Vielä pari juttua olisi hoidettavana, mutta melkein kaikki on jo valmista. Nyt on siivottu, leivottu yhdessä herkullisia ja vähän hassunnäköisiä pipareita, lahjat paketoitu yöllä ja suurimmat ruokaostoksetkin on tehty. Vielä muutama täydennys kaupasta ja se olisi sitten siinä. Villasukat jalkaan, suklaarasia auki ja kirja käteen. 
Kun paketoin lahjoja yöllä, huomasin Instagramissa, että moni muukin oli samoissa hommissa. Mieskin oli yöllä varastossa törmännyt naapuriin, joka oli myös salakuljettanut piilossa olevia lahjoja paketoitavaksi. Tänään pihalla moni tamppasi mattoja ja oli taas selvästi samoissa touhuissa kuin mekin. Sain jopa mattoja lumipestyä. Perinteet kunniaan! Ja sitten kävimme lasten kanssa myös pulkkamäessä. Toivottavasti joulu nyt pysyy valkoisena. Enää yksi yö. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Ihania kuvia ja paljon hyviä, onnen täyttämiä joulun hetkiä!

t. Yökyöpelit; pikku-ukko ja Nanna jolla olisi kyllä yhä paketoitavaakin

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram