Huh hellettä! On ilmoja pidellyt. Olemme varjelleet vauvaa pahimmalta porotukselta, kun pihaan paistaa suoraan aurinko. Mutta iltasella onkin kiva mennä köllöttelemään ulos vaikka picnic-viltille, kun ei ole enää liian kuuma. Vaikka eihän se vauva siinä kauaa pysy, kun pian hän jo ryömii tai kierii pois viltiltä. Pienet kädet kokeilevat miltä ruoho tuntuu ja vähän sitä eksyy suuhunkin.

Sisällä vauva on aika usein ollut pelkissä vaippahousuissa, mutta ulos olemme pukeneet kevyesti. Zarasta löysin persikan värisen trikoohaalarin ja topin tytölle. Kukallisia vaippahousuja löytyi taas H&M:lta ja hyvin suojaava lakki on Mini Rodinin ja ostettu Punavuoren peikosta. Tuo lakki onkin aika pientä kokoa ja jouduimme siitä ottamaan koon 48/50. Tuo on hyvä hattu, se pysyy päässä ja suojaa myös niskan auringolta. Tosin joskus tyttö saa narut auki ja sitten ne eksyvätkin suuhun tai koko lakki lentää kaaressa. Tässä muutamia kesäisiä asuja siis.

Niin, ja Reiman haalari on nyt arvottu, otin mukaan myös kaikki Facebookittomat vastaajat. Voitto osui tällä kertaa Elina I-S:lle, onnea voittajalle! :) Pian arvotaan taas lisää kivoja juttuja, joten pysykää kuulolla!

Kommentit (1)

Vierailija

Söpöliini! Meillä miniukkeli kokee kauhunhetkiä nurtsilla. Ei tunnu tottuvan millään vaan taitaa olla enemmän vesipeto. - nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram