Mukavia kosmetiikkaan liittyviä uutisia tähän väliin. Käväisin alkuviikosta Mádaran pressitilaisuudessa Forum Box galleriassa, jossa oli samalla menossa mielenkiintoinen taidenäyttely. Tilaisuudessa esiteltiin Mádaran Time Miracle sarja, joka saa uuden pakkausilmeen ja kaksi uutta tuotetta. Tämä sarjahan on ollut markkinoilla jo vuodesta 2012 lähtien ja se koostuu kuudesta anti age tuotteesta, eli se on tarkoitettu aikuiselle iholle. Time Miracle sarjan salaisuus piilee koivunmahlassa, ja sarjan uusi ulkonäkökin jäljittelee koivun värejä eli mustaa ja valkoista. Uusi ulkonäkö on tosi tyylikäs, ja itse tuotesarjahan on saanut tunnustusta mm. Cosmopolitan Beauty Awards ja  Natural Health Beauty Awards palkintosijoituksissa.

Time Miracle sarjan uudet tuotteet ovat Ultimate Facelift päivävoide, joka lupaa pitkäkestoisen ihoa kiinteyttävän, silottavan ja sävyä tasottavan vaikutuksen. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön tai tehohoitona käytettynä. Toinen uusi tuote on Cellular Nutrients toning mist hoitosuihke, jota voi käyttää aamuisin ennen kosteusvoidetta tai päivän aikana aina tarvittaessa. 

Olen itse tosi ihastunut hoitosuihkeisiin ja erityisesti Mádaran Nokkossuihkeeseen, joka kosteuttaa ja raikastaa ihoa, joten tätä uutta täytyy kyllä myös testata. Tässä Time Miracle sarjassa olikin ihana kevyt tuoksu, kun sitä pääsin nuuhkimaan tuolla tilaisuudessa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram