Miten teillä nukutaan? Meidän pikkuneiti oli ensimmäiset kuukaudet varsinainen yökukkuli. Tai yöt tyttö kyllä nukkui hyvin, mutta usein hän virkistyi iltaa kohteen ja olisi halunnut vaan seurustella kun vanhempia olisi jo nukuttanut. Onneksi tuo rytmi on nyt kääntynyt vähän aikaisemmaksi, mutta muistelen pojan vauva-ajasta, että aina kun päästiin johonkin uuteen rytmiin, sitä kesti hetken ja sitten se taas muuttui. 

Kertoilin täällä joskus aiemmin H&M:n Home-malliston vauvanlakanoista, jotka ostin vauvalle. Tilasin tytölle myös toiset lakanat, turkoosit nallekuvioidut. Pussilakanasetit olivat aika edullisia ja käytössä ne ovat olleet oikein hyviä. H&M:lla oli vauvoille myös ihania unipusseja. Unipussi on hyvä vaihtoehto peitolle, ja jotkut vauvat rauhoittuvat unipussin kanssa helposti nukkumaan. Ja sitten toiset vauvat eivät tykkää unipusseista yhtään. :) Unipusseja on eri paksuisia, ja sen kanssa voi pukea joko yöpuvun, pitkähihaisen bodyn tai vaikka pelkän vaipan jos on lämmintä. Kollaasissa alla onkin muutamia H&M:n unipusseja.

Jos käy ostoksilla Helsingin keskustassa, kannattaa katsastaa myös H&M:n kodin myymälä Aleksanterinkadulla. Se on aina tosi kivasti laitettu, ja melkein aina siellä on myös lastenhuoneen sisustusjuttuja. Viimeksi tarjolla oli myös vauvojen helistimiä, pehmoleluja sekä tuttipulloja. Tässä alla vielä kuvia meidän vauvan pussilakanoista käytössä. :)

PS. Pitää mainostaa vielä tässä lopussa, että vein taas paljon lastenvaatteita myyntiin Pallokala Poks -kirpparille Tilkankadulle. Siellä on nyt mm. paljon ihan pieniä Popin vaatteita sekä meidän ihana vauvan Ralph Lauren vaaleanpunainen kevythaalari myynnissä. ;) 

Kommentit (6)

Vierailija

Itse ihastuin H&M:n Mini Rodini -henkisiin lasten tiikerilakanoihin. Eivät ole vielä päässeet käyttöön, joten laadusta en osaa sanoa yhtään mitään. -Hanna

Vierailija

Meillä kukutaan yhä yöt. Juuri kun tuntuu oireiden loppuvan niin palaavat takaisin. Silloin kun meillä satutaan nukkumaan niin unipussi on melko usein käytössä. Poika on niin levoton tapaus, joten pussi rauhoittaa menoa ja eipä iske kylmäkään kun pysyvät useimmiten päälläkin.

 

-Nanna

Vierailija

Heippa,

 

sinullahan oli asiaa: oikein 4 riviä vauvan uniasioita ja loput mainostusta. Käväisin ensimmäistä kertaa tässä blogissa, koska itsellänikin on vauva ja kiinnostaa tosiaan miten yöt menee. Mutta jos blogisi on tosiaan pelkkä kaupallinen kanava ruotsalais- ja ties minkä ketjun tuotteille niin ei kiitos...

Vierailija

Onpa teillä söpö pikkuneiti :) Meillä vauva nukkuu kehdossa ja käytössä on äitiyspakkauksen peitto ja varmaan neljän-viiden äitiyspakkauksen pussilakanat. Taapero nukkuu pinnasängyssä ja sai juuri isomman peiton (tosin haluaa nukkua peiton päällä eikä alla ja jalat tyynyllä). Mauri Kunnaksen kuoseilla on tosi kivoja vuodevaatteita, ja taaperoinen tutkailee niitä mielellään. Pieni ongelma on ollut se, että pussilakanoita tuntuu olevan miljoonaa eri kokoa ja etenkin lahjaksi saadut setit ovat monesti väärän kokoisia. 

Vierailija

Pussilakanasettejä Kunnaksen kuoseilla löytyy ainakin Prismoista, varmaan muistakin isoista tavarataloista. Niitä löytyy sekä vauvan että lasten peittoihin sopivina. Meillä Herra Hakkarainen on kova sana unipuuhissa ;)

Vierailija

Voi, mä niin haluaisin tuollaiset H&M:n nallepussilakanat meidän vauvelille. <3 Jos jäävät teille ylimääräisiksi, niin myy meille! :D