Tässäpä tulee pieni vinkki teille, jotka olette ostamassa joululahjoja netistä. Minulle vinkattiin nimittäin uudesta sivustosta, lelukaupat.fi, jonka alle on koottu lelukaupat sekä leluihin erikoistuneet kauppaketjut. Tämä sivusto voi helpottaa vaikka joululahjojen ostamista ja hintojen vertailua netissä.

Lelukaupat.fi sivuille on koottu eri kategoriat, joiden mukaan ostoksia voi tehdä. Esimerkiksi kaikki kaupat löytyvät erikseen, ja niistä voi jättää sekä lukea arvosteluja. Tämä on minusta aika hyödyllinen palvelu, varsinkin jos on tilaamassa jotain jostain ihan itselle uudesta paikasta. 

Toinen kategoria on lelujen tuotemerkit, jonka alta löytyvät suosituimmat lelut sekä lelumerkit. Kun tuotemerkkiä klikkaa, näkyy mitkä kaupat sitä myyvät. Helppoa!


Kolmas kategoria on tuoteryhmät eli leluartikkelit. Eli esim. jos etsii lelurobotteja, mutta ei tiedä niiden merkkiä, kannattaa käyttää tuota hakua. Neljäs kategoria ( joka on mun sekä Sulo Vilénin lemppari heh) on alennuskoodit. Eli tämä osio kannattaa tsekata ennen kuin tilaa mistään mitään. Tuolta löytyvät voimassa olevat alekoodit noihin sivustolla oleviin lelukauppoihin.

Lisäksi sivustolle on koottu myös uusimpia lelu-uutisia, jossa on vinkkejä ja muuta leluihin ja lapsiin liittyvää tietoa Suomesta sekä maailmalta. Ja sivusto löytyy siis täältä .

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram