Lähdimme vielä sunnuntaina käymään koko perheen voimin Pet Expossa, joka järjestettiin samaan aikaan Lapsimessujen kanssa. Tarkoitus oli tehdä nopea täsmäisku lemmikkien maailmaan, mutta päädyimmekin kiertelemään myös Model Expossa sekä Lapsimessujen leikkipaikoilla. Vaatteet jätin tällä kertaa kokonaan rauhaan, mutta tässä toinen perjantaina tekemäni messulöytö kuvissa. 

Ostin perjantaina kaksi vaatetta messuilta, joista toinen on tämä Metsolan neuletakki. Malli on tosi yksinkertainen, joten näppärä tekisi tällaisen varmaan itsekin. Tämän neuletakin lisäksi ostin vielä Aarrekidin valkoisen pipon messuhintaan 15 eurolla. Neuletakki käy hyvin ohuempien kevättakkien alle lämmittämään, vielä kun on vähän koleaa. (Kuvissa oleva vihreä parka on H&M:lta ja ostettu nyt keväällä. Papun lakista lisää pari postausta taaempana).

Messuilla katsastimme ihan ensimmäisenä puput ja muut jyrsijät. Myös papukaijat kiinnostivat kovasti, ja varsinkin ne, jotka istuskelivat omistajiensa olkapäillä.

Kävimme myös Lapsimessujen puolella laskemassa mäkeä, leikkimässä muumitalossa, riehumassa Vierumäen temppuradalla, testaamassa potkulautoja sekä ihmettelemässä paloautoa. Sitten olikin aika siirtyä pienoismallien pariin. 

Pienoismallien parissa isä ja poika viihtyivät vähän liiankin hyvin. Ja epäluuloistani huolimatta innostuin itsekin tosi upeista minikokoisista kaupungeista. Pojan mielestä parhaita olivat junaradat sekä kauko-ohjattavat pienoislaivat, joita ohjattiin jättimäisessä altaassa. Pienoismallimessut olivatkin täynnä isojen poikien leluja. ;) Tässä vielä muutamia kuvia upeista pikkukaupungeista. Kävikö kukaan muu Pet Expossa tai Model Expossa? :)

 

(ylin kuva: Legoista tehty kaupunki)

Kommentit (6)

Vierailija

Niin ihana tuo villatakki ja hattu. Kuulostaa että messut ovat olleet tosi mukavat, jos ensi vuonna pääsisi katsomassa.

Vierailija

Näyttää tosi kivalta nuo pienoismallit ja eläimet. Pitää varmaan ensi vuonna ottaa poika matkaan, tykkäisi noista taatusti kanssa. :)

T. MrsAgatha

Vierailija

Ihana Eppu! Kuulosti kyllä mukavalle päivälle. Meilläkin olisi poika taatusti juniin tykästynytt, kun pitää kovin niin omasta junaradastaankin kuin tienpäällä ohikiitävistä junista. Joskos vihdoin ensi vuonna mekin Tellun iloksi päästäisiin ihan paikanpäälle messutunnelmasta nauttimaan :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram