Välikausi- ja kerrospukeutuminen on täällä taas. Tervetuloa syysmyrskyt, me olemme valmiita! Molemmilla lapsilla on parikin välikausisettiä, joskin Epun vaatteet ovat kovemmassa kulutuksessa kuin Islan. Kevään jälkeen muutamat ulkohousut ovat jo aika kuluneita, ovathan ne joka päivä kovassa käytössä. Isla taas vasta aloittelee "ulkoilu-uraansa" hiekkalaatikolla. Tosin nuo hetket loppuvat usein lyhyeen kun neiti lappaa hiekkaa kaksin käsin suuhunsa. Pojan pukeutumisessa on tullut myös ekan kerran esille sellainen muutos, että poika haluaa mielummin käyttää ulkona takkia ja housuja kuin välikausihaalaria. En tiedä mistä tämä on peräisin, mutta ainakin vielä täksi talveksi olen hankkinut pojalle haalarin. Ehkä sitten jatkossa välikausivaatteiksi en osta enää haalareita. 

Saimme Reimalta jo jokin aika sitten punaisen välikausitakin Epulle. Sitä on nyt testailtu useamman viikon ajan, ja täytyy sanoa, että tästä takista tykkään ehkä eniten, jos mietin kaikkia meillä aiemmin olleita vk-takkeja. Toki olemme käyttäneet paljon myös softshell-takkeja, mutta näistä myöhemmin sitten lisää. Nyt on nimittäin tekniset speksit Reiman takissa kohdillaan. Takki, jota tässä hehkutan, on nimeltään TAAG irrotettavalla vuorilla. Nyt on Reimalla taagii settii! ;) Tässä takissa on nimittäin napeilla kiinni oleva tikkivuori, ja sen ansiosta takin käyttöikä pitenee huomattavasti varsinkin täällä Etelä-Suomessa, jossa mentiin melkein koko viime talvi välikausivaatteissa. Nyt syksyllä takin alle ei tarvitse topata montaa kerrosta, ja jos oikein lämmin tulee, vuori on helppo irrottaa. Ja vastaavasti sitten tuon tikkivuorin kanssa takki menee varmasti myös alkutalvella, kun alle laittaa vaikka windfleecetakin. Takissa on monia muitakin teknisiä yksityiskohtia, mutta eniten ehkä tykkään sen ulkonäöstä, joka on Reiman juhlavuoden muotoilua. Vetoketju ja nepit ovat valkoisia, joten takissa on vähän myös retrofiilistä. Hihojen alla on resorit, joten sitä kautta kylmä viima ei pääse sisälle. Pieni miinus vaaleasta resorin väristä. Se kyllä näyttää hyvälle, mutta täytyy sanoa, että ainakaan meidän käytössä ne eivät pysyneet kauaa puhtaina. 
Takin kanssa Epulla on toiminnalliset Browze housut aktiivisille junioreille. Näissä vk-housuissa on tärkeimmät saumat teipattu, ja tosi kätevä lukkosysteemi vyötäröllä leveyden säätöä varten.

Isla on viettänyt suurimman osan ajasta viime keväisessä Reiman Flena-haalarissa. Se on kokoa 80cm ja mahtuu edelleen hyvin, koska Isla on aika pienikokoinen. Tämä on ehkä ihanin vauvahaalari ikinä. Nyt vähän harmittaa, etten tajunnut jemmata tätä mustanruskeana isommassa koossa. Haalarin materiaali on notkea ja puku on tosi helppo pukea. Trikoovuori sisällä ja fleece hihansuissa sekä kauluksen vuorissa ovat mukavan tuntuisia ja pehmeitä. 

Lopuksi vielä pieni syksyn hanskavinkki. Löysin nimittäin Hulluilta päiviltä hyvät Bogin fleecevuorilliset saderukkaset. Niitä oli tarjolla sekä mustina (oh yes!) sekä pinkkinä. Hurraa-huuto mustille kurahanskoille, koska ne sopivat sekä pojille että tytöille, ja käyvät myös monenlaisten ulkoiluvaatteiden kanssa. Saderukkasten hinta oli 6,90€, joten minusta ne olivat todella edulliset, ja Bogin sadevarusteet ovat kuulemma myös laadukkaita. Hanskojen mitoitus oli aika reilua, joten kannattaa sovittaa jos mahdollista. Samaan sarjaan oli tarjolla myös kurahousuja ja sadetakkeja aika edullisesti.

PS. Muistutus, että Ratkiriemun alekoodi on vielä tänään voimassa. :)

(Kuvien Reima-vaatteet saatu)

Kommentit (6)

Vierailija

Suloisia kuvia!

 Meillä pojalle haalarista muodostui kesän aikana joku vauvojen juttu. Onnekseni nyt ilmojen viiletessä alkoi taas kuitenkin haalari kelvata kun hän huomasi sen olevan paljon nopeampi ja kätevämpi pukea. Yritti siskoaankin houkutella takaisin haalarilinjalle.

-Nanna

Vierailija

Bogin sadevarusteista ei ole kokemuksen perusteella mitään hyvää sanottavaa, ainoat kurahousut joista on käytössä irronneet jopa heijastinnauhat + vedet tuli läpi saumasta muutaman viikon käytön jälkeen. Toivottavasti kurahanskat on parempaa laatua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram