Ihan ensimmäisenä lämmin kiitos kaikille onnittelijoille! ♥ On kyllä niin ihana olla taas kotona. :) Ensimmäiset päivät kotona vauvan kanssa ovat menneet kuin siivillä ja vauvakin on jo viikon vanha. Hoitorutiinit ja muut vauvajutut ovat taas muistuneet mieleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Kaikki puhuvat siitä, miten toisen lapsen kanssa monet jutut ovat helpompia kuin esikoisen, mutta nyt sen on vasta itsekin huomannut oikeasti. Toisen kanssa sitä vaan on jotenkin rennompi. Imetyskin on sujunut ihan erilailla kuin esikoisen kanssa, jolloin se ainakin minusta tuntui aluksi tosi hankalalta. Mutta olin kyllä lahjakkaasti unohtanut kuinka paljon pikkuvauvat oikein nukkuvat. Olemme ottaneet ihan rennosti ja olleet kotona vain perheen kesken. Nyt on pitkästä aikaa tullut katsottua tv:stäkin jotain imetysmaratonien aikana.

Meidän ihan ensimmäinen pieni vauvanlelu löytyi reilu kolme vuotta sitten sairaalan Libero -kassista ja nyt myös pikkuneiti sai oman pienen ja rapisevan perhoslelunsa samanlaisesta vihreästä kassista. Näin pienihän vielä keskittyy lähinnä värikkäiden lelujen katseluun, ja isoveli kantaakin vauvalle touhukkaana kaikkea ihmeteltävää. 

Lamaze lähetti meille muutamia uutuusleluja, jotka löytyvät nyt myös kaupoista. Tässä pienet esittelyt muutamasta, jotka sopivat myös ihan pienten lasten joululahjoiksi (jos joku näitä lahjajuttuja jo pähkäilee). :) Saan myös muutaman lelun arvottavaksi teidän kesken, mutta taidan laittaa arvonnan pystyyn vielä ihan erikseen. Tässä alla on nyt muutamia kuvia noista uutuuksista. 

Uutuusleluja ovat mm. Ryhävalas Rysky, joka on iso ja pehmeä, ja siinä on paljon rapisevia osia, sekä liinoja, joita voi kiskoa. Toinen uutuuksista on Trotter-poni, josta kuuluu hirnuntaa, tuhinaa ja laukkaääniä. Molemmat näistä leluista sopivat 0-24 kk vanhalle lapsille, eli ihan näille perheen pienemmille. Mutta palataan näihin Lamazen leluihin vielä myöhemmin uudelleen arvonnan merkeissä. :) 

(Kuvien lelut saatu blogin kautta)

Kommentit (4)

Vierailija

Aivan mahtavan suloisia kyllä nuo teidän lapset!

 

Meillä vauva sai tuttavilta lahjaksi Lamazen pingviinin ja tykkää kovasti sitä katsella. Samoin tuo sairaalasta saatu lelu saa naurua ja juttelua osakseen. Isompi pojista taasen enemmän sitten leikkii niillä ja tyttö on kova vauvan leikittäjä. Kummasti siis vauvojen lelut viihdyttävät isompiakin lapsia :D

 

-Nanna

Vierailija

Onnea tuhannesti pikkuisesta prinsessasta. Nyt alkaa ihan uudenlainen maailma pienen tytön äitinä. : ) Terv. Marika/Pikku Mineasta

Vierailija

Meillä on sukulaiselta peritty Lamazen iso perhonen. Onneksi jätin sen säilöön pojalta vaikka meinasin etten säästä :) Muuten ei olis mitään vauvanleluja tallessa.

 

Titti / tittin elämää

Vierailija

Kovastihan nuo vauvasta tykkäävät silloin kun pienin ei satu huutamaan. Mustasukkaisuus purkautuu sitten mulle kiukkuamisena ja yleisenä hölmöilynä. Poika etenkin on liiankin innokas hoitamaan eikä oikein aina malttaisi innoltaan antaa vauvan nukkua. Tellu onneksi osaa jo hienosti vauvaa lohdutellakin. Ei siis varmaan vauvalla ole leikittäjistä pulaa kunhan tuosta vielä vähän kasvaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram