Toivottavasti loputkin lumet sulavat pian ja maa kuivuu niin, että lapsillekin saa jotain muuta jalkaan kuin kumisaappaita ja välikausikenkiä. Itse olen jo uhkarohkeasti laittanut muutamana päivänä tennarit jalkaan, mutta liukkaita kohtia joutuu vieläkin paikoin väistelemään.

Meillä on käytössä aina myös muutamat tennarit, mutta joka kevät ja syksy olen kyllä hankkinut myös hyvät nahkakengät, jotka ovat parhaat kävellessä. Kävelykengissä pitääkin olla sopivaa ryhtiä, jotta ne tukevat hyvin jalkaa, mutta minusta ne eivät saa myöskään olla liian painavat tai jäykät.

Meillä on ollut paljon erimerkkisiä kenkiä, mutta omiksi suosikeiksi ovat valikoituneet Camperit, joista meillä on ollut perus kävelykenkämallia, tennareita sekä sandaaleita. Camperin kengissä on myös helppo kiinnitys, joten poika saa ne myös helposti itse jalkaan. Luulen, että pysyttelemme tänäkin vuonna tutuissa Campereissa, mutta tänä keväänä on tarjolla myös muita upeita ja ihanan värikkäitä keväisiä nahkakenkiä lapsille.

Huomasin myös, että Lindex on alkanut myydä Kavatin ensiaskelkenkiä ainakin netissä, ja sieltä olikin keltaiset nahkakengät jo myyty loppuun. Eikä ihme, koska nuo Kavatin uutuudet ovatkin aivan ihanan näköisiä. Kauniita nahkaisia vaihtoehtoja löytyi myös monilta muilta merkeiltä, ja tässä niistä pieni kollaasi alla.

Meidän Camperit olen itse aina ostanut Punavuoren peikosta, mutta niitä löytyy myös monista nettikaupoista. Tepsuja myy mm. Stockmann ja Bundgaardia, Bisgaardia sekä Arautorapia löytyy esimerkiksi Pikkujalat nettikaupasta. Niin, ja nyt uutena Lindex on ottanut Kavat kenkiä valikoimiinsa. Toki näitä merkkejä myy moni muukin, mutta tässä nyt joitain esimerkkejä. 

Onko teillä jotain suosikki kenkämerkkiä? Mitkä ovat parhaat ensiaskelkengät ja miksi? :)

Kuvassa alla:

1. KAVAT

2. CAMPER

3.TEPSUT

4. BUNDGAARD

5. BISGAARD

6. ARAUTORAP

Kommentit (3)

Vierailija

Tosi söpöjä kenkiä! Mun suosikit on Kavatit, sen merkin kengät oli meidän pojan ihan ekat oikeat kengät ja vieläkin ostaisin niitä jos vaan niihin kivoimpiin malleihin pojan jalka mahtuisi (ne kivoimmat vaan tuppaa olemaan pienempiin jalkoihin ja koot loppuu pitkälti ennen kokoa 29 joka pojalle tarvittaisiin). :)

- MrsAgatha

Vierailija

Ihania kenkiä! Valitettavasti meidän jättijalalle (kevätgoret jo kokoa 31) ei mahdu ne kaikkein suloisimmat ja ihanimmat kengät. Isojen kengät taas näyttävät jotenkin niin isoille tai miten sen nyt sanoisi etten oikein osaa niitä ostaa kuin vasta pakon edessä.

- Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram