Lindex tyttöjen takki

Käväisin kauppareissun yhteydessä nopealla kierroksella Lindexillä, jonne oli tullut uusia kevätvaatteita. Leikki-ikäisten puolelta löytyi monia ihania juttuja (erityisesti tytöille), mutta babypuolella odotti todellinen herkku: mielettömän kaunis tyttöjen kevättakki. Jäin katsomaan mallinukella ollutta kokonaisuutta, joka oli tosi kiva, ja nappasin kuvankin siitä instaan eilen. Vanhan roosan värinen kangastakki on tosi tyttömäinen malliltaan, takaa vähän pidempi kuin edestä, ja vyötäröllä on kiristysnauha. Takin vuori on pientä liberty kukkakuosia. Takkia sai koossa 68-86cm ja sen hinta oli 29,95€. Tämä takki oli pakko ostaa Islalle kevääksi. 

Melkein samanlainen takki löytyi myös leikki-ikäisten puolelta, mutta siinä oli muutama ero tähän vauvatakkiin verrattuna ja vuori oli erilaista kukkaprinttiä. Tuo leikki-ikäisten takki oli 34,95€ (ja kokoja 92-122cm). Myös koululaisille oli vähän samantyylinen parkatakki (tämä täällä). Kannattaa tsekata myös pikkutyttöjen supersöpö bikeri. :)

Kommentit (7)

Vierailija

Täällä on samanlainen takki hankittu meidän Islalle :) Otin kyllä reilun koon kun toivon sen mahtuvan vielä syksylläkin.

Vierailija

Harmittaa kyllä, että monella merkillä ja liikkeellä nuo leikki-ikäisten koot loppuvat 122 cm. Meillä tyttö täyttää 5 vuotta ensi viikolla ja on pitkä, joten meillä pitää ostaa jo 128 vaatetta. Koululaisten puolelta ei enää löydykkään niitä ihania ja söpöjä printtejä yms. Juuri Lindexillä leikki-ikäisten koot loppuvat jo 122 cm. Tyttö rakastaa mekkoja, eikä niitä enää löydykkään samalla tavalla "koulu ikäisten" puolelta. Sama ongelma tulee meillä varmasti vastaan kuopuksen kanssa, koska hän täyttää nyt 3 vuotta ja käyttää kokoa 104. 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

1: Meeri(?) : Minkä koon otit teille? :) Tämä nyt 86cm, ja menee varmaan tämän kevään/kesän, mutta tuskin enää syksyllä. :) Tää takki sopii hyvin myös Pompien kanssa. ;)

Vierailija 2: Toi on kyllä totta ja tosi harmi juttu. :( Ja varsinkin noi Lindexin koot ei ole mitään kovin isoja. Tuolla oli koululaisten puolella tuo samantapainen takki aina 170cm asti, mutta kieltämättä se on enemmän sellainen parkamainen "isojen tyttöjen takki" eikä niin söpö kuin tuo leikki-ikäisten tai vauvojen versio. :-/
Koitin miettiä, että missä menisi pidemmälle koot, niin eikös Zaralla se vauvoista seuraava koko ole 3-14 vuotiaille(?) Siellä on kyllä kans tosi nättejä takkeja (ja mekkoja) että se kannattaa ainakin katsastaa. :) 

Vierailija

Olisipa pieni tyttö jolle voisi tuollaisen ihanuuden pukea! Meillä oli joskus tytön ollessa pieni Lindexiltä takki ja se oli kovin rakastettu. Koululaisten puolelta ollaan harvemmin enää mitään tyttöä miellyttävää löydetty.

-Nanna

Vierailija

kertokaa vielä, missä te noita ihanuuksia pidätte, kun meillä lopulta ollaan aina kurahaalarissa tmv. rymyvaatteessa. että sitten saa pitämättömiä ihanuuksia katsoa pieneksi jääneinä kaapissa...  mielelläni pitäisi niitä enemmän, mutta jotenkin aina kallistutaan tähän "suomalaiseen" tapaan pukeutua...

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 6: En tiedä muista, mutta me käytetään ihan ulkona, ja pesukone sitten pesee ne jos on tarve. Mutta ei nyt tietenkään tällaista takkia kuralöllössä (välikausivaatteet sitten erikseen kun maa on märkä), mutta sitten keväämmällä, ja toki kauppatakkina jne. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram