En voi ymmärtää, miten aika kuluu näin nopeasti. Juurihan vauva vasta syntyi ja nyt meillä asustaa pieni neiti, joka hymyilee paljon ja jokeltelee äänekkäästi. Äidin sydän tuntuu pakahtuvan joka aamu, kun neiti leväyttää iloisimman hymynsä herätessään. Yöt Isla nukkuu tosi hyvin eikä minun tarvitse hirveästi heräillä. Päivisin hän sitten valvookin jo vähän enemmän. Kyllä sitä jaksaa päivän ihan erilailla kun on nukkunut pidemmän pätkän yhtäjaksoisesti. Tai ainakin pää tuntuu toimivan vähän terävämmin. ;)

Tyttö viihtyy hyvin lattialla vatsallaan sekä tietysti selällään ja pystyy jotenkin kummallisesti hyörien ja pyörien siitä liikkumaan yllättävän pitkällekin välillä. Hän on alkanut jopa kääntyillä vatsalleen sekä vatsalta selälleen. Pää vaan tuntuu vieläkin painavan aikalailla ja joskus kädet jäävät pahasti alle, niin että alkaa harmistuttaa. :)

Pikkuisen paras viihdyttäjä on edelleen isoveli, jonka leikkejä vauva tykkää seurata herkeämättä. Eppu saa pikkusiskonsa kikattamaan kovaan ääneen ja isovelikin tuntuu tykkäävän vauvalta saamastaan huomiosta. Jos poika on ollut jossain vaikka isän kanssa, kotiin tullessaan hän ensimmäisenä kysyy mitä vauva tekee ja missä vauva on. Olen tosi iloinen, että poika tuntuu aidosti tykkäävän pienestä siskostaan niin paljon. Mustasukkaisuutta ei ole juurikaan ollut. Enemminkin meillä on ollut pientä yli-innokkuutta ilmassa, ja poika ei yleensä malttaisi odottaa, että vauva herää päiväunilta, vaan hipsii joskus kurkkimaan pinnikseen. "Äiti, vauva heräsi!" (No kuinka ollakkaan. :D) Saa nähdä mitä tapahtuu sitten kun vauva lähtee liikkeelle ja isoveljen lelut alkavat kiinnostaa. Sitä odotellessa. ;)

Näin pieni vauva ei ihan hirveästi erilaisia leluja kaipaa, mutta toki isoveljen leikit tuntuvan kiinnostavan. Lelulaatikosta löytynyt Barbaba-pallo sekä isot Lamazen vauvanlelut saavat tytön innostumaan ja pienet kädet tavoittelevat värikkäitä tavaroita. Jo pojalla vauvana ollut Brion pieni helistin on hyvä vauvan pieniin käsiin. Mutta parhaat "lelut" ovat kyllä kummilta lahjaksi saadut Sophie the Giraffe-purulelut. Joku siellä suussa tuntuu kauheasti kutittavan ja vauva tykkää järsiä kirahveja niiin että narskunta vaan kuuluu. Kirahvit ovat myös tosi kevyitä, joten ne pysyvät hyvin pienissä käsissä. Jos joku pohtii hyvää vauvalahjaa (tai helpotusta kutiseville vauvan ikenille) niin näitä voin ainakin suositella, ovat huippuja! :) 

Kommentit (4)

Vierailija

Oi kuinka suloinen hymytyttö!

 

 Meillä alkoi pientä mustasukkaisuutta tulemaan vauvan lähdettyä liikkeelle. Tai ei suoranaista mustasukkaisuutta vaan tavaroiden omimista. Saa nähdä kuinka tuhoon tuomittu ajatus on laittaa pojat sitten joskus yhteiseen huoneeseen asustelemaan.

 

- Nanna, joka lähes koko yön valvottuaan aamulla ihmetteli lapsilleen miten ihmeessä kahvinkeitin ei toimi ilman sohvaa

Vierailija

Oi että, meiltä löytyy myös juuri tuollainen viisikuinen ihanuus! Neljästä lapsesta nuorin syntyi lokakuussa siis ja tyttö on hänkin. 

 

Viisikuinen vauva osaa jo vaikka mitä! Meillä myös pääsee ihmeesti liikkeelle juuri kuten kuvasit, hyörimällä joka suuntaan:) Meillä myös päristään ja oma Sophie-kirahvi eksyy suuhun niin tiuhaan että mietin josko hampaita olisi jo tulossa, kovasti neiti kuolaakin. Ei vielä käänny mahalleen kuin hieman avustettuna:)

 

Mustasukkaisuutta meillä oli vähän ihan alkuun ja toiseksi nuorimman tyttären taholta, pojat ovat vanhempia ja eivät kai kokeneet uutta tulokasta niinkään uhaksi kuin kiinnostavaksi otukseksi. Nyt ovat jo kaikki kyllä ihastuneet siskoonksa ja hoitavat mielellään, varsinkin kun vauva jo tosi hyvin ottaa kontaktia:)

 

Tämä on kyllä niin ihanaa aikaa vaikka välillä väsyttääkin. Tuollainen pikkumussukka on niin yhtäkkiä ja varkain kasvanut isoksi ettei itse ehdi huomatakaan koska se tapahtuu. 

 

http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

Vierailija

Aivan ihania kuvia ja niin vauvat vaan kasvavat nopeasti. Nyyh.

Terv. Willa Foxin Satu

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram

Kaupallinen yhteistyö