KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Ratkiriemu.fi

Yöpuku on perinteinen joululahja

Olen varmaankin joka vuosi ostanut lapsille ja miehelle joululahjaksi uuden yöpuvun. Siitä on jo tullut jouluperinne meidän perheessä, että mukana on ainakin se yksi pehmeä paketti, josta paljastuu ihana uusi pyjama. Joulusaunan jälkeen voi sitten pukeutua uuteen pyjamaan, vetää jalkaan villasukat ja herkutella vielä vähän joulusuklaalla. Haluaisin itsekin joululahjaksi uuden yöpuvun, mutta luulen, että se on kyllä paras ostaa ihan itse, eikä odotella joulupukilta. 

Ratkiriemu lähetti lapsille Hatley merkin pyjamat testiin. Ne ovat ihanan värikkäitä, mukavia ja pehmeitä. Erityisesti tykkään noista Hatleyn kuoseista. Meillä on kyllä ennenkin ollut useita saman valmistajan yöpukuja, joten tiesin jo etukäteen näiden olevan hyvälaatuisia. Ensimmäiset Hatleyn pyjamat meillä olivat jo Epulla ihan pienenä.

Hatleyn mitoitus on aika normaalia ja nämä istuvat nätisti hoikillekin lapsille. Epulla on koko 116cm ja Islalla 92cm. Islan ollessa pieni, meillä oli noita vetoketjullisia yksiosaisia pyjamia, mutta nyt hänellekin on tuo kaksiosainen yöpuku jo parempi. Vauvoille kyllä suosittelen noita haalariyöpukuja (TÄÄLLÄ niistä yksi esimerkki). 

Tässäpä nämä, mutta vinkkinä vielä, että Ratkiriemusta saa nyt -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista alekoodilla 161215

 

 

Kommentit (6)

nannaonni

Voi ihanuus noita lapsukaisia♥ Uudet yökkärit on meilläkin perinteinen lahja :) Ja nuo Hatleyn yökkärit on meilläkin hyväksi hoikkeliineilla koettu :)

Täti Ruskea

Noita yökkäreitä meillä ei olekaan vielä koskaan ollut. Pitääpä kurkata ;) Meillä on perinteenä, että saunasta löytyy aina aattoaamuna saunatontun tuomat paketit ja niissä on uudet yökkärit. Aattoaamuun kuuluukin aina se, että lapset ryntäävät jo varhain aamulla saunaan ;) Tänä vuonna kolmelta nuorimmalta löytyy POPin pandakuosia ja kahdelta vanhimmalta POPin tähtikuosiset pyjamahousut. Aattoiltana on mukava kääriytyä uuteen yökkäriin ja siinä saa luvan kanssa olla koko joulupäivän. Samoin kuin sinä, toivoisin myös itselleni uutta yökkäriä ;)

Sara // housefive

Meilläkin odottaa uudet flanellipyjamat paketissa aattoiltaa niin saa sitten joulupäiväaamuna lapset avata muut lahjat uusissä yöpuvuissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram