Viimeinen lomapäivä vietettiin meillä flunssan kourissa ja vesisateen saattelemana.

Päätimme siis pysytellä yöpaidat päällä kotosalla ja ottaa ihan rennosti. Ulkonakin oli tosi masentava ilma. Leikin pojan kanssa suurimman osan päivästä junaradalla, mutta sain silti jossain välissä myös vähän siivoiltua kaappeja ja järjesteltyä. Ne ovat juuri niitä "pitäisi tehdä" hommia, jotka aina vaan siirtyvät ja siirtyvät, joten jotain hyötyä oli tästäkin pyjamapäivästä.

Poika on saanut huoneeseensa nyt uuden ja ihanan sängyn, jonne siirtyminen on mennyt, noh, kohtalaisesti. Ehkä tämä vaatii vähän totuttelua. Muutenkin huoneessa pitäisi tehdä pientä järjestelyä, joten palaan tuohon uuteen sänkyyn ja huoneeseen vielä myöhemmin uudelleen.

Mukavaa alkavaa viikkoa ja ihanaa uutta vuotta! :)

Kommentit (16)

Haidi

Mulla alkoi arki aattopäivänä iltavuorolla. Flunssan kourissa täälläkin. Joku sanoi, että tämä voi kestää useitakin viikkoja, mutta joka tapauksessa pikaisia paranemisia! Ja hyvää Uutta Vuotta :)

Suski

Mielenkiinnolla odotan mihin sänky vaihtoehtoon päädyitte :) Näyttää ihan Leander-sängyltä nopeasti katsottuna :D Ja aivan ihanat nuo Marimekon pussilakanat!

Sari - MrsAgatha

Kivan näkönen tuo sänky näin pikasella vilkasella! ;) Ehdottomasti lisää kuvia siitä! :D

Täti Ruskea

Mäkin jään odottelemaan lisäkuvia sängystä (ja koko huoneesta). Meillä oli mies 11 päivää lomalla. Päätavoite oli toki vain olla perheen kesken kotona, mutta olihan siinä kaikenlaista kotiin liittyvää "sivutavoitettakin". Kummasti kuitenkin kävi niin, että se viimeinen lomapäivä olikin se kaikkein tehokkain tai ainakin silloin tuli eniten näkyvää jälkeä aikaan ;)

Paranemisia teille! Onneksi pian on taas viikonloppu, niin saa vielä lomalle pienen jatkon :)

Nanna

Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia! Meillä poika taitaa joutua nukkumaan ikuisuuden pinnasängyssä! Tosin on taaaaas sairaana, joten helpompi tarvittaessa hoitaakin kun on lähellä.

Eppusen kaapilla

Voih, jaksamista myös sinne taas loman jälkeen, ja toivotaan että päästään flunssasta nyt eroon! :) Hus, pois paha lentsu!
Ihanaa uutta vuotta! <3

Eppusen kaapilla

Hih, oikein arvattu! :) Vastasinko muuten sun meiliin, nyt en muista? Ainakin kirjotin vastauksen, mutta nyt lyö ihan tyhjää, että muistinko lähettää sen.. :P
Kiitos kuitenkin vielä ihanista linkeistä! <3

Eppusen kaapilla

Kiitos, kiitos! <3 Toivotan myös ihanaa uutta vuotta teille!
Ja kyllä, he ovat pukeutuneet yhdessä.;)

Eppusen kaapilla

Koitan nyt ryhdistäytyä ja laittaa taas muutaman huonekuvan. Tuolla vaan pitäisi tehdä pienoista järjestelyä, että sieltä DuploBrio -vuoren takaa näkisi huoneen..;-D

Ja sama juttu, kummasti sitä viimeisenä päivänä sitten aktivoitui kaiken sen laiskottelun jälkeen. :D

Kiitos, nyt alkoi meidän viikonloppu, ihanaa! Nyt täällä laiskotellaan ja levätään taas. :)

Eppusen kaapilla

Kumma juttu, kun meiltäkin silti löytyy epäilyttävän usein tuo pikkumies aamulla vierestä, vaikka on uusi sänkykin. Alan epäillä että tuossa sängyssä on joku bumerangi toiminto, joka aina palauttaa pikkutyypin takaisin tuohon meidän väliin? :D

Eppusen kaapilla

Tervetuloa maaseutu matkalle meille! ;D
Ja kiitos, löysit ihanan ostajan, joka olikin oikeastaan "tuttu". :)

Suski

En ole saanut mailia, tarkistin vielä roskakorinkin jos olisi sinne mennyt mutta ei näkynyt sielläkään :)

Luna

Meilläpä itse sänky toimi bumerangina - tuli bumerangina toukan omasta huoneesta takas meidän makkariin. Eikä se nuku siinä nytkään... minkäsikäisenä noita pysty nykyisin lähettämään armeijaan? :) (poikia siis, tai miksei myös sänkyjäkin)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram