Tänään pitkästä aikaa muutamia lasten asukuvia ja nopeat kuulumiset. Viikonloppu on mennyt taas ihan liian nopeasti. Meidän viikonlopun ohjelmaan kuului mm. yhdet synttärijuhlat, jotka olivat kyllä tosi hauskat. Ihanaa päästä juhlimaan koko perhe ja samalla nähdä kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Olen nyt viikonlopun aikana koittanut käydä ahkerasti kaappeja läpi ja laittaa pois kaiken turhan ja pieneksi menneet vaatteet. Nyt onkin sitten kaksi eri kirppispöytää samanaikaisesti. Toinen omille vaatteille sekä kengille ja Ipanaiseen vein vielä lisää tavaraa ensi viikkoa varten. Mutta kyllä tuota hommaa tuntuu silti vaan riittävän tällä saralla. Kaappien kevättyhjennys siis jatkukoon. 

Tälle viikonlopulle osui monta tapahtumaa samaan aikaan, kuten Puu-Vallilan pihakirppis, Arabian Katufestivaali, Ravintolapäivä ja Helsinki City Run. Aurinkoinen ilma oli selvästi saanut ihmiset liikkeelle ja itsekin rakastan näitä ulkotapahtumia. Ihanaa kun on jo selvästi kevättä ilmassa. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Suloinen Isla tuon nukkensa kanssa! Epulla onkin viikonloppuna ollut varsin tutun oloiset puuhat :) Täällä myös eräs dinomies teki palikoista luolan :) Tosin leikki päätti huutoon kun pienisuuri jättiläinen tuli ja tuhosi hienon rakennelman. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram