Toisinaan se näyttää ihan tavalliselta taaperolta. Höpisee paljon ja hassuja. Tanssii aina kun kuulee musiikkia. Seuraa isoveikkaa kuin hai laivaa. Kikattaa, kun sitä kutittaa. Ja haluaa olla usein äidin sylissä. 

Ja sitten eräänä päivänä tulet alakertaan, ja huomaat, että olohuoneessa seisookin Darth Vader iloisesti Frozen mekossa. Kuuluu: "Pöh!" ja kikatusta. Toisena päivänä se onkin Ezra Bridger vaaleanpunaisessa rusettipaidassa. Kyllä vaan isoveikan tavarat on kivoja!

Kommentit (3)

Vierailija

Vähänkö ihana! Meillä ei ihme kyllä isoveljen tavarat ole niin kivoja Batman-pukua lukuun ottamatta, mutta isosiskon omat ovat oikeita aarteita.

-nanna ja koruvaras

Vierailija

Ihanaa elämää, taaperot imee kaiken näkemänsä ja kuulemansa hienosti ja sopivan hetken tullen he tekevät mitä vain. Meillä Hupu puhuu paljon ja kertoo jänniä pikku juttujaan. Hänen äitinsä kertoi, että iskä oli kutsunut äitiä jollain nätillä nimellä ja Hupu oli toistanut sen sitten parin päivän päästä, vasta..kyllä saa nauraa ja varoa mitä päästää suustaan lapsen kuullen. Itse olen aika vilkas mummi ja tykätään hullutella joka päivä, meillä on omat jutut joita muut ei tiedä eikä ymmärrä mutta meitä ne huvittaa. Kerron vielä, että käyn joskus K ketjun kaupassa ja siinä samassa on pitkäripainen, niin..Hupu kun näkee Alkon merkin vaikka puhelinluettolossa niin hän sanoo: Mummu, ja pärisyttää kovasti naamaansa niin kuin olisi maistanut jotain todella väkevää. Hän on vain itse sen keksinyt mutta meitä se huvittaa koska ei hän ole ikinä nähnyt minun menevän Alkoon. Nyt flunssan kourissa alamme olla koko porukka, Hupu jätti eilen jo syömisen lähes tyystin, ja papan kanssakin alamme tuntea nuhaa ja outoa tunnetta kurkussa, Hupun äiti on jo sairauslomalla..kamalaa mutta toivotaan, että kohta helpottaa. Kauniita syyshetkiä teille ja kaikille lukijoille. tv. Mummikki

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Meillä Isla tykkää aina lainailla näitä Epun naamareita ja saadaan aina nauraa näitä pukuja. :D

Mummikki: Haha, hauska Hupu! :-D Joo, kyllä saa olla varovainen, koska taapero toistaa kaiken. Ja keksivät kyllä omiakin hullutuksia. Joskus äidin posket helottaa, kun taapero tykkää heittää jotain hassua vastaantuleville ihmisille. Hänellä on tapana yhdistää joku ulkonäön osa sanaan äiti, iskä, mummo tai pappa, ja niistä tulee välillä vähän hassuja kuvauksia ihmisistä. ;-) 
Nyt on kyllä joku flunssakausi, koska meilläkin on lentsu kylässä. Tsemppiä teille sinne ja pikaisia paranemisia koko poppoolle! :) ♥

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram