Takatalvi tai joku sen tapainen iski sitten toukokuussa, niin että saimme kaivaa kaikki välikausivaatteet taas vaihteeksi takaisin käyttöön. Vettäkin on tullut taivaalta ihan kiitettävästi ja itse on palellut ulkona ihan liikaa. Mutta ei sitä silti voi sisälle jumittautua, vaikka joskus kyllä tekisi mieli.

Tytöllä on ollut päällään ReimanBinary Dataimptypeinvg20305796a2166849 tämän kevään välikausihaalari (Flena), joka on toiminut oikein hyvin näillä ilmoilla. Ajattelin, että tuo koko 80cm olisi mennyt vielä syksylläkin, mutta saa nähdä kuinka käy, koska neidin pituuskasvu on ihan eri kaliiperia kuin veljensä samassa iässä. Tuo haalarin materiaali on ihanan notkeaa ja pehmoista. Haalari on vedenpitävä, tuulenpitävä sekä hengittävä. Sisällä on pehmeä trikoovuori, eli se on myös mukavan tuntuinen päällä. Hiippahuppu on irrotettava. Haalarin sisällä on nepit, joihin saa tarvittaessa kiinnitettyä Play layers -väliasut. Kauluksen ja hihansuiden sisäpuolella on fleecevuori, eli ne ovat mukavat ja pehmeät ihoa vasten, tästä erityinen plussa.

Pojalla on ollut nyt keväällä käytössä aika usein takki + välikausihousut -yhdistelmä. Tuo kuvan takki on Reiman (Tatha). Se on hengittävä, likaa ja vettä hylkivä (vesipilariarvo 5000) sekä tuulenpitävä. Malli on kapeahko, eli istuu nätisti myös hoikalla lapsella. Vaikka tuo malli on ns. ulkoilutakki, minusta se on vähän siistimpi ulkonäöltään, ja sopii hyvin myös muihin menoihin kun sen kanssa yhdistää vaikka farkut. Takki on muutenkin saanut aika paljon kehuja ulkonäkönsä takia.

Ja sitten mukava juttu. Sain arvottavaksi ihanan punavalkoisen Reimatec-haalarin (malli Fella) koossa 80cm. Minusta tuo haalari on ihan unisex, eli menee tytölle sekä pojalle. Eli jos nyt joku on vailla keväthaalaria tuossa koossa, tai sitten syksyksi on tarvetta hyvälle vk-puvulle kannattaa nyt osallistua. Tällä kertaa laitan arvonnan tuonne Facebookin puolelle ihan teknisistä syistä. Eli käykää tykkäämässä Facebook-sivuistani ja osallistukaa samalla arvontaan täällä. Tägään voittajan sinne suoraan. Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy  tiistaina 20.5.2014 klo 23.59.

*Blogiyhteistyössä Reima / Arvonnan sponsoroi Reima 

 

 

Kommentit (14)

Vierailija

Ihana haalari ja juurikin olisi meidän yksivuotiaalle sopiva, kun reiman 74cm alkaa käydä pieneksi, mutta en kuulu faceen, joten ei kai mahkuja?

-sinellen-

Vierailija

Meillä on viimeinen blogikierros ennen lomaa eli mies vie koneen huoltoon kun tästä tuolilta nousen. Ollaan siis pienimmän kanssa tässä ja hän rakastui ensisilmäyksellä. Väkisin yrittää tietokoneen näytölle ja kovasti teidän tyttö saa lentosuukkoja. Hermot meni heti kun tytön kuvat meni piiloon.

 

dd gvgvgff vbb  Ja tässä vielä pojan omat terveiset.

 

-Nanna ja minimiäs

Vierailija

Hei! Sama juttu kuin ensimmäisellä. En kuulu FB:hen, mutta mieluusti osallistuisin arvontaan. :)

- NC

Vierailija

Hei mäkin haluun mukaan! Aiemmin jo taisi olla joku arvonta vain facessa ja harmittelin, kun en sielä itse ole, mutta jos tätä kautta pääsee mukaan niin osallistun! :) jaala11@luukku.com

Vierailija

Osallistun myös arvontaan tätä kautta, olisi tarpeeseen, toivotaan parasta :)

 

-MRaj

Vierailija

Minäkään en kuulu FB.en mutta haluaisin osallistua arvontaan. Haalari olisi juuri nyt sopiva meidän Hupulle, alkaa olla jo iso mies.

Airi-mummi

Vierailija

Heikkulis hei, olen iskä joka ei ole FB.ssa ja osallistuisin arvontaan myöskin.

PeteHoo

Vierailija

Tulen mukaan arvontaan jos sopii, hieno ja tarpeeellinen haalari olisi tämä.

 

henna25

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram