Tässä taas meidän viikkoa pieninä kuvina suoraan Instagramista. Aika hyvä viikko takana. Poika löysi ihan saman ikäisen (tyttö)kaverin naapurista, jonka kanssa onkin leikitty päivittäin. Tänään ovella käytiin tämän tytön kanssa hauska keskustelu:

- Tykkäätsä tytöistä vai pojista?

- Pojista!!!

- Kyllä kaikki pojat tykkää tytöistäkin!

Ja sitten mentiin taas innoissaan kylään leikkimään. Olen vihdoin saanut kotona tehtyä muutamia rästijuttuja, jotka ovat odottaneet muutosta asti, mutta vielä olisi paljon hommaa. Niin kauan kun näitä sadepäiviä riittää, aion kyllä käyttää kaiken ajan sisällä ja hoitaa näitä muuton jälkeen roikkumaan jääneitä juttuja. Silloin kun muutimme, miehellä oli juuri kaksi työmatkaa, joten jouduin purkamaan tavarat paikalleen aika nopealla aikataululla (siis vaan heitellen ne kaappeihin) ja niin ne ovat jääneet. Nyt sitten järjestän kaappeja uudelleen joka ikinen sadepäivä. Saimme myös pienen risteilymatkan varattua ja lisäksi suunnittelin eilen siskon kanssa minilomaa syksylle. Hauskaa! :) Miten teidän viikko on sujunut? Miten sadepäivät kuluvat?

PS. Meidät löytää Instasta nimellä eppusenkaapilla .

Kommentit (2)

Vierailija

Myös meillä risteily varattu. En olisi uskonut muutama vuosi sitten, että odotan innolla ristelylomaa

Vierailija

Dementikko ei muista miten meidän viikko on mennyt! Viikonloppuna olen vihdoin saanut nukkua, joten josko ensi viikko ei menisi ihan yhtä sumussa kulkiessa :)

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram