Eilen päiväkodista tullessaan poika kertoi kirkkain silmin isälle: "Isi, minulla on päiväkodissa kaverit "Matti" ja "Pekka".

Tulimme miehen kanssa molemmat tosi iloiseksi. Olemme huomanneet kyllä, että poika viihtyy päiväkodissa, mutta on niin mukava kuulla näitä juttuja häneltä itseltään. Eppusella on ryhmässä neljä melkein saman ikäistä kaveria, ja he leikkivät yhdessä paljon. Heidän lisäkseen ryhmässä on pari pienempää, joita nämä kaikki "isot" tykkäävät hoitaa. :)

Me menemme päivisin miehen kanssa "ristiin" usein niin, että mies vie pojan aamulla päiväkotiin ja minä haen hänet. Sitten aina kyselen autossa matkalla kotiin, mitä he ovat päiväkodissa päivän aikana touhunneet, mutta kyllä näitä kertomuksia kuullaan illalla kotonakin aika lailla. :)

Näissä kuvissa on Johan villainen neuletakki sekä villahousut. Ne ovat 100% villaa, mutta eivät silti ole kutittavia. Ostin saman sarjan merinovillaiset sukatkin vielä. Meillä on käytössä myös Johan ohuemmat villaleggarit ihan kotihousuina, ja nekin ovat olleet tosi hyvät. Niitä voi kurkata tästä postauksesta. Kaikki nuo Johat olemme ostaneet Oiidesign.se nettikaupasta.

Vaikka nyt on ollut ihan mukavat talviset ulkoilukelit, niin kyllä me ainakin odotamme kovasti kevättä. Niin ja tottakai myös niitä uusia kevätvaatteita. Vähitellen on alkanut noita uusien mallistojen kuvia tipahdella eri brändeiltä, mutta mitään emme ole vielä ostaneet. Mitäs suunnitelmia teillä on kevät vaatteiden ja erityisesti ulkoiluvaatteiden suhteen? :)

Kommentit (10)

Taika

Popista on ostettu molemmille juuri windfleecet ja isommalle kuoritakki. Vielä haaveilen sieltä pienemmälle kuorihaalaria ja mahdollisesti isommalle kuorihousut. Täytyy tutkailla värivaihtoehtoja tarkemmin. Nyt popin yksinkertaisuus kiehtoo.

Täti Ruskea

Pienet tarvii haalarit, ajattelin niitä Ticketin tummansinisiä, joissa oli sin, vihr ja valk tähtiä. Toiselle siniset ja toiselle vihreät asusteet. Kengät molemmille. Haaveilen kuopukselle Popin haamuwindfleecestä, mutta valkoinen pohjaväri arveluttaa. Ehkä ei pian tarvi enää haaveilla, kun kokoja näytti ainakin verkkokaupasta olevan jo loppu :/ Pitäis siis toimia! 3v:lle haluaisin sen uuden vihreän windfleecen, mutta ensin katotaan, sopiiko vanha. 9v tarvii uudet housut viime vuotisen Ticketin tähtitakin kanssa. 12v:lle ajattelin jotain Ticketin yksväristä takkia ja housuja, jotka kävis sit vielä yläasteikäisellekin syksyllä. Molemmille kengät. Kuopus tarvis myös ulkohousut Ticketin ruskean takin kanssa. 3v:lla on saman takin kanssa Popin eco-vihreät-housut. Mikähän väri olis hyvä kuopukselle? Turkoosi sopis hyvin, muttei oo mun suosikki.

Sit on toki mietittävä vielä siistimmät takit ja kengät. Ollaan käytetty paljon tikkitakkeja ns.kaupunkitakkeina ja ne on mielestäni ajaneet asian tosi hyvin. Esikoiselle vaan pitäisi löytää isommat koot tummansinisenä ja kuopukselle pikku koko ruskeana. Sit olis kaikilla molemmat värit (periytyneet esikoiselta muille). Jotkut kangastakitkin houkuttais. En tiedä vaan, miten paljon olisi loppujen lopuksi käyttöä. Kivat neuleetkin ajaa saman asian. Samikset hupparit (eri väreissä) kesäksi. Crocsit jo tilattiin. No, nyt alkoi jo lipsua kesän puolelle ;)

Mammis

Popin kuoritakit haluaisin kaksospojilleni. Hintoja katsottuani totesin, ettei irtoa. Toiselle on ihan pakko hommata kevääksi takki, kun ei ole yhtään sopivaa enää. Ei voi siis odotella aleja ainakaan toisen kohdalla. Bodenilla oli ihanan värisiä takkeja, mutta on vaikea ostaa kun ei tiedä yhtään minkälainen takki on tunnultaan. Halpojahan ne oli. Ääh, tää on aina yhtä vaikeaa! Miksei ihmisellä voisi olla rajattomasti rahaa :D

*Laura*

Tämä on kyllä kivaa aikaa kun joka puolelta tupsahtelee kuvia uutuuksista - ehkä hieman lompakkoakin rasittavaa aikaa. ;) Tähän mennessä on hankittu musta Molon haalari, valmiina oli Molon softshell ja siistimmäksi takiksi olin kaavaillut keltaista Picoa... EHKÄ.... Katsotaan, katsotaan... :) Nämä siis esikoiselle, kuopuksella on paljon esikoisen peruja, vaikka mikään niistä ei ehkä enää sytytä... ;)

Hippuli

Kevätvaatteet kutkuttavat täälläkin. Pojalle (1v 7 kk) tarvitaan uusi vk-haalari ja kävimme sen itseasiassa tänään juuri hommaamassa Kampin Pikkuväestä. Valinta osui tällä kertaa Reiman curious -haalariin, se harmaa(hiekka)pohja, jossa limen ja vaaleanturkoosin värisiä palloja. Oli mielestäni syötävän suloinen ja kenties nyt viimeinen tuollainen söpöilyvauvahaalari, joka pojalle tulee. Myös se Reiman denim-olisi kiinnostanut, mutta sitä ei ole vielä näkynyt kaupoissa eikä edes Reimashopissa, enkä malttanut sit odottaa.. Lisäksi tekisi mieli ostaa POPin denim-kuositakki ja turkoosit housut siihen kaveriksi, mutta ne tulisivat vasta ensi syksyksi käyttööön. Vanha popin setti kun taitaa mahtua vielä. Että sellaisia hankintoja täällä. Myös joku softshell kiinnostaisi, sellaista meillä ei ole vielä ollutkaan.

Ihania kuvia ja näyttää kivoilta noi Johan-villavaatteet. Täytyypä tsekata itsekin niitä.

Nanna

Nuo villavaatteet ja Eppu ovat kyllä ihastuttavia!

Meillä Tellulle saattaa jopa hyvällä tuurilla sopia syksyllä käytössä olleet kamppeet tai sitten ottaa perinteiseen tapaan nyt kasvuspurtin. Pojalle ei ole hajuakaan mitä hommattaisiin. Mitään "pakko saada"- juttua ei siis vielä ole vastaan tullut tosin aivotkin ovat olleet niin kohmeessa etteivät lähes mitään ole rekisteröineetkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat