.. tai ainakin yksi niistä on jo jokin aika sitten tilaamani Mini Rodinin kirsikkahousut yhdistettynä Metsolan polkadotbodyyn. Housut ovat ohutta kangasta ja niissä on vyötäröllä sekä lahkeissa kuminauhat. Tuo body oli muuten kympin löytö Lapsimessuilta, ja ostin toisen myös keltaisena, kun kerta halvalla irtosi. ;) Nyt kun Metsola on kovalla kädellä uudistanut tuota mallistoaan, toivon silti että näitä ihania froteevaatteita saisi jatkossakin. Olen näköjään kokenut tytön myötä jonkun paluu lapsuuteen herätyksen ja innostunut noista froteevaatteista, joita itsekin tuli käytettyä silloin vauvana (ainakin kuvien mukaan). Jopa mies kehaisi tytön frillahihoja. Lisää siis frillahihoja kesäksi meille!

Pakko vielä kertoa tähän loppuun, kuinka vauva on alkanut punkea joka paikassa itseään pystyyn, ja tuossa säkkituolissa tyttö onnistuikin saamaan itsensä melkein istumaan. Jännä seurata meneekö mitkään jutut tytöllä samanlailla kuin esikoisella. Eppu kyseli ihan ihmeissään, että mitä se vauva oikein puuhaa. Joo varo vaan, täältä tullaan isoveli! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Instassa jo ihailinkin näitä teidän neidin Metsoloita - tosi kivoja :). Minunkin on ollut tarkoitus pyörähtää heidän liikkeessä näitä uutuuksia katsastamassa, mutta jostain syystä en ole sinne asti päässyt :).

 

Mukavaa vappua teille ja hei, ihana tuo yhteiskuva teistä :).

 

-Juuli (ihanamini.blogspot.fi)

Vierailija

Ihana asu! Meillä ei yllätys yllätys ole pojalle vielä yhtään kesäasua. Olen odottanut että tuo ottaisi kasvuspurtin, mutta ei ole ainakaan vielä aurinko vauvaa kasvattanut. Ehkä tässä siis uskaltaa hiljalleen alkaa kokoa 68 miettimään.

 

-Nanna

Vierailija

Itseasiassa me jumitetaan vielä koossa 62, mutta kesäksi ajattelin jo siirtyä vaikka väkisin isompaan. Eihän kohta 10kk:n ikäinen kävelevä otus nyt vaan voi niin pienissä kulkea!

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram