Joululomalla pappalassa Kirppu ajoi pikkuautoja muumitalon ovesta sisään. Paras leikki pitkään aikaan. Tai ainakin paras leikki sillä hetkellä. 

Sunnuntaina, kun olimme ystävätäperheen luona kylässä, paras leikki oli pikkuauton ajeluttaminen ramppia alas. Se nauratti ääneen. 

Maanantaina illalla mietin, mitä keksisin Kirpulle, jotta voisin hetken leikkiä Sikuriinan kanssa hänen toivomallaan tavalla ilman, että Kirppu olisi koko aikaa kimpussamme. Otin kenkälaatikon ja leikkasin siihen kaksi viiltoa. Sain aikaiseksi luiskan, jota pitkin Kirppu ajoi pikkuautoja halliin.

Oli muuten niin hauska juttu, että lopulta touhusimme kaikki kolme tämän uuden autohallin kimpussa ja leikimme vasta hetken kuluttua yhdessä kotileikkiä. Ihan parasta.

Kyseinen kenkälaatikko on sen verran vahvaa tekoa, että luiskan saa nostettua ylös kannen alle ja pikkuautoja voi säilyttää laatikossa. Kestää varmaan aika monta leikkiä. 

-Saara

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogia pitää 35-vuotias hoitovapaalla oleva luokanopettaja ja kahden lapsen äiti, jonka koti, harrastukset, lastenkasvatusfilosofiat, sisäinen maailma ja välillä ihan koko elämä ovat hurmaavasti hurlumhei. Perheessämme puuhataan ja touhutaan, tanssitaan ja lauletaan, nauretaan ja itketään, ja opetellaan yhdessä entistä parempaa elämää – välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Tervetuloa mukaan!

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram