"Äiti! Missä mun oma kassi on?" huusi poika aamulla.

Sitten hän lastasi tärkeät junansa kassiin ja lampsi alas järjestelemään niitä. "Kolme, viisi, kolme, viisi!" Poika on tosi kiinnostunut numeroista, mutta ei ihan vielä osaa laskea oikein, tai muistaa välillä numerot väärin. "Ykki, kakssi, kolme, nejjä, viisi, JEE!" Ja sitten taas järjestellään. Ja vähän heitellään niitä junia. ;)

Brio junista vähän uudempiin peleihin ja leikkeihin. Sain jo jokin aika sitten testattavaksi kaksi upeaa ja uutta Playstation peliä. Meillä on kyllä kone, mutta se on pääasiassa miehen käytössä, ja koska hän ei ole ihan näiden pelien kohderyhmää, ajattelin löytyisikö sieltä joku lukija, joka haluaisi testata näitä pelejä minun puolestani? Pelit vaativat sekä Playstation kolmosen sekä siihen kuuluvan eye-kameran sekä move ohjaimen.

Tässä vähän esittelyä peleistä. Kuvaukset on suoraan lehdistötiedotteesta kopioitu.

Tuo Harry Potterin maaginen maailma olohuoneeseesi. Harry Potter on kiehtonut sekä suuria että pieniä sen jälkeen, kun J.K. Rowling vuonna 1997 kirjoitti tarinan maagiset voimat omaavasta pojasta. 400 miljoonaa myytyä kirjaa ja 8 elokuvaa myöhemmin J.K. Rowling nyt lapsille ja

lapsenmielisille jotain aivan uutta, joka on jo ilahduttanut lukuisia Harry Potter-

faneja kautta maailman. Ensimmäisenä vuotenaan Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa Harry Potter luki Miranda Kanahaukan kirjoittaman oppikirjan ”Loitsujen perusopas I”. Sen ansiosta

hän oppi professori Lipetitin tunneilla taikasauvatekniikkojen perusteet.Se ei kuitenkaan ole Miranda Kanahaukan ainoa teos. On olemassa myös harvinainen ja lumottu Loitsujen käsikirja, joka on jo 200 vuotta vanha. Siihen vilkaiseminen vaatii aivan erityisen luvan. Hyvä uutinen on, että lapsesi (7-10 vuotta) voi nyt saada sellaisen! Kirjan avulla voitte oppia samat loitsut kuin Harry Potterkin, ja harjaannuttaa itseänne magiassa – aivan kuin olisitte uusia oppilaita Tylypahkassa.Kokemus edellyttää, että sinulla on kotona PS3-konsoli ja Eye-kamera.

Sitten saat Miranda Kanahaukan sinisen, 12-sivuisen kirjan ”Wonder book: Book

of Spells”, joka on täynnä geometrisia kuvioita. Ne voivat muuttua joksikin aivan

erikoiseksi, sellaisiksi, joita et ole koskaan aikaisemmin kokenut. Istukaa TV:n eteen

ja Playstationin pienen Eye-kameran näkökenttään. Taikasauvana toimii kädessäsi

oleva Playstation Move.

Yllättäen näet ruudulla itsesi ja lapsesi kirja edessänne. Todellisuuden ja TV-ruudun

ero on vain se, että sen sisällä kirjan geometriset kuviot muuttuvat yhtäkkiä eläviksi

kuviksi, animaatioiksi ja teksteiksi, jotka hyppäävät kirjan sivuilta kuin taiottuina.

Käytte läpi viisi hauskaa lukua ja opitte uusia loitsuja samalla kun kokeilette niitä

uusiin haasteisiin.

Lisää tietoa täällä:

http://wonderbook.eu.playstation.com/fi_FI

http://www.jkrowling.com/en_GB/#/timeline/wonderbook-book-of-spells/

Toinen peli:

Herkullista jouluruokaa, hyviä viinejä, suklaakonvehteja ja pikkuleipiä. Monille joulukuu merkitsee sitä, että tammikuussa housujen vyönauha saattaa hiuka kiristää. Ylimääräisistä kaloreista pääsee kuitenkin eroon monin tavoin. Voit esimerkiksi polttaa ylijäämäkalorit olohuoneessasi pitäen hauskaa lastesi, perheesi tai rääppiäisiin kutsuttujen ystäviesi kanssa pelaamalla pari kierrosta PlayStation- peliä ?Sports Champions 2. Jos olet syönyt oikein paljon voit nousta virtuaaliseen nyrkkeilykehään – siinä palaa hetkessä 260 kcal. Voit myös haastaa miehesi tennisotteluun ja hoikistua 180 kcalGolfia pelaamalla poltat kevyesti 98 kcal, ja jopa keilailu kuluttaa 87 kcal. ?Sports Champions 2? -pelissä voit kilpailla itseäsi tai muita vastaan kuudessa urheilulajissa; golf, nyrkkeily, keilailu, hiihto, tennis ja jousiammunta. Voitte järjestää turnauksia, tallentaa tuloksenne ja jopa tehdä omia sääntöjä.

Ja jos nyt haluaisit testata jompaa kumpaa näistä peleistä, kommentoi tähän alle, kumpaa. Huomioi, että sinä tarvitset näihin peleihin Pleikan lisäksi eyekameran sekä move-ohjaimen. Arvon pelien testaajat sitten kommentoijien kesken. Aikaa on maanantai-iltaan (29/1) klo 23:59 asti. Toivoisin myös, että jos osallistut tähän, olisit oikeasti lukijani, ja että jos et ole kirjautunut jättäisit email osoitteesi. :)

Kommentit (14)

Sari - MrsAgatha

Mä en noita pelejä halua (meillä on Wii) mutta onpas siellä söpö juna-poika! :D Meillä tossa samassa kassissa kannellaan legoja yläkerrasta alakertaan ja toisinpäin. Kätevä kassi. :)

Meirän Maja

Ihana junailija :) Tosi suloisia kuvia!

Mä haluaisin testata tuota sports championia, tarvittavat laitteet ja innokasta peliseuraa löytyy omasta takaa!

Eli sen arvontaan mukaan!

Nanna

Ihana junapoika! Meillä on muuten pojalla hyvin samanlaiset puuhat tällähetkellä :) Yrittää laskea junia, autoja, sormia ja kaikkea muutakin mutta lähes aina jää numero tai kaksikin välistä.

Eedith

Ihania kuvia junapojasta! Sports champion on ostoslistalla, joten mielelläni ottaisin sen vastaan ;)

titti

Me voitais kans testata mielellään ihan kumpaa vaan :) Pikkusisko on puhunut tosta kirja-pelistä jostain pikkujoulukaudesta asti :D

Btw. Meillä kans on pitkään laskettu kaikkia juttuja :) eilen illalla kuului sängystä kuusi kasi kuusi kasi.. :D

Pikku Keinuja

Hurraa! Me voitaisiin kokeilla Book of Spellsiä! Meidänkin samanikäinen poika tekee itselleen nykyään aina lähtölaskennan: "Kyy, kaa, koo, hyppää!" :-D

Pikku Keinuja

Hurraa! Me haluttais kokeilla Book of Spellsiä! Meidänkin samanikäinen poika tekee nykyään itselleen lähtölaskennan: "Kyy, kaa, koo, hyppää!" :-D

villa auroora

Hei!!! Meillä pojat saivat tuon kapulapelin jouluna ja tuo sportti peli olisi kovin mieluinen :)

Siiri-i

Meilläkin treenaillaan kovasti numeroita, ei vaan aina mene ihan putkeen ;)

Niin ja täällä haluttais kovasti kokeilla Harry Potter peliä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram