Meidän Instaseuraajilla vilauttelinkin pari päivää sitten, millaisia joulukortteja meiltä lähtee tänä jouluna. Vanha luokkakaverini Muotsikasta on kuvittaja ja suunnittelija Mira Mallius, joka on taiteillut näitä ihania eläimiä jo vuosia. Mira on pitänyt myös taidenäyttelyitä, jossa näitä ilmeikkäitä eläinhahmoja on saanut ihastella. Nyt vihdoin ja viimein Miran teoksia saa myös kortteina. 

Tarjolla on ihan tavallisia postikortteja sekä nyt joulun ajan myös ihania joulukortteja. Tarkoitukseni oli ostaa postikortteja, joiden ajattelin sopivan hyvin lasten synttäreille. Näitä lastenkutsuja on nykyään vähän väliä, joten kotona on hyvä pitää pientä korttivarastoa. Mutta kun sain kortit, tajusin, etten raaskikaan antaa näitä pois, vaan taidankin laittaa kortit lastenhuoneeseen seinälle. Ostin myös nipun joulukortteja, ja ne kyllä lähtevät sitten kavereille joulun alla. Joulukortteja oli muitakin, kuin nuo mitä tuossa yläkuvassa näkyvät. 

Itse ostin kortit suoraan Miralta, koska halusin hätäisenä saada kortteja heti-heti-heti, mutta jos joku näistä innostuu, niin jälleenmyyjiä on useita. Akateeminen, Suomalainen kirjakauppa, Olkkari, Putinki, Ombrellino, Riimikko, Reader's Avenue, Seven Art, Studio Tuumat, Harjun paperi, Laitilan kirjakauppa, Turun kansallinen kirjakauppa, Postin alakerta Hki, ja Pentik Tammisaari ovat paikkoja, joista näitä voi kysellä. Eivätkö olekin aivan mielettömän ihania!? Sanoinkin Miralle, että voi kun näitä saisi myös julisteina. Ihan vaan vinkkinä, minä haluaisin! :)

Kommentit (8)

Täti Ruskea

Voi, mun pitäis ainakin HETI SAADA noi kaikki ihanat jääkarhut meidän jääkkisfanille :) Ihania!

nannaonni

Voi juku miten ihania! Ymmärrän kyllä mahdottoman hyvin tuon tahtoo heti-fiiliksen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram