Lupasin kertoa teille vähän tarkemmin muutamasta joululahjasta, jotka ostin vauvalle. Mitään älyttömän suuria satsauksia en nyt tehnyt, mutta muutama paketti oli hänellekin ostettava. Mietin pääni puhki, mistä tuollainen pikkuinen neiti voisi tykätä vähän myöhemminkin. Lueskelin joulukuun Vauva-lehteä, jossa oli joululahjavinkkejä ihan pienillekin ja näin ihanan pienen +0 vuotiaille soveltuvan nuken. Noita nukkeja myi leluliike Helsingin keskustassa, mutta koska en ehtinyt lähteä sellaista hakemaan aloin etsiä, mistä nettikaupasta voisi löytää vastaavan. Löysinkin pian Ellan Nalle -nimisen verkkokaupan, joka myi Götz -nukkeja.

Tuo nukke, jonka vauvalle lopuksi tilasin on saksalainen Götz-merkkinen nukke, jonka vartalo on pehmeää kangasta (orgaanista puuvillaa) ja pää sekä kädet vinyyliä. Nuken suunnittelussa on otettu huomioon turvallisuus, kestävyys sekä ekologiset lähtökohdat. Nukke on suunniteltu erityisesti ihan pienille lapsille, sen voi pestä pesukoneessa 30 asteessa sekä kuivattaa koneellisesti. Nuken hinta oli 35€, se saapui kotiin tosi nopeasti ja ehti vielä hyvin pukinkonttiin. Kooltaan nukke olikin vähän isompi kun olin ajatellut ja se oli tosi kaunis ja pehmeä. Tätä voin kyllä suositella muillekin pienille leikkijöille, koska se sopii hyvin ensinukeksi ja on myös turvallinen. Vielä tuo vauva ei tietenkään nukella leiki, mutta tykää kyllä katsella sen kasvoja.

Nuken lisäksi ostin vauvalle pukinkonttiin raidallisen Polarn O. Pyretin pupun, jollainen löytyy meidän pojaltakin. Lisäksi vauva sai mm. pitsisen Elodie Detailsin tuttiketjun, Shepherdin tossut sekä Babybjörnin tuoliin sopivan lelukaaren.

Lelukaarta pitääkin kehua vähän. Lueskelin netistä, että jotkut pitävät lelukaarta vähän turhakkeena, mutta päätin kuitenkin tilata tuon lisälaitteen tytön tuoliin. Pikku neiti innostuikin tuosta värikkäästä kaaresta ja on jo alkanut varovasti tavoitella siinä olevia leluja pienillä käsillään keskittynyt ilme kasvoillaan. Joskus hän saa kaaren lelut jopa pyörimään. Hassua, kun näitä juttuja ei enää muista, missä vaiheessa vauva mitäkin tekee. Siksi olimmekin tosi innostuneita neidin touhuista. Mutta täytyy kyllä sanoa, että vauvan paras viihdyttäjä löytyy silti valmiina täältä kotoa, ja se on touhuava isoveli. :)

(Vauvan vaatteet&lelut ostettu: Mini Rodini haalari: Oiidesign.se // Shepherd tossut: Ellos // Lelukaari: Stockmann // Nukke: Ellan Nalle

Kommentit (3)

Vierailija

Mukavan oloinen tuo nukke! Kummasti näitä pieniä jo kasvot kiinnostavat ja nuken kasvoja onkin mukavampi tutkiskella kuin isoveikan :)

Tuo sitterin lelukaari on kyllä mustakin kehumisen arvoinen! Meillä poika viihtyy nykyään enemmän lattialla yrittäen ryömiä (apua ei äidin pikkuisen vielä tarvisi liikkua!), mutta väsähdettyään siihen touhuun jaksaa vielä toisinaan pitkät tovit leikkiä lelukaarellaan.

-Nanna

Vierailija

Itse en kyllä ymmärrä miksi vauvalle "pitää" ostaa lahjoja? Miksi siis opetetaan pienestä pitäen, että jouluna saa kasan paketteja? Itse yritän kovasti keksiä, miten saan lapseni kasvatettua niin, ettei materia ole elämän keskeisin asia ja että he odottaisivat joulua muiden perinteiden kuin pakettien saamisen vuoksi. Koskaan kun ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan, niin mielummin arvostan niitä asioita joihin ei tilin saldo vaikuta vaikka rahaa onkin yllin kyllin (tällä hetkellä).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram