Kirjoitukset avainsanalla hankintoja vauvalle

Jossain vaiheessa näiden vauvakuplassa elettyjen viikkojen aikana lokakuiseni rupesi viihtymään lattialla pitkiäkin aikoja. Tai kunhan hänen seurassaan pysyy, seurustelee ja leikkii. Meillä on olohuoneessa koko ajan vauvan oma leikkipaikka, jossa on tällä hetkellä tytön suosikkileluja. Tähän nelikuisen on helppo laskea köllöttelemään, leikkimään ja tutkimaan ruokailujen ja päikkäreiden välissä. Erillistä lelukaarta meillä ei ole, mutta kuten kuvista näkee designpöytä ajaa mainiosti saman asian.

Isoin kehitysvaihe lelujen ja leikkimisen suhteen oli kun Hertta oppi 3,5 kuukauden iässä tarttumaan esineisiin ja viemään tavaroita suuhunsa. Sillä tällä hetkellä kaikki tuntuu menevän suuhun ja tyttö viihtyy paremmin kun hänellä on jotain kaluttavaa, niin purulelut ovat tällä hetkellä ehkäpä ne hittijutut. Sophie-kirahvi on klassikko ja on ollut hauska huomata kuinka Hertta on paljon innostuneempi tästä maailman parhaaksikin mainitusta vauvalelusta kuin isosiskonsa aikoinaan. Vauvani saa hyvän otteen Sophien kaulasta tai jaloista ja korvia ja jalkoja tuntuu olevan ihana kaluta. Sophiesta kuuluva ääni saa nelikuiseni myös aina valpastumaan. Toinen lemppari purulelu on Havean ankka, joka on kivan kevyt joten vauvan on helppo pitää siitä kiinni ja mukavan ohut, jonka vuoksi vauva tykkää ankkaa maiskuttaa. Brion tarttumislelu on älykkö vauvojen purulelu, sillä maistelun lisäksi virikettä tuo liikkuvat renkaat ja lelusta kuuluva koliseva ääni.

Pari isosiskon vanhaa Lamazen lelua ovat vauvan mieleen. Rapisevan kirjan kanssa vauva tuntuisi viihtyvän tuntitolkulla, tyttäreni tykkää rapisuttaa ja maistella kirjaa. Kyseinen kirja on myös yksi ensimmäisistä kirjoista, joita luemme yhdessä päivittäin. Lamazen hevosen kanssa lokakuinen tykkää painia leikkimatolla. Kyseinen lelu sai vauvan innostumaan kyljelleen menosta ja sitä kautta hän oppi kääntymään selältä mahalleen. Hevonen on mukavan iso, pehmeä ja värikäs ja ennen kaikkea hapsut ja äänet tuntuvat kiinnostavan vauvaa. Värikkäistä leluista pitää tässä vaiheessa mainita myös Libero-perhonen, se on taas osoittautunut huippuleluksi, aivan kuten esikoisen vauva-aikana, meillä oleva perhonen/ampiainen on vanhempaa mallia ja rapisemisen lisäksi se helisee, voi juku.

Mukavia leluja nelikuisella ovat olleet myös ne, joista hän saa helposti otteen molemmilla käsillä. Esimerkiksi Sophie purulelu värirenkailla on siitä kiva, että vauva saa sitä hyvän otteen. Samalla idealla kehitetty Brion valkoinen rengas on hyvä lelu tarttumaan oppimiseen ja lisäksi nämä lelut kehittävät kuulemma silmien ja käsien yhteistyötä.

Mutta nyt täytyy taas mennä, vauva heräsi päivän kolmansilta päikkäreiltä. Leikkisää alkanutta viikkoa sinulle!

leikkimatto ja pahvilaukku saatu Jollyroomilta, Sophie purulelu värirenkailla saatu Big Small Companylta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Big Small Companyn kanssa

Sophie -kirahviin tutustuin joskus esikoisen raskausaikana ja vasta omien lasteni myötä olen tajunnut miten tärkeä tämä klassikkolelu on ranskalaisille ja kuinka Sophie nykyään ilostuttaa vauvoja ympäri maailmaa. Sophie -purulelu on se ykköslelu, ehkä maailman paras vauvalelu, mutta Sophien ympärille on kasvanut ihastuttava leluvalikoima. Mutta tiesitkö, että Sophiella on myös oma kosmetiikkamerkkinsä - Sophie la girafe Cosmetics.

Sophie la girafe baby kosmetiikkatuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja ne on kehitetty erityisesti vastasyntyneen herkälle iholle. Itse olenkin käyttänyt näitä vegaanisia tuotteita ainoastaan lapsillani, kunnes vasta jokin aika sitten tajusin, että turvallisia tuotteita voivat käyttää kaiken ikäiset, ei pelkästään vauvat, omissa silmissäni nämä suloiset tuotteet oli nimittäin vahvasti profiloituneet vauvatuotteiksi. Niinpä minä olen nyt muutaman kuukauden ajan pihistänyt tyttöjeni ylellisiä Sophie kosmetiikkasarjan tuotteita käyttööni. Ja minä ja ihoni ovat ihan rakastuneita näihin laadukkaisiin tuotteisiin!! Upea juttu tässä palkitussa ihonhoitolinjassa on, että sen takana on suomalainen alan ammattilainen Jonna Jalkanen!

Mitäs meidän perheen tytöt olemme tykänneet Sohvin tuotteista, mistä olemme erityisesti olleet iloisia ja miten olemme kosmetiikkatuotteita käyttäneet.

FACE CREAM: suojaa, kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa. Voide on miellyttävän tuntuista, sitä on helppo levittää ja imeytyy hyvin. Äidille täydellinen meikinalusvoide.

SOS CREAM FACE & BODY: täyteläinen voide moneen vaivaan - vaippaihottumaan, ulkoiluvoiteeksi, kutinaan ja kuivalle iholle. Äidille tuote antaa kyytiä raskausarville

HAIR & BODY WASH: koko perheen hellävarainen suihkugeeli ja hoitava shampoo. Tuote on täydellinen lastenhiuksille, jotka takkuuntuvat muuten helposti. Äidille tämä on täydellinen kasvoputsari.

BABY OIL: levittyy helposti ja jättää ihon silkkiseksi. Vauvan iholle ihanteellinen laittamalla pienen määrän öljyä kylpyveteen. Äidillä ylellinen öljy on käytössä silmämeikinpoistoaineena, kynsinauhaöljynä ja vartalon ihon kosteuttajana

Näiden tuotteiden lisäksi Sophie la girafe baby tuoteperheeseen kuuluu body lotion, bubble bath ja nyt uusimpana toothgel. Ihastuttava sarja koko perheelle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Reiman kanssa

Vastasyntyneiden ja vanhempienkin vauvojen ulkopukeutuminen tuntuu olevan monen muunkin vanhemman kuin vain minun päänvaivaa aiheuttava asia. Esimerkiksi netin mammaryhmissä haetaan usein vertaistukea siihen, miten vauva olisi hyvä pukea vaunulenkeille, vaunupäikkäreille ja kauppareissuille. Esikoiseni syntyi aikoinaan keväällä, enkä muista, että olisin tuolloin joutunut pohtimaan, että miten saan vastasyntyneen tarkenemaan ulkona. Toisin on ollut nyt kuopuksen kohdalla, joka syntyi vuoden loppupuolella ja tämä talvi on käsittänyt tähän mennessä kireitä paukkupakkasia ja leutoja plussakelejä, joten ulkovaatteet ovat aiheuttaneet pohdittavaa.

Tai jos rehellisiä ollaan, olen päässyt vauvan ulkopukeutumisen suhteen helpolla, kun tajusin kolme asiaa.

1. kerrospukeutuminen 2. vauvan niskaa koettamalla, saa helposti selville onko vauvalla liian kuuma tai kylmä vai onko kerrospukeutuminen onnistunut 3. käänny Reiman Newborn-valikoiman puoleen

Raskausaikana ehdin valmistautumaan vauvan tuloon monella eri tapaa, mutta ulkovaatteisiin en käyttänyt lainkaan miettimisaikaa. Niinpä kun kotiuduimme synnäriltä tajusin, että lokakuisenihan hukkuu isosiskoltaan perittyihin äitiyspakkauksen haalareihin ja asusteisiin (jotka muuten esikoisellani olivat ahkeralla käytöllä). Esikoisellani on jo monta kautta ollut käytössä pääasiassa Reiman ulkovaatteita ja onneksi muistin nähneeni, että Reimalla on oma mallistonsa vastasyntyneille.

Newborn-vauvanvaatemallisto käsittää kaikki tarvittavat haalarit, bodyt ja asusteet vauvan ulkopukeutumiseen. Vaatteet ovat laadukkaista, pehmeitä, ihania ja ennen kaikkea käytännöllisiä. Newborn-vaatteita on tarjolla koossa 50-80 cm.

Utu villabody

Laulu fleecehaalari

Littlest kypärämyssy

Lepus tumput

Levana töppöset

Valitsin Newborn-mallistosta lokakuiselleni fleecehaalarin, kypärämyssyn, tumput ja töppöset. Näillä vaatteilla ollaankin pitkälti pärjätty nämä ensimmäiset kuukaudet. Lisäksi halusin ehdottomasti päästä vihdoin testaamaan paljon kehuttua merinovillaa ja hankin vauvalleni merinovillaisen bodyn. Kyseistä bodysta onkin tullut yksi lemppaireistani. Body on ihastuttavan pehmeä, täydellinen joustavuus ja venepääntie helpottaa pukemista, materiaali ei ole mennyt miksikään pesussa, nepparit ovat näppärän kokoiset ja ennen kaikkea materiaali on miellyttävä vauvan ihoa vasten, sillä se säätelee lämpöä. Ja sanoinko jo, että villabody on pehmeä. <3

Laulu fleecehaalari on ollut vauvani pääasiallinen haalari nyt talvella, ei ole tosiaan ollut mikään vuosisadan kylmin talvi. Fleecehaalari on kevyt, lämmittävä ja hengittävä. Olen tykännyt siitä, että haalarin hihan- ja lahkeensuut ovat käännettävät, joten pienet kätöset ja varpaat ovat saaneet helposti lisälämpöä. Pienokainen on viihtynyt vaunuissa fleecehaalarissaan, joko äitiyspakkauksen makuupussissa taikka kylmillä ilmoilla toppapussin sisällä. Ainoastaan talven kovimmilla pakkaspäivinä, joita on ollut yllättävän vähän, olen pukenut vauvani toppahaalariin. Talvikeleillä tämä fleecehaalari toimisi täydellisesti myös väliasuna.

Kypärämyssy on osoittautunut käytössä todella näppäräksi ja tämä Reiman myssy onkin ollut lähes päivittäin käytössä. Tässä erityisesti vastasyntyneille ja vauvoille suunnitellussa kypärämyssyssä on tarrakiinnitys, minkä ansiosta myssy on todella helppo pukea vauvalle. Ja kun kyseessä on kypärämyssy, suojaa myssy pään lisäksi vauvan korvia ja kaulaa. Littlest kypärämyssy on kyllä sellainen myssy, jota tulen suosittelemaan kaikille pienten vauvojen vanhemmille. Reiman tumput ja töppöset ovat myös osoittautuneet verrattomiksi käytössä - helpot pukea, lämpimät ja pysyvät paikoillaan.

Vinkiksi loppuun, että Reiman verkkokaupassa on käynnissä ALEN loppurysäys, joten nyt kannattaa ostaa vaatteita pienokaisille tai vaikka tuleville kevätvauvoille.

Kommentit (2)

Rouva Rahahuoli
Liittynyt10.2.2017

Hei. En missään tapauksessa halua haastaa riitaa tai aiheuttaa epäsopua, mutta kun postaus alkaa sanoilla: Kaupallinen yhteistyö Reiman kanssa, niin oletko todella "muistanut" Reiman Newborn-malliston, vai syntyikö yhteistyö sen vuoksi, että Reima on halunnut tehdä yhteistyöpostauksen kanssasi ja tarjonnut valittavaksesi ja Hertan käyttöön tietyt vaatteet bloginäkyvyyttä vastaan?

Koska raha-asiat ovat tabu.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

"Muistaa" verbi sopii hyvin tähän yhteystyöpostaukseen, sillä minä ehdotin Reimalle, että yhteistyö tehtäisiin juurikin vastasyntyneen ulkopukeutumisen tiimoilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö Jollyroom.fi kanssa

Meillä on tapahtunut taas muutoksia nukkumis- ja huonejärjestelyissä kolmiossamme. Taaperomme sai viimein isojen tyttöjen sängyn ja hänen perujaan jäänyt pinnasänky siirtyi meidän vanhempien makuuhuoneeseen odottamaan aikaa kun kaunis ensisänky jää vauvalle liian pieneksi. Tämän muuton yhteydessä tein Jollyroomin kanssa yhteistyön lastenhuoneen sisustuksen tiimoilta ja sisustimme vauvallemme oman vauvanurkkauksen Alice & Foxin uusilla ihastuttavilla sisustustuotteilla.

Vauvan- ja lastenhuoneeseen saa itseään miellyttävää ilmettä helposti vuodetekstiileillä. Jollyroomilta löytyykin valikoimistaan paljon lastensänkyihin, kehtoihin ja pinnasänkyihin sopivia pussilakanoita ja muita vuodetekstiilejä.

Hertan pinnasänkyyn valikoitui Alice & Foxin reunapehmuste nätissä antiikin ruusunpunaisessa sävyssä. Asetellessani reunapehmustetta sänkyyn ihastelin sen pehmeyttä ja kankaan tunnetta ihoa vasten. Olen aikaisemmin ollut vannotunut valkoisen reunapehmusteen fani, mutta nyt ymmärsin kuinka helposti reunapehmusteella saa vaihdettua vauvanhuoneen tyyliä. Petasin sänkyyn kauniin kuviollisen pussilakanasetin, tosin jätin tyynyn liinoineen laittamatta, sillä pienelle vauvallehan tyynyä ei suositella. Tämä kyseinen pussilakana on kivasti kaksipuoleinen, joten peittoa kääntämällä saa luoduksi helposti eri värimaailman tilaan, itse vaalean ystävänä jätin luonnollisesti valkoisen puolen esille.

Luulenpa, että lokakuinen rupeaa aika pian harjoittelemaan päiväunien nukkumista pinnasängyssä. Niin pehmoinen pesä sängystä uusien vuodetekstiilien myötä tuli.

Olen jo raskausajoilta asti etsinyt kaunista leikkialustaa, jonka päällä vauva pystyisi köllöttelemään ja leikkimään lattialla. Toivoin ennen kaikkea sellaista leikkimattoa, joka sulautuisi mukavasti kotimme muuhun sisustukseen. Meille kotiutunut Alice & Fox-leikkimatto onkin ollut meidän koko perheen suosiossa alusta lähtien, ollaan nimittäin vietetty tärkeitä arkisia hetkiä koko perheen voimin tai kaksin vauvan kanssa tämän maton äärellä. Vauva tykkää kölliä tällä pehmustetulla leikkimatolla, matolla harjoitellaan päivittäin kääntymistä ja tämä on Hertan leikkipaikka, liekittäjänä toimii joko minä, isosisko tai isä-ihminen. Leikkimatto onkin lähes koko ajan olohuoneen lattialla keskeisellä paikalla, joten Hertta on helppo laskea siihen. Me ollaan käytettyä leikkimattoa ilman lelukaarta, koska kivoja leluja ja leikittäjiä on riittänyt, mutta katsotaan josko eteeni tulisi jossain moderni kaunis lelukaari täydentämään tätä mattoa.

Lasteenhuoneen säilytysratkaisut ja niiden miettiminen tuntuu olevan monen vanhemman murheenkryyni. Vauvallamme ei ole vielä hirmuisesti leluja, tavaroita tai vaatteita joten vauvanurkkauksen tärkeimpänä säilytysratkaisuna toimiva lipasto riittää lähes pelkästään Lipastoon mahtuu kaikki vauvanvaatteet ja ylimmässä laatikossa on näppärästi kädenulottuvilla kaikki hoitotarvikkeet, kuten vaipat, harsot ja puhdistustuotteet. Pieniä leluja varten hankin tyttömäisiä pahvilaukkuja, jonne sain kivasti järjestettyä helistimet ja purulelut. Yksi settiin kuuluvista matkalaukuista päätyy kylläkin  useimmiten isosiskon leikkeihin.

Öisiä vaipanvaihtohetkiä ajatellen vauvanurkkauksessa sängyn viereen ripustettiin valosarja tuomaan huoneeseen hempeää valoa ja tunnelmaa.

Nyt kun vauvannurkkaus on näin kauniissa kunnossa, niin mikäs kiire meidän onkaan löytää isompaa asuntoa, hyvinhän me tähän kolmioon mahdumme. Tästä "vauvanhuoneesta" tulikin mielestäni todella kiva ja söpö, vai mitä olette mieltä?

Mutta loppuun vielä tooosi kiva juttu! Sain nimittäin arvottavaksi blogini lukijoiden kesken upean Alice&Fox tuotepaketin! Tuotepaketti sisältää kaikki Hertankin huoneessa nähdyt tuotteet, eli leikkimatto, pahvilaukut, valosarja, reunapehmuste ja pussilakanasetti. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä näistä Alice & Foxin uutuuksista on sinun mieleesi eniten. Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteen, niin saan voittajan helposti tavoitettua. Arvonta päättyy 15.1.2017. Onnea kaikille arvontaan!

Kommentit (177)

Mamma92

Tuo pussilakana ja reunapehmuste on niin ihana 😍 Sopisi meidänki 3kk tytölle kun esikoisen jäljiltä on kaikki niin poikamaisia.

LindaWa

Jännä juttu toi tyynyä vai ei, nimittäin meillä Ruotsissa neuvolan kotikäynnillä hoitaja ystävällisesti kehotti hankkimaan vastasyntyneelle tyynyn, että pää pitää muotonsa. :) Mun mielestä tuo leikkimatto on mitä ihanin - en kaipaa räikeitä viidakkokuosisia tekstiilejä meille ja kaunista leikkimattoa näkyy olevan vaikeata löytää :)

Ulpuri

Oi. Minäkin olen aina ollut vaalean reunapehmusteen kannalla, mutta kyllä värillinen antaa kummasti ilmettä.
Hempeän söpö vauva nurkkaus :)

Mutta nuo valopallot ovat koko sarjasta ihanimmat. Ruusunpunaista tunnelma valoa.

Nonna_n

Mä olen jo monta viikkoa ihastellut tuota harmaata leikkimattoa. Se sopisi mun sisustukseeni. Ihanaa, kun vauvatarvikkeissa alkaa myös nykyään olla sisustustrendien mukaisia väriyhdistelmiä. Aiemmin hirvitti ne värioksennukset olohuoneessa. Iltaisin piti aina siivota ne jonnekin piiloon, nyt vauvankin tavarat on osa kokonaisuutta

Nananasakäämä

Leikkimatto vaikuttaa ihanan pehmoiselta, ja sille on varmasti käyttöä vielä vauvaiän jälkeenkin. Meillä on nyt vauvalle sellainen ohut lirpake vaan... Voin kuvitella, että tuollainen paksumpi leikkimatto toimii vaikkapa takamuksen pehmikkeenä siinä vaiheessa, kun pitää lasten kanssa könytä lattialla lautapelejä pelaamassa.

Annz

Kaikki on kyllä nättejä ja sopisi meidänkin 3 kk vanhan tytön käyttöön, suosikki kumminkin leikkimatto :)

Pauke

Reunapehmuste on eniten mieleeni. Kaiken kaikkiaan herkullisen näköisiä ja tarpeellisia tarvikkeita! :)

Niinuska

Valosarja ja laukkusarja ovat erityisesti mieleeni ja ne olisivatkin täydellinen lisä vauvamme huoneeseen.

Vierailija

Leikkimatto näyttää ihanalta❤ja sitä olisi kätevämpi siirrellä paikasta toiseen kuin isoja vilttejä👍

Vierailija

Ihanan hempeitä värejä. Meille tulossa myös toinen tyttö helmikuun lopulla ja kyllä tuo paketti tulisi tarpeeseen, varsinkin leikkimatto on todella upea <3

Sofian äiti

Pahvilaukut!

Onpa ollut kiva seurata blogiasi :) Meillä on kotona melkein samanikäinen tyttövauva.

päivi

Tosi ihana setti! Lakanasetti ehkä ihanin! Olisi kiva yllättää keväällä syntyvä siskon vauva tällä paketilla. paivi-t at suomi24.fi

Murmelita

Pussilakanasetti on ihana!
Tosin tämä meidänkin lokakuinen köllöttelisi mielellään myös tuolla alustalla 😀

Saaratur

Leikkimatto olisi mahtavuutta meidän maaliskuussa saapuvalle esikoiselle! Vaikka kyllä noissa pussilakanoissakin kelpaisi unet ottaa :)

Siirimaria

Odotamme parhaillamme esikoistamme ja olemmekin mieheni kanssa monesti ihastelleet Alice & Foxin tuotteita! Ihanaa että nykyään löytyy tuotteita vauvoille mitkä sopivat myös aikuisten makuun :) Noista tuotteista lempparini on ehdottomasti tuo leikkimatto. Se on kumminkin monesti esim olohuoneessa esillä niin on kiva että sopii sisutukseen.

Marjuska

Oikein ihania  Alice&Foxin uutuuksia, joista ehkä leikkimatto on kaikista eniten mieleeni!

Vierailija

Kaikki nuo sopisivat ihanasti tulevan tytön huoneeseen, mutta leikkimatto on ehdoton suosikki! Olen kuumeisesti yrittänyt etsiä kivaa ja kohtuuhintaista leikkimattoa jossa tyttö viihtyisi.

Eeve

Ompa nättejä tuotteita! Erityisesti leikkimatto näyttää houkuttelevan pehmoiselta. Toinen suosikki reunapehmuste. Sopisi myös meidän 1,5kk ikäiselle pikkutytölle.

Susse

Leikkimatto on ihana♡ ja teidän vauva näyttää viihtyvän siinä hyvin..meidän marrasvauva alkaa nyt vasta viihtyä selälläänkin:)

Tanja

Kaunis vauvanurkkaus!
Mun suosikki on pahviset säilytyslaukut, mutta kaikki tuotteet näyttää houkuttelevilta.

Jiioo

Leikkimatto on oma suosikkini. Juurikin jotain muuta kuin silmiin sattuvat "perinteiset". Mutta kaikki tuotteet kyllä kauniita!

TiituL

Pussilakana ois aivan täydellinen meiän 3kk:n ikäiselle tyttövauvalle
😍 Paljon oli kauniita juttuja!

Vierailija

Leikkimatto, vaikka kokonaisuus on kyllä yhdessä kaunein.
Ja tiivisti asumisessa on ainakin omasta mielestäni enemmän tunnelmaa. Varsinkin pikkulapsiaikana, kun lapset eivät vielä tarvitse kovasti omaa tilaa. Eri asia sitten, kun kasvavat ja kaipaavat myös omaa rauhaa enemmän :) sposti silloinkaan(at)luukku.com

Eveliina

Meille syntyy keväällä tyttö kolmen pojan jälkeen. Olispa ihanan hempeä paketti hänelle 😍

Paula

Aivan ihana vauvanurkkaus! ❤️ Tuo pallovalosarja on kiva idea öisiä hoitohetkiä varten, taidan itsekin siirtää sisustusvalot makuuhuoneeseen kun on aika luopua joulunajan ikkunatähdestä joka on tähän asti toimittanut hyvin yövalon virkaa.

Meidän lokakuinen tyttömme ilahtuisi varmasti eniten leikkimatosta, vaikkakin kaunis reunapehmuste olisi eniten äidin mieleen ☺️ Ollaan siis mukana arvonnassa!

nettis

Vuodetekstiilit on kyllä suosikit, vaikka kaikenkaikkiaan ihania juttuja ja tosi nätti nurkkaus! :)

Vierailija

Ensinnäkin WAU mikä vauvanurkkaus! <3
Koko setti on aivan ihana, mutta ehkä valot ja leikkimatto olivat kaikkein ihanimmat :)

EmmiEmilia

Leikkimatto olisi täydellinen. Näyttää mukavan pehmeältä ja jopa lämpimältä, meidän kylmille lattioille se olisi täydellinen 😍

KristiOrell

Pahvilaukut ovat monikäyttöisyydessään kivoja. Niillä voi leikkiä sekä vauva että sisarukset ja niiden sisään voi kätkeä tärkeimmät muistot.

Heisku

Leikkimatto on tyylikäs ja sille meillä olisi eniten käyttöä sillä syyskuinen tykkää köllötellä lattialla. Ihania oli myös nuo laukut, ihastuin ❤

Vierailija

Tuo ihastuttava leikki alusta😍Kaikki näyttää hyvälle,tyylikkäälle ja tyttömäiselle💗

tipsukka

Pahvilaatikot tosi söpöjä ja käytännöllisiä. Mutta koko setti aivan ihana ja käyttöä oisi, täällä pikku prinsessalla jolla ikää 5 kuukautta <3

helmia

Voi, olispa ajankohtanen! Huomena juuri ajattelin rueta laittamaan vauvanurkkausta kohta syntyvälle vauvalle!:) nuo lakanat ois kyllä ihanat!

Maikase

Ihanat värit! Etsin juuri sopivaa leikkimattoa tulevalle tyttövauvalle ja tuo Alice & Foxin matto näyttää juuri passelilta meille. :)

Vierailija

Rakastuin, ihanan lempeisiin väreihin ja petivaate kokonaisuus oli todella silmälle miellyttävä :). En olekaan esikoisen jälkeen kokeillut reunapehmusteita, tälle viidennelle ois ihana lisä.

Suvijeijj

Ehdottomasti leikkimatto 😍 Itse kammoan "värioksennus" leikkimattoja ja tuntuu että tarpeeksi neutraalia ei meinaa löytyä!

NaKKe
Liittynyt8.1.2017

Aivan ihania kaikki! Mieluisin oli reunapehmuste. Itsekkin miettinyt tulevalle esikoiselle valkoista, mutta kyllä tännekkin värillinen taitaa tulla!

-Sarppa-

Tuo leikkimatto olisi ihana tulevalle kesävauvalle.:) ja kyllä löytyis käyttöö noille muillekkin ihanuuksille!

Lokakuisen äiti

Pussilakana setti! Meillä poikamaisia kaikki esikoisen jäljiltä. Meillä myös lokakuinen☺️

Vierailija

Noita laukkuja oon katellu Jollyroomissa ja noita petivaatteita 😍 Just tilasin sieltä muita alice and the foxin tuotteita, mm kirjahyllyn niin sopisi hyvin nuo laatikot siihen sitten näytille tyttären huoneeseen 😍

JP

Näistä on jo vaikea valita! Ehkä tuo valosarja nousisi nyt ykköseksi, aivan supersuloisia kaikki :)

Sannamarianna

Reunapehmuste, joka mulla vielä hankkimatta ja oo ite nyt täällä synnärillä käynnistettynä ja odottelemassa tositoimia. :D

Neha

the corner looks lovely and well decorated!👌🏻 Ehdottomasti tuo reunanpehmuste ja pussilakanasetti on mun suosikki.😊

Haniska

Uusi tuttavuus tämä merkki. Kaikki näyttää kyllä hyvältä, mutta uuden reunapehmusteen ostoa olen harkinnut, ja kuvissa oleva on laadukkaan näköinen ja vielä nätin värinenkin. :) Kiinnitti huomion.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.