Suunnittelin ostavani pojalle kevääksi tummansinisen kevättakin. Epulle on alkanut löytyä jo omia lempivärejä ja kysyttäessä hän kertoi haluavansa mustan takin. Usein kuitenkin tummansininenkin kelpaa mustan sijasta. Tummaa takkia olisi kuitenkin kiva piristää jollain värikkäällä. Välikausivaatteiden lisäksi vaatekaappi kaipaa synkän talven jälkeen myös jotain kirkasta ja raikasta. Yleensä meillä on keväisin ollut aika kirkkaita vaatteita, ja nytkin ajattelin hankkia jotain tosi iloista piristämään vaatekaappia. Viime vuonna kevään väripläjäys näytti tältä

Viime keväänä keltaiset värisammarit ja värifarkut olivat kovassa käytössä. Harmi vaan, että ne jäivät pieniksi, ja seuraava koko on vielä tosi iso. Kevääksi olisi kuitenkin mukava saada jotain iloisen värisiä housuja. Värifarkkuja olemme ostaneet mm. Zarasta, mutta vielä niitä ei löytynyt ainakaan heidän nettisivuiltaan. Sain vinkin kurkata Espritin uuteen lastenmallistoon, josta löytyikin muutamat kivat poikien värifarkut. Mallikin näyttäisi olevan sopivan kapea, joten nämä voisivat olla sellaiset housut, joita olen etsinyt. 

Myös iloisen värisillä tennareilla voi helposti piristää vaatetusta. Jos ei tykkää tennareista, kannattaa tsekata mm. Kavatin värikkäät nahkakengät. Poiminkin tähän vielä ideoita poikien kevätvaatetukseen.


***Toteutettu Esprit kanssa

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä on noita Espritin värifarkkuja käytössä ja en voi kun suositella. Malli on erinomainen hoikalle lapselle ja materiaali pehmeää. Meidän ensimmäiset löysin joskus sattumalta Jesper Juniorin alerekistä.

 

Hyvältä näyttää kevätsuunnitelmat, samansuuntaiset on itselläkin mielessä.

 

Heini/minityyli

Vierailija

Kivoja suunnitelmia! Meillä ei vieläkään meinaa pojalle upota kuin punainen. Salaa haaveilen, että kevään tullessa innostuisi jostain muustakin. Onneksi edes minimiehelle sentään kelpaa vielä kaikki :D

 

-Nanna

Vierailija

Mäkin kaipaan kovasti aina keväisin väriä! Kivat jutut olet koonnut kollaaseihin!

 

Satu / Willa Fox

Vierailija

Ihania kirkkaita värejä! Nuo Espritin lastenvaatteet ovat tosi kivan näköisiä ja omien kokemusten mukaan myös hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Vierailija

Minä olen ollut aika pettynyt Espritin nykylaatuun, varsinkin trikoovaatteet kulahtavat nopeasti.

Vierailija

Nuo Crocsin saappaat on ihania! Meillä on niitä keltaisina ja limenvihreinä. Tosi keveätkin :) Ne on kätevä putsatakin ihan tavallisella tiskiharjalla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram