Olenkin jo aiemminkin kirjoitellut täällä meidän Bugaboon vaunuista, jotka hankimme jo Eppusen syntyessä. Silloin kun ostimme nuo kärryt, valitsin niihin oikein kirkkaat Paul Frank -kuosiset kankaat, ja hyvin ne palvelivatkin. Noiden vaunujen käyttö jäi meillä kuitenkin vähemmälle, kun kevyet matkarattaat olivat meillä ne suositummat. Vanhat vaunut ovat siis vielä tosi hyväkuntoiset, joten pitihän ne kaivaa taas esille.

Jotain uutta teki mieli vaunuihin hankkia, ja noiden kärryjen ilme onkin aika helppo muuttaa vain uusilla kankailla. Ihailin Missonin värikkäitä kankaita, mutta koska olin jo aika kyllästynyt kirjaviin apinoihin, päätinkin sitten ostaa ihan tylsät luonnonvalkoiset kankaat. Nyt vaunuista tulikin ihan erilaiset kuin ennen ja ehkä myös vähän tyttömäisemmät. Käytettynä ostamani Ticketin untuvapussikin sopii tuonne kopan sisälle hyvin ja näyttää ihan vaahtokarkilta. Näillä on hyvä kärrytellä vielä "pikku kakkosenkin" kanssa. Uudet matkarattaat ovat sitten vielä hankintalistalla. Nyt kun vaunut ovat taas kuosissaan, pitää keskittyä pieneen pinnasänkyprojektiin, joka meillä on työn alla, mutta siitä kerron vähän myöhemmin lisää. Nyt kun on loma niin on mukava tehdä tällaisia pieniä juttuja, joihin ei sitten taas ehdi keskittyä kun työt alkavat.  

Tässä vielä muutama ennen ja jälkeen kuva "uusista vanhoista" kärryistä. Tuossa ekassa kuvassa, jossa näkyvät vanhat kankaat, on vaunukopan tilalla tuo ratasosa, sekä edessä talvirenkaat. Noita Cameleoneita voi siis muokata aika paljon tarpeen mukaan. :)

 PS. Furbyn arvonta on nyt suoritettu ja otus pääsee uuteen kotiin. Arvonnan voitti Minna (Sirkasta) ja voittajaan otetaan suoraan yhteyttä. :) 

XXX

Kommentit (7)

Vierailija

Voi miten kauniit vaunuista tulikaan uusilla kankailla. Minä mietin pitkään tämän luonnonvalkoisen ja mustan välillä, tämä luonnonvalkoinen kyllä hivelee edelleen kovasti silmääni vaikka päädyinkin sitten koko mustiin vaunuihin. Luultavasti ensi keväänä pitää hankkia nämä vaihtokankaiksi Buffaloihin. :) Mustiin päädyin kuitenkin nyt kun musta on niin ajaton perusväri, voi yhdistää vähän kaikkeen ja kestää aikaa jos vaikka kuitenkin vaunuja säästetään tulevankin käyttäjän jälkeen vielä.

Mutta onneksi näissä Bugiksissa on tuo kiva mahdollisuus uudistaa vaunuja helposti kankailla. :)

 

-Meeri, Pinjuus blogista

Vierailija

Kyllä kelpaa pienen vaunuissaan nukkua :) Harmi ettei meidän vaunuihin saa noin kätevästi uudistusta aikaan. Tosin vaikka saisikin niin tällä tarmokkuudella tai lähinnä sen puutteella jäisi silti hankkimatta kuten uhkaavasti näyttää käyvän matkarattaidenkin kanssa. Toisaalta onneksi sitä ehtii vauvan kanssakin hankkimaan yhtä sun toista :)

-Nanna

Vierailija

Tyylikkäät vaunut, kivasti saa melko pienellä jutulla ihan eri tyyliä noihin vaunuihin! Ja tosiaan tuon ticketin pussukan kanssa, kuin vaahtokarkki!

Jadore, Elämää Päivölänlaaksossa -blogista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram