Kävimme eilen kauppareissun jälkeen myös yhdellä lempikirppikselläni, josta tein muutaman tosi hyvän löydön.

Vaatteet pyörivät vielä koneessa, joten niistä lisää myöhemmin, mutta tässä postauksessa näkyy pojan itselleen tekemä löytö. Se on iso matkailuauto, jossa oli irrotettava katto ja täysi sisustus. Leikki Hymerissä on kaapit, sängyt sekä wc ja säilytystilat, jotka ovat kuin oikeassa matkailuautossa, ja kaikissa on tietysti toimivat ovet ja luukut. Nämä erilaiset luukut ja lokerot ovatkin kaikkein kiinnostavampia lapsen mielestä. Mukana oli myös lisätavaraa kuten aurinkovarjo piparkakkureunuksella ja taitettavat tuoli sekä pöytä. Poika on ollut tästä uudesta lelusta tosi innoissaan, ja matkailuautolla ovat matkailleet niin Postimies Pate kuin joulukalenterin muumitkin. Toisessa kuvassa koko auto onkin tungettu täyteen rakkaita pikkuleluja, Martti-auto on päässyt nukkumaan ja autoa ohjaa joulukalenterin Mörkö. ;)

Tällä kirppislöydöllä oli hintaa huikeat 5?, mutta jos joku tällaisesta nyt innostui, satuin löytämään saman mm. BR-lelujen nettikaupasta (täältä) ja myös Toys 'r' Us kaupasta (täältä).

Kommentit (19)

Nanna

Vautsi! Siis tuohan on oikea tilaihme! Pitäsköhän joskus antaa lasten pakata oikeakin auto kun ne saa aina niin hyvin mahdottomaltakin tuntuvan mahdutettua?

emmi

Hyvän löydön teit! Meinasin ostaa tuon pojalle joululahjaksi, mutta on jo sen verran paketteja tulossa meiltä ja sukulaisilta yms. et yhtäkään lelua en halua hetkeen lisää. :)

Nitta

Upea löytö! Meillä on tuo sama. Muistelen sen olleen pojan isoin lahjatoive joskus parivuotiaana. Voi sitä onnea kun joulupukki sen sitten toi!

Eppusen kaapilla

Joo, varsinkin kun keittiön kaappi ja wc on tungettu täpötäyteen porukkaa! ;D

Eppusen kaapilla

Toi on kyllä älyttömän hauska, varsinkin pojan mielestä. :)
Ja voi ei.. en jaksa edes ajatella niitä tavaroita jouluna, huh. Ehkä sitten joulun jälkeen on hyvä laittaa myös jotain vanhoja pois. :)

Eppusen kaapilla

Hei, kiitos kun ilmoittelit! Sehän tuli nopsasti sitten, ehtii vielä joulupukinkonttiin. :)

Eppusen kaapilla

Oi, teilläkin siis pieni karavaanari kotona. :) Tässä yhdistyy hyvin kotileikit ja autoilu. ;-D

Täti Ruskea

Hieno löytö! Meidän kakkosen ollessa ehkä 3v, kummit kysyivät mitä hän toivoo synttärilahjaksi. Emme olleet puhuneet aiheesta mitään kotona ja hämmästyin, kun poika tokaisi hetkeäkään miettimättä, että asuntoauton! En tiedä vieläkään, mistä oli saanut moisen päähänsä, mutta niin vaan toive toteutui ja juuri tuollainen asuntoauto paljastui paketista :) Kummit olivat etsineet lahjaa ympäri Helsinkiä ja muistaakseni lopulta löytäneet sen juuri BR-lelusta, jossa niitä taitaa olla tänäkin päivänä (poika nyt 9v). Osa pikkuosista on valitettavasti mennyt rikki (ainakin ne polkupyörät), mutta itse auto on vielä täysin ehkä ja siirtynyt nyt nuorempien veljien leikkeihin ;)

Eppusen kaapilla

Aika hyvä, olet jo toinen kommentoija tässä, joilla on ollut samanlainen, eli tämä taitaa olla joku monivuotinen jatkuva suosikki. :)
Me ollaan jokus lainattu kesällä sukulaisen matkailuautoa, ja sen kyydissä poika on kyllä viihtynyt, että en ihmettele tuota matkailuautovillitystä. :D
Tästäkin puuttui osa niistä alkuperäisistä pikkuosista, mutta nuo loputkin Eppu otti pois ja laittoi yhteen kangaskassiin jemmaan, eikä niistä edes välittänyt. :)

Miia

Saako kysyä mikä oli tää hyvä kirppari ja onko muita hyviä kirppisvinkkejä antaa? :)

Miia

Vielä täällä odottelen niitä hyviä kirpparivinkkejä ;) Ja samalla toivottelen hyvää uutta vuotta!

Eppusen kaapilla

Hei Miia! Lupaan tehdä sen kirppispostauksen! :)
Hyvää uutta vuotta myös sinulle! ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram