailla tälläisiä hienouksia myydä.
Vauva tulee nukkumaan jo sisarelle saadussa ensi sängyssä ja osan yötä tissin vieressä tietysti.

KaisaM.

Viikon ikäisen kuopuksemme oli tarkoitus nukkua äitiyspakkauksen laatikossa, joka on verhoiltu ja sijoitettuna pinnasänkyyn. Ensiyöt meni kuitenkin ahkerasti rinnalla ja äidin vieressä tuhisten. Nyt kun yöt näyttää hieman rauhoittuvan, olisi siirtoa hyvä kokeilla juurikin ensipeiton avulla ❤️ mukana arvonnassa siis!
Suloinen tummatukka teillä 😌

Haley

Meillä on kahden kuukauden ikäinen nukkunut vaavi-sängyssä meidän pedin vieressä. Helppo ottaa yöllä sänkyyn kiinni jos tuttia tarttee laittaa suuhun tai haluaa nopeasti tarkistaa että kaikki on hyvin. Kuitenkin toinen saa unirauhan omassa pedissään ja jos nälkä yllättää on äiti lähellä.

ErikaMaki

Perhepedissä tulee nukkumaan :) Tarkoituksena vuokrata myös vaavisänky päiväunia varten.

Jen

Heippa! Täällä on meneillään rv 39+3, jännät hetket siis käsillä. :) Odotetaan miehen kanssa siis esikoista ja miehen vanha pinnasänky on pedattuna meidän sängyn viereen mutta ajatus on myös mahdollisesti nukkua perhepedissä, jos se tuntuu mukavammalta. Saa nähdä kun kaikki tuleva on uutta ja ihmeellistä! :)

R

Meillä tulee nukkumaan vauvan omassa kehdossa. Tuo ensipeitto olisi loistava ratkaisu siirämisessä :)

Riida

Meidän tuleva juhannusvauva <3 tulee nukkumaan kehdossa meidän vanhempien parisängyn vieressä, ja miten ihanaa olisikaan voittaa hänelle tuollainen ensipeitto, jonka avuin hänet voisi lämpimänä nostaa öisin rinnalle :)

Meemi

Perhepeti ja vaavisänky nukkumapaikoiksi suunnitteilla. Mennään sillä, mikä alkaa tuntua omimmalta :)

Vierailija

Tuleva talvivauvamme tulee varmasti nukkumaan paljon vieressä kuten esikoinenkin aikoinaan, mutta myös omassa kopassa ja/tai pinnasängyssä. Peitto vaikuttaa mainiolta :)

Anamaya

Tällä hetkellä äitiyspakkauksen laatikko on muutettu vauvan sängyksi. Parin kuukauden päästä siirtyy varmaan pinnasänkyyn.

SuviL

Meille on tulossa kaksoset, heidän on tarkoitus nukkua yhdessä pinnasängyssä meidän vanhempien sängyn vieressä. Päivisin sitten äitiyspakkauksen laatikossa, rattaissa ja ehkä toisessa pinnasängyssäkin :)

Riikkar

Tuleva pienokaisemme tulee todennäköisesti nukkumaan pääosin perhepedissä kanssamme, aivan kuin esikoinenkin aikanaan, mutta toivottavasti myös osan yöstä omassa pinnasängyssään.

SanNalucia

Vielä ei ole ihan selvää missä meidän helmikuinen tulee nukkumaan, mutta ihailin juuri blogissasi esiteltyä vauvankehtoa! Tuon pussin kanssa siirtelytkin onnistuisivat!
Sannaohl@gmail.com

Vierailija

Vauva nukkuu perhepedissä, mutta tuon ensipeiton avulla vauva olisi helppo siirtää sivuvaunuunkin nukkumaan 😊

Kiki

Tämä kuulostaa ihanalta setiltä!Meillä on vielä aikaa että pikkusisko tai pikkuveli saapuu maailmaan nyt vuoden ikäisen tyttäremme seuraksi,mutta olen aikalailla varma että pieni tulee nukkumaan aluksi perhepedissä kuten siskonsakin nukkui. Siitä sitten rauhallisella tahdilla omaan sänkyyn :)

Vierailija

Esikoinen 1,5v nukkuu pinnasängyssä ja tuleva pikkuinen pääsee pieneen kehtoon tuhisemaan :)

Piua

Tänään viimeksi katselin tätä Ensipeittosettiä, kun tein muita hankintoja vauvalle. Meillä vauva tulee nukkumaan niin pinnasängyssä, kuin perhepedissä. Täytyy sitten alkuvuodesta katsoa tarkemmin miten parhaiten saadaan kaikki nukutuksi :)

Vauvantuoksuista arkea teille! :)

Vierailija

Pian syntyvän esikoisen olisi tarkoitus nukkua pinnasängyssä olevassa unipesässä ja tietysti osa yöstä äidin tississä kiinni.

E.H

Vauva 6vk nukkuu pinniksessä joka on meidän sängyn ns. Sivuvaununa. Tuo peitto olis kätsy kun tuntuu vauva aina havahtuvan siihen kun laitan peiton takaisin hänelle kun olen imettänyt ja nostan takaisin omaan sänkyyn :)

Hemppis

Meillä 2vkon ikäinen poika nukkuu äidin kainalossa tissi suussa. Raskaus aikana ajatuksena oli nukuttaa vauva äitiyspakkaukseen, mutta poika ei siellä suostu nukkumaan kuin 1-2h alkuyöstä vilttiin käärittynä. Tuo ensipeitto voisi olla kätevä niin ei tarvitse itse yöllä pähkiä ja varmistella ettei vauva tukehdu vilttiin tai äippäpakkauksen peittoon.

salla__mari

Yhden päivän Herttaa nuorempi tyttömme nukkuu omassa sängyssä tai itsetehdyssä pesässä perhepedissä. Selvästi rauhoittaa kun on tiiviissä pussissa, ihana setti olisi :)

Jasmu

Meidän vaavi nukkuu äidin sylissä tyynyröykkiöidennkeskellä. Ensisänky löytyy kyllä vanhempien sängyn vierestä, mutta vauva on lähes mahdoton siirtää omaan petiin nukkuvaltaan. Ehkä tuo ihana peitto helpottaisi yöllisiä operaatioita!

Vierailija

Tuleva esikoisemme tulee todennäköisesti nukkumaan vieressäni ja/ tai perintökehdossa, jossa isänsäkin on aikoinaan nukkunut ❤ Olenkin miettinyt, että minkälainen peittoviritelmä olisi helpoin/ käytännöllisin/ turvallisin, ja tämä vaikuttaa mainiolta vaihtoehdolta! :)

Vierailija

Vauva nukkuu omassa sängyssä, ilman peittoa aina nukkunut, ei vaan tahdo pysyä päällä ja nykyään en viitsi edes sitä hänen päällee enää laittaa :(

Simpli

Tuleva perheemme pikku-kakkonen nukkuu todennäköisesti äitiys laatikossa joka onnpinniksessä. Sitten siirrymme siihen että pinniksennlaita otetaan pois ja se on ihan kiinni meidän parisängyssä eli toimii sivuvainuna.

Paula

Äitiyslaatikossa ensin,sitten pinnasängyssään. Viereen vain kun on kipeä tai huono yö :)

Lisebet

Vauva nukkuu omassa sängyssään pienessä vauvanpesässä. Tämä olisi hyvä seuraavaksi pesäksi.

Taisa

Vauvamme syntyi 3.11 ja on erittäin vilkas yksilö. Äiti huomasi heti että mikään muu ei ole vielä kelvannut kuin äitin vieressä nukkuminen joten tämä ihana setti voisi rauhoittaa tyttöämme. Päivisinkin pitäisi saada olla lähellä. Äiti 24/7 sanan siinä merkityksessä :).

Paralysis

Oi juku, tämäpä ois vallan loistava! Esikoisella oli koliikki ja nukkui vain pystyasennossa kantaen liikkuvassa sylissä, sen jälkeen perhepedissä ahkerasti tissitellen 9kk ikään ja unikouluun asti. Sittemmin omassa sängyssä. Pikku kakkonen syntyy ensivuonna ja ikäero jää pieneksi, toivon että tällä kertaa ei koliikki haittaisi vauva-arkea ja perhepedissä/sivuvaunussa olisi tarkoitus vauvan kanssa nukkua, aikomus kun on imettää.

elleri

Käytössä meidän 2,5-kuisella vielä babynest. Tämäpä olis hyvä setti etenkin pinnasänkyyn siirtyessä! <3

Marika

Vauva on vähän päälle 2viikkoa nyt ja nukkuu omassa sängyssä unipesässä tai meidän vieressä unipesässä. Tykkään muuten tuosta pesästä mutta imetyksen kannalta hankala kun tarvii nostaa pois ja takaisin ja havahtuu siihen kun pesä on imetyksen aikana päässyt viilentymään jo, joten tämä olisikin parempi ratkaisu, vauva olis lämpösessä ja ei heräis viileän tunteeseen kun vois imettääkkin tämän kanssa ja nostaa omaan sänkyyn jatkaan unia niin äitikin nukkuis paremmin. <3

Vierailija

Meidän 7vkon ikäinen poika nukkuu pääasiassa äidin vieressä :) poika niin herkkäuninen, että herää, kun yritän siirtää pinnasänkyyn. Tämä voisi olla ratkaisu siihen :)

suvijeijj

Olin päättänyt raskausaikana että meillä ei vauva vieressä nuku.. Kummasti keskosuus, refluksi ja muut vaivat ajoivat vauvan pinnasängystä meidän väliin. Nykyään päivällä nukutaan pinnasängyssä, vaunuissa, turvakaukalossa, sitterissä, sohvalla, lattioilla tai missä vaan, mutta yöunet edelleen vanhempien välissä tai vaunuissa kiinni vanhempien sängyssä. Hysteerinen äiti joka vahtii lapsen peiton sijaintia, hengitystä, pukluja ym yöt läpeensä on kiitollinen tästä vinkistä ja mikäli arvonnassa ei onni suosi niin lienee ko peitto hommattava joka tapauksessa :)

Seevi

Meidän 4kk ikäinen vauva siirtyi perhepedistä omaan ensisänkyyn 10 viikon iässä, ja nukkuu siellä kunnes aamuyön syötöllä pääsee vielä vanhempien väliin pötköttämään aamuun saakka :) Tää peitto toimisi meillä edelleen hyvin, kun pieni on kova potkimaan peiton pois ja heräilee siihen <3

Elina S.

Meidän vauva nukkui alussa vieressäni, nykyään nukkuu pinnasängyssä unipussissa. Tuollainen peitesetti olisi kätevä myös hiukan isommalle vauvalle ja taapero-koossakin, koska usein vauvat nukahtavat pitkään rinnalle tai viereen ja olisi siitä sitten kätevä nostaa tuon kanssa sänkyynsä.

Tyllist

Meidän tänään syntynyt pikkuinen tulee nukkumaan samassa ensisängyssä kuin isänsä aikanaan. Tämä ensipeitto sopisi siihen täydellisesti. 😍

Niinaani

Vauva tulee nukkumaan, toivon mukaan, äitiyspakkauksen laatikossa, joka on pinnasängyssä vauvan omassa huoneessa. Näin esikoisemmekin nukkui ja koko perhe nukkui hyvin alusta saakka.

Vierailija

Maaliskuussa syntyvä kuopus tullenee nukkumaan ainakin ensimmäiset kuukaudet vieressäni. Tuollainen ensipeitto olisi ihana!

Vierailija

Jouluvauva tulee nukkumaan pinnasängyssä kummitätini tekemän vauvanpesän sisällä, jos tuntuu siinä viihtyvän. Tuo peitto näyttää tosi kätevältä myös!

Henuuu

Aika pitkälti vieressä ☺ tämä olisi hyvä, ei saisi peittoa kasvoille eikä toisaalta potkittua poiskaan!

Vierailija

Meidän vauva nukkuu pinnasängyssä meidän sängyn vieressä. Käärimme hänet usein peittoon, jolloin uni maittaa paremmin, mutta tuollainen pussi olisi kyllä tuhat kertaa kätevämpi.

MaijuK

Voi ei, jostain tuollaisesta haaveilin jo esikoisen kohdalla. Vaikuttaa kätevältä. Meidän kuukauden ikäinen vauva nukkuu nyt meidän sängyn vieressä omassa sängyssään. Käytössä on äitiyspakkauksen makuupussi ja peitto kun minusta tuntuu, että ilman makuupussia hänellä on kylmä meidän viileässä makkarissa. Ensipeitto olisi siis varmasti kätevä meillekkin.

Johanna Penttinen

Meillä vauva tulee nukkumaan perhepedissä tai sängyn vieressä sivuvaunussa omassa pinnasängyssään jos suostuu :D esikoinen nukkui aina baby wallaby tyylisesti kääräistyssä peitossa ja allekirjoitan tuon kätevyyden!

Lillis

Äidin vieressä ja omassa pinniksessä, tällainen olisi loistava ja esikoisen aikaan toteutinkin tätä äitiyspakkauksen täkillä!

Vierailija

Omassa sängyssä ,sekä perhepedissä 💕 Toivotaan jotta onni potkisi ja voittaisimme ihanan peiton 💕

Sms

Kiitos vinkistä! Rv 34 alkaa tänään ja vauvan olisi tarkoitus nukkua omassa sängyssään, josta nostan tarvittessa viereen. Ensimmäinen tulossa, joten kaikki tällainen apu uuden arjen opettelussa olisi tarpeen. Olen siis ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

Kolmen äiti

Meidän vauva aloittaa yönsä kopassa, jossa on nukkunut jo kymmenkunta muutakin suvun lasta. Mutta aina yösyötön jälkeen vauva jää minun kainalooni. Jos yritän häntä siirtää takaisin koppaan, aina hän herää. Mutta itse en oikein pysty rennosti nukkumaan vauva kainalossa. Oma asento on huono ja pelkään vauvan kääntyvän vatsalleen tai muuten joutuvan litistyksiin. Meidän sänkymme on turhan pehmeä. Ajattelin siirtyä sivuvaunumetodiin.

Vierailija

Vuodenvaihteessa saapuvaksi odotettu tulokas nukkuu alkuperäisen suunnitelman mukaan vuokrattavassa vaavisängyssä. Plan B lienee: whatever works :)

Vierailija

Meidän maaliskuussa syntyvä vauvamme nukkuu joko äitiyspakkauslaatikossa tai appivanhemmilta saadussa korisängyssä. Tämä peittosetti olisi siis todella kätevä!

Vierailija

Ensin varmaan mun vieressä samassa sängyssä, sitten pinniksessä meidän sängyn vieressä. Jos suostuu nukkumaan pinnasängyssä heti, niin siinä sitten alusta alkaen.

MarjaKoo

Omassa pikkupedissään nukkuivat meidän murmelit, tämän antaisin lahjaksi suvun nuorimmalle.

Titan

Tuleva kevätvauva nukkuu toivon mukaan äitin ja isin sängyn vieressä omassa pienessä kehdossaan.

Ensimmäinen tulossa :)

Vauvalle on tarkoitus ostaa oma sänky makuuhuoneeseen mutta eiköhän tuo viereenkin eksy parivuoteeseen :) Ainakin nyt näillä mietteillä rv 23+2.

Vierailija

Meille tulossa esikoinen tammikuun alussa. Ystäväni teki vauvalle ihanan unipesän, jossa hän saa nukkua meidän välissä. Voisi laittaa vauvan ensipeittosetin sisään ja kantaa aina unipesään nukkumaan. ❤ Kuulostaa kyllä niin mukavalta, että pitäisi aikuisillekin keksiä tällasia!

Vilsku

Vauvamme nukkuu omassa pinnasängyssään makuupussissa joten tuo helpottaisi yösyöttämistä eikä vauvaa tarvisi aina nostaa makuupussista pois. Jalat nousee aina syötön aikana...

Mami-06

Meidän vauva,kohta 7viikkoa on nukkunut vielä meidän kanssa sängyssä. Nyt ajatus siirtää pikkuhiljaa omaan kehtoon. Jos maltamme💗😃

Eeva J

4 päivän ikäinen tyttäremme nukkuu vuokratussa Vaavi-sängyssä (ja osittain vanhempien parisängyssä). Perheen mukana kärrättävä sänky tuntui hyvältä vaihtoehdolta, kun hoitoapuna on 4v isoveli.

BabyWallaby

Tuleva vauvani saa nukkua omassa pienessä pesässään omassa sängyssään ja vieressäni perhepedissä. En malta odottaa pientä tuhisijaa.

Vierailija

Meidän syyskuinen vauva nukkuu pääosin omassa "rottinkikoppasängyssään", mutta osittain myös äidin vieressä! :)

Susse

Voih..tämä olisi niin pelastus "peite-ongelmaan"!! Aivan ihana! Pojua odottaa Petite Cherien Mooseskori vanhempien sängyn vieressä :)Täällä ollaankin jännän äärellä,kun odotellaan koska pieni ilmestyy mullistamaan maailmamme. Tunnelmallista talvea ja kiitos blogistasi,joka on ollut raskausaikani pelastus :)

LauraJohanna

4 päivän ikäinen vauvamme nukkuu tällä hetkellä yönsä baby nestissä vanhempiensa välissä. Aivan ihana tuote tuo Baby Wallaby-peitto!

Vierailija

Oi,tällainen olisi pelastus meille<3 meidän kuukauden vanha jäbä nukahtaa usein rinnalle ja siitä kun lähden siirtämääb hänet sänkyynsä,havahtuu pian hereille. Ehdottomasti siis toiveikkaana mukana arvonnassa :)

Nooranat

Täällä taistellaan ja odotellaan raskauden alkamista :( Vauva nukkuisi varmaan perhepedissä sekä ihanassa mooseskorissa. :)

Vierailija

Poika nukkuu omassa sängyssään ja meidän sängyssä päivisin, niin saa silloin päivänvaloa. On kyllä varmaan loistava ratkaisu siirtämiseen.

Maissi_

Vauva tulee nukkumaan alkuun äitiyspakkauksen laatikossa ja myöhemmin pinnasängyssä. Samassa huoneessa missä vanhempansakin.

Vierailija

Vauva tulee nukkumaan meidän sängyn vieressä omassa pedissään ja imetysten ajan vieressä <3 ensipeitto vaikuttaisi kyllä todella kätevältä juuri siirtämiseen sängystä viereen ja takaisin :)

saj

Suunnitteilla on, että tammikuussa syntyvä tyttö nukkuisi aluksi pinnasänkyyn laitetussa äitiyspakkauksen laatikossa ja tarpeen mukaan myös vieressä. Katsotaan, miten käy!

Vierailija

Meidän pikkuinen nukkuu tällä hetkellä yöt vieressäni ja joskus alkuyön omassa pinnasängyssään, äitiyspakkauksen laatikossa :) jossain vaiheessa toivottavasti alkaisi nukkua enemmän myös omassa sängyssään

Vierailija

Odotamme perheeseen saapuvaksi pikkuveljeä muutaman viikon päästä. Esikoinen nukkui vauvana (levottomasti) pinnasängyssä ja jos silloin olisin nähnyt tällaisen niin olisi ehdottomasti hankkinut! Kuopus tulee nukkumaan vaavi-vuokrasängyssä ja tämä tyylikäs peittopussukka kuviollisen aluslakanan kanssa olisi erittäin kiva! - Arvonnassa mukana :)

MariM

Ihana keksintö! Mää oon meidän lokakuisen esikoisen kanssa vielä etsimässä parasta ja kätevintä nukkumisratkasua ja tuo ensipeittohan vaikuttaisi kätevältä! Meillä on pinnis sivuvaununa, mutta käytännössä vauva nukkuu siinä vain ensimmäisen unipätkän ja ekan yöimetyksen jälkeen "unohtuu" perhepetiin kun nukahdan syöttäessäni ja havahtuessani seuraavalle syötölle vain vaihdan kylkeä :) Vähän olen hirvitellyt juuri sitä että vauva on ihan sellaisenaan mun ja miehen välissä, vaikka toistaiseksi siitä ei ole ongelmia tullutkaan. Ensipeitto sopisi sopisi kyllä hyvin suojaamaan siihen väliin!

Vierailija

Aivan ihana toi ensipeitto! Meillä nukutaan korisängyssä, jossa on unipesä. On ollut ihan loistava hankinta☺. Meillä ongelmana juuri se, että tytsy helposti vetäisee peoton naamansa päälle. Joten tämä olisi loistava.😉

Vierailija

Meidän iso tyttö 1,5v nukkuu pinnasängyssä, hänen toivottu pikkusisarus vielä työn alla :)

Vierailija

Ihana tuote!😊 meidän tytöllä ikää nyt 19 vuorokautta. Hän nukkuu yöt äitiyspakkauksen laatikossa pinnasängyssä ja päivisin uni maistuu parhaiten vaunuissa jotka on parkkeerattu keskelle olohuonetta😊

Lauralee

Joulukuiselle esikoisellemme on valmiina tavallista pienempi pinnasänky, jota pystyy käyttämään sivuvaununa. Lisäksi lahjaksi saatiin vauvalle unipesä, joka vaikuttaa kätevältä. Tämä ensipeittosetti on ollut mietinnässä jo jonkin aikaa.. vaikuttaa todella hyvältä! Jännityksellä odotan, missä vauva oikeasti sitten nukkuukaan :)

Sujarvin

Kuvittelimme, että keskolasta kotiutunut vauvamme nukkuisi äitiyspakkauksen laatikossa sänkymme vieressä, mutta pari päivää kotiutumisen jälkeen vauva päätti, ettei nuku öisin missään muualla kuin äidin iholla kiinni. Eli äidin vieressä sängyssä menee yöt, päivät kehdossa olohuoneessa.

Kohta mummi

Kaunis ja kätevä. Täällä tuleva mummi antaisi jouluvauvalle tällaisen ihanuuden lahjaksi. Hänelle on hankittu pieni pinnasänky ja babynest. Tässä ensipeitossaan voisi toki nukkua myös mummin ja ukin luona. 💕

Vierailija

9,5kk poika nukkuu pinnasängyssään, alkukesästä syntyvän sisaruksen ensimmäinen peti vielä pohdinnassa - pinnasänky, kori/kehto vai vaavin ensisänky.

Vierailija

Meillä reilu kolme viikkoinen poika nukkuu tällä hetkellä unipesässä äidin vieressä. Siinä on helppo hoitaa yösyötöt ja väliajat vauva saa nukkua vieressä mutta kuitenkin omassa "tilassaan". Poitsulle tullut ensi viikkojen aikana kuitenkin pituutta sitä tahtia että joudumme piakkoin varmaan miettimään uutta nukkumajärjestelyä ja ensipeitto voisi tässä kohtaa olla käytännöllinen ja mukava valinta pienokaiselle. :)

Mia

Vaavisängyssä niin kuin esikoinenkin. Ensimmäisen kanssa en aluksi uskaltanut nukkua vierekkäin päälle kääntymisen pelossa mutta toisen kanssa on varmasti tässäkin asiassa rohkeampi. On se imettäminen öisin vaan niin paljon helpompaa kun toinen on lähellä eikä unenpöpperössä tarvitse nostella lasta pois ja takaisin sänkyyn.

Krisse

Meidän 7 viikkoinen neiti nukkuu vaavi ensisängyssä, jonka sisällä on vielä ollut vauvan unipesä. Hänet kapaloidaan sinne :) Babywallybyn peitto olisi kätevä kun pesästä kohta luovutaan :)

Krisse

Meidän 7 viikkoinen neiti nukkuu vaavi ensisängyssä, jonka sisällä on vielä ollut vauvan unipesä. Hänet kapaloidaan sinne :) Babywallybyn peitto olisi kätevä kun pesästä kohta luovutaan :)

Vierailija

Vauva nukkuu alkuyön omassa sängyssä ja ensimmäisen yöimetyksen jälkeen minun vieressä

Sannamarianna

Kuulostaa kivalta. :) Vauvani syntyy tammikuun lopussa ja tarkoitus olis hankkia hänelle oma sänky, mutta toisaalta tulen olemaan vauvan kanssa kaksin, joten saattaa hän nukkua myös vieressäni parisängyssä. :)

Vierailija

Meidän neiti reilu 2kk siirtyi meidän vierestä omaan huoneeseensa nukkumaan 2kk:n iässä, jotta myös äiti ja iskä sai nukuttua syöttöjen välissä. Vauva siis nukkui kovin kovaäänisesti ja todettiin, ettei ole mitään järkeä meidän valvoa sen vuoksi. Nyt kaikki nukkuu paremmin ja neidinkin yölliset ruokailuvälit on pidentyneet. :) Meillä on nyt äitiyspakkauksen petosta tehty pussi, johon vauva on kiedottu juuri noin, ettei koskaan tarvitse nostaa kylmään sänkyyn syöttöjen jälkeen. Tuo ensipeitto olisi kyllä täydellinen, jottei aina tarvitsisi kieputella peiton kanssa. :)

Vierailija

Esikoisemme nukkuu samassa pinnasängyssä, jossa hänen isoisänsäkin nukkui aikoinaan :)

Laura.H.

Vauva tulee nukkumaan omassa pinnasängyssään meidän makuuhuoneessa. Alussa mahdollisesti äitiyspakkauksen laatikossa jonkin aikaa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.