Vauva

Hei, tässäpä teille nopea vinkki hauskasta Philips Avent instagram -kilpailusta, joka liittyy lapsiin ja nukkumiseen. Ei ole varmaan mitään rauhallisempaa ja suloisempaa kuin nukkuva lapsi. Lapsen unissa saattaa tapahtua mahtavia asioita. Lapsi voi uneksia matkasta dinosaurusmaahan (niinkuin meidän Eppu kertoo usein uneksivansa) tai hän voi uneksia olevansa reipas poliisi tai urhea palomies. Unessa voi olla myös painovoimasta vapaa astronautti tai höyhenen kevyt ballerina. 

Kilpailu liittyykin ihaniin uniin ja säännöt ovat nämä:

1. Ota kuva nukkuvasta lapsesta, jossa hän näkyy kokonaan. 

2. Lataa kuva Instagramiin.

3. Kerro, mistä uskot lapsen kuvassa uneksivan ja laita tägiksi #sweetdreamsavent

Osallistuneiden kesken Philips Avent arpoo kuusi voittajaa, jotka saavat lapsestaan samanlaisen unikuvan, kun tässä on tuo Islan unikuva, lapsen uniteemaan sopivan tietysti sekä upean Philips Avent tuotepaketin. Tuotepaketti sisältää Avent digitaalisen videoitkuhälyttimen, Avent aloituspakkauksen, Avent nokkamukin, Avent tutin ja pehmolelun.

Ensimmäinen voittaja julkaistaan 19.12 eli kilpailuun voi alkaa osallistua heti. Ja tämä kilpailu järjestetään vain Instagramissa ja sen järjestäjänä on Philips Avent. :)

Ja sitten vielä lopuksi muistutus, että tuohon minun ja Jollyroomin Cybex-turvaistuin arvontaan voi osallistua vielä parin päivän ajan TÄÄLLÄ. Ja koska Lamaze-arvonnan voittaja on edelleen hukassa, arvon uuden voittajan perjantaina. Joten jos osallistuit siihen, pysyhän kuulolla. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram