Ne ovat taas täällä! Joka kevät ainakin Stokkan lastenosastolta löytyy Cienta -kangaskenkiä, ja niin taas nytkin. Tällä kertaa näitä halpoja pikkukenkiä on tarjolla iloisissa kesäväreissä ja ainakin kahta eri mallia. Yksivärisiä kenkiä löytyi keltaisina, oransseina, turkooseina, vihreinä, sinisinä, harmaina sekä pinkkeinä. Näiden yksiväristen lisäksi oli tarjolla myös pallokuviollisia kenkiä, joissa on solki. Lisäksi on kuulemma tulossa vielä kolmas vähän erilainen malli. Ostin meille nämä yksinkertaiset kuminauhalla varustetut Cientat, jotka on pojan itsekin helppo vetäistä jalkaan. Hintaa näillä kengillä oli 19,90€.

Vinkkinä pitää sanoa, että Cientat ovat aika pientä kokoa, joten kannattaa melkein sovittaa kengät, jos vain mahdollista. (Ja kun usein varoitellaan kangaskenkien vaaroista jaloille, niin mainittakoon myös, etta kannattaa pitää näitä muiden kenkien ohella.:)

Keltainen on ihana kesäväri, mutta täytyy kertoa, että meillä nämä keltaiset olivat puhtaat ehkä minuutin ajan. Onneksi kangaskengät on helppo pestä. :)

Kommentit (2)

Vierailija

Onpa ihanan kesäisiä kenkiä! Ja onneksi tosiaan kangaskenkiä on helppo pestä sillä kyllähän kesälläkin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista vauhdikkaissa puuhissa :)

-Nanna

Vierailija

20 e kangaskengistä vaan ei mielestäni ole erityisen edullinen. Puolet saisi hinnasta tipahtaa pois että ostaisin - ja sillä hinnalla olen alesta ostanutkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram