mini a ture haalari

No niin, viimeistä postausta viedään tänä vuonna. Nyt on hyvä nopeasti vilkaista olan yli, mitä viime vuosi toi mukanaan. Vuonna 2014 tapahtui niin paljon kaikkea, mistä olen kiitollinen. Olen opetellut olemaan kahden pienen lapsen äiti, muutimme uuteen kotiin aika nopealla aikataululla kera pienen vauvan ja miehen työmatkakiireiden. Olen asettunut perheen kanssa uuteen ympäristöön, tutustunut moniin ihaniin uusiin ihmisiin, mutta viettänyt myös aikaa vanhojen rakkaiden ystävien seurassa. Olen saanut uusia haasteita sekä opetellut uusia asioita, jotka antavat sellaista mukavaa lisää kotona oloon, jota olen työelämästä kaivannut. Toki vuoteen on mahtunut myös paljon sairastelua, väsymystä ja kyyneliäkin, mutta näin taaksepäin katsottaessa ne ovat kuitenkin elämän pieniä harmeja, kuten isäni sanoisi. Rupesin myös miettimään omia vanhempiani, ja ehkä yksi parhaista asioista, mitä olen kotoa saanut on sellainen positiivinen kannustus ja tuki. Toivon kovasti, että osaisin itsekin jakaa sellaista omille lapsilleni nyt sekä tulevaisuudessa.

Kaiken kaikkiaan mennyt vuosi on ollut ihan mahtava. Vuoden vanhoja valokuvia katsellessa ymmärtää, kuinka nopeasti aika kuluu ja kuinka nopeasti lapset kasvavat. Islakin kävelee jo ja puhuu joitain sanoja. Tänään kävimme ensimmäisen pienen pienen keskustelun, joka tosin koostui vain muutamasta sanasta, mutta toi minulle suurta riemastusta. Ehkä juuri ne ihan pienet asiat tuovatkin suurinta iloa. Yksi niistä tapahtui myös ihan äskettäin. Eppu ja Isla ovat vähitellen alkaneet leikkiä yhdessä ja eilen Eppu huusi: "Islaaaa! Tuu leikkimään mun kanssa!" Ja niin Isla meni. On niin ihana seurata kun lapset leikkivät yhdessä, tulen siitä aina tosi iloiseksi. :)

Näin vuoden lopussa on hyvä myös kiittää. Nyt päätin kiittää tästä vuodesta ihania ystäviä ja blogikavereita Siniä, Riikkaa, Nannaa ja Saria. Kiitos tsempistä ja avusta kaikissa jutuissa tänä vuonna. Haluan myös toivottaa hyvää uutta vuotta teille lukijoille. Kiitos kun olette siellä, mukana matkassa. 

Säilyttäköön uusi vuosi sen

mitä rakastat.

Tuokoon tullessaan sen

mitä kaipaat

ja viekööt menneessään sen

mitä taakkana kannat. 

Entistä ihanampaa uutta vuotta teille! 

Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna. :)

Islan haalari Mini A Ture / Ratkiriemu.fi (saatu blogin kautta)

Kommentit (4)

Vierailija

Voi niiskis sinä ihana! Mä täällä vallan nyt herkistyin. Kiitos kun olen saanut olla mukana seuraamassa ja valtaisasti uuteen vuoteen onnen täyttämiä hetkiä koko teidän perheellenne!

 Niin ja ihan eka olin kommentoimassa tuota pienten kanssa keskustelua. Meillä pienin eilen toi sanomalehden ja totesi: Tässä, tänne, kylmä pois. Antoi siis lehden mulle, osoitti takkaa ja ilmoitti hänellä olevan kylmä sen ainaisen huutamisen sijaan. Myös isompien kanssa yrittää selvästi olla jo keskusteluissa mukana mikä on kovin hellyyttävää katseltavaa :)

-Nanna

 

Vierailija

Ihanaa uutta vuotte koko perheelle! Olen nii iloinen, että bloggaaminen on tuonut elämääni noin hyvän tyypin <3

Sini

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram