Pääsimme eilen taas pitkästä aikaa ulkoilemaan, kun Eppukin on taas tervehtynyt.

Olin iloinen kun ulkona paistoi aurinko, lumet olivat taas sulaneet vähän ja pihakin näytti kuivalta. Halusin ottaa POPin outletista ostamani (tämän) punaisen vk-takin käyttöön jo nyt, koska saimme siihen sopivat housutkin. Olin ajatellut, että ostan ne vasta syksyllä, kun takkikin oli kokoa 98 ja tällä hetkellä Popilla ei ole tarjolla harmaita vk-housuja, jotka sopisivat takkiin. Mutta kerrankin onnisti, ja Pienten maailmasta saimmekin meille uuden uutukaiset hienot harmaat Popin vk-housut. Kiitos näistä vielä tätäkin kautta!

Popin vk-housut ovat tosi reilua kokoa ja koko 92 menee ihan hyvin 98 takin kanssa. Takki on ehkä aavistuksen vielä reilu, mutta ei mikään mahdoton, ja mukavaa kun saimme setin kuitenkin jo nyt käyttöön. Hyvät hanskat meiltä puuttuu edelleen. Kuvissa Epulla on Reiman talvihanskat.

Ostin Stadiumista yhdet mustat vk-hanskat, joiden vesipilari on 10000, ja ne ovat hyvin pitäneetkin kädet kuivina, mutta koko 2 on vaan auttamattoman suuri ja pikkuruinen spagettipeukalo meinaa liian usein luiskahtaa pois paikaltaan. Eli nyt kysynkin teiltä, mitkä ovat oikeasti ne parhaat vk-hanskat kevääksi? Suosituksia? Huteja?

Ja sitten ne kengät..  Yltiöpositiivisena vetäisin Epulle jalkaan meidän Timberlandin uudet vk-kengät sen kummempia ajattelematta, ja voi kuinka kävikään. Tyhmä minä! Jossain vaiheessa Eppunen sitten löysikin sen kaikkein suurimman vesilätäkön (mistä näitä edes tulee?) ja ennenkuin ehdin sanoa kissa, hän seisoi siellä vedessä nilkkoja myöten. Ja sitten istui. Voitte kuvitella, että viimeistään tässä vaiheessa meidän kuivemmille keleille tarkoitetut vk-kengät huusivat hörpsistä, ja Eppusen sukat olivat läpimärät. Onneksi tämä tapahtui silloin kun olimme muutenkin jo menossa kotiinpäin. Mutta siis kumppareilla jatketaan tästedes kunnes ulkona on sitten oikeasti kuivaa. ;)

Vaikka meillä on jo kokopunainen haalarikin, niin mielestäni myös punainen takki näyttää tosi kivalta harmaiden housujen ja asusteiden kanssa. Olen myös kovasti miettinyt näyttävätkö punaiset välikausivaatteet liian tyttömäisiltä, mutta toisaalta taas en halua erotella värejä tyttöjen ja poikien väreiksi, niin aiomme kyllä käyttää paljon punaista myös jatkossa, kuten olemme tehneet tähänkin asti. En silti halua, että pientä poikaa luullaan tarkoituksella tytöksi. Ja tuollainen tiukahko pipo päässä huomasin vielä, että Eppusen ruuhkatukka on taas kasvanut hieman liian pitkäksi (miten se voi kasvaa koko ajan niin paljon?), joten jos joku tietää hyvää lasten parturia Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta, saa vinkata. Viimeksi nimittäin kun itse leikkelin otsista, se meni tosi rumasti vinoon, ja ehkä tällä kertaa voisimme käyttää keittiösaksien sijasta ammattilaista. Huomasin tuolloin myös, että siihen on näköjään myös syy, miksi minä en ole ammatiltani kampaaja. :D

Piposta vielä.. Meillä on ennenkin ollut ongelmia näiden Popin pipojen kanssa, ja nyt haluaisinkin kuulla  onko muilla tullut tällaista vastaan. Eli ne eivät pysy hyvin päässä, vaikka muuten Popin pipoista tykkäänkin. Huomasin tämän jo vauva-aikana, ja muistan ainakin yhden kaverini puhuneen samasta ongelmasta. Tuokin kuvissa oleva raidallinen pipo kirii koko ajan käytössä yöspäin, ja sitä saa vedellä vähän väliä alas korville. Koko on kuitenkin ihan sopiva, eli emme ole liian tiukkapipoisia. ;) Ehkä Popin hattujen malli ei sitten vaan ole meille hyvä (?). Onko kukaan muu törmännyt samaan?

Vielä lopuksi haluan toivottaa uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi ja sanoa kaikille oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä! :)

Beanie, jacket & pants: POLARN O. PYRET / shoes: TIMBERLAND / gloves: REIMA.

Kommentit (46)

SannaMaria

Ihanat nuo timberlandin kengät, muttei selkeästi vesilätäkköön:) Punainen on niin pirteän ihana väri.
T:uusi lukija, kolmen lapsen äiti.

Sini

Voi mä niin tykkään tuosta popin punaisesta!Sopii tosi hyvin Epulle ja ihan pojalta näyttää ;) Mäkin tykkään pitää paljon punaista Aatulla, enemmän jopa kuin Eevillä. Meillä on ollut niitä minitecin hanskoja, joissa on vetskari, ja hyvin ovat toimineet.

Eppusen kaapilla

Hei SannaMaria! Ihanaa kun löysit tänne, lämpimästi tervetuloa!:)
Ja kiitos, tykkään noista tosi paljon, mutta tämä valinta oli kyllä ihan mun omaa urpoutta ja ajattelemattomuutta, eivät kyllä ole sitten yhtään tarkoitettu tuonne lätäköihin.:D
Me ollaan tykätty pitää punaista jo ihan vauvasta lähtien, vaikka siitä on joskus meille aina kuittailtu ja sanottu tyttöjen väriksi. Mutta ei se menoa haittaa, punainen käy sekä tytöille että pojille. :)

Eppusen kaapilla

Jesss, samoin minä!:) Ja kiitos, hyvä jos näyttää pojalta, koska mua jäi vaivaamaan pari kommenttia, jotka saatiin eräiltä mummoilta laivalla.:D
Vetskari hanskoissa on munkin mielest hyvä, koska se hanskojen pukeminen on mun mielestä aina vaan yhtä hankalaa. Meillä oli noi minitecit viime keväänä, joten pitäisi varmaan alkaa metsästää niitä harmaina tai mustina.

-Anni-

Itse tykkään reimatecin hanskoista ja meillä popin taikahanskojen kanssa käytössä jo nyt, aina lämpimät ja kuivat kädet. Tämän kevään väri menee minusta tosi kivasti noiden viime vuotisten harmaiden housujen kanssa.
Ja meillä käy muuten noiden pipojen kanssa ihan samalla tapaa.

Sari - MrsAgatha

Mun mielestä kirkkaanpunainen sopii loistavasti pojille ja tuo takki on kyllä ihana! =)

Meillä on ollut Reiman jotkut harmaat vk-hanskat joissa oli vetskari sivussa silloin kun poika oli pienempi ja ne oli tosi hyvät. Nyt ei ole erikseen vk-hanskoja kun saderukkasia on kahdet (toisissa vuori, toisissa ei) joten niillä mennään märillä keleillä ja perus-sormikkailla sitten kauppa- yms. reissut.

Eppusen kaapilla

Hei, saanko kysyä mistä olet ostanut harmaat reimatecin hanskat? Jos ne menevät tuon harmaan kanssa, ne sopisivat sitten hyvin sekä tähän pukuun, että haalariin. :)
Ja huh, helpottava kuulla jos muillakin on samoja pipo-ongelmia. On nimittäin tosi rasittavaa vähän väliä kiskoa tuota pipoa alaspäin.:P Täytyy jatkossa katsastella muita vaihtoehtoja.

Eppusen kaapilla

Hyvä, niin munkin mielestä!:) Ja tykkään kans kun tuo takki on myös mukavan yksinkrtainen ja silti pirteä. Varsinkin keväällä haluan nähdä iloisia värejä.:)

Onkohan ne ne samat, joita Sini ja Anni suosittelevat kans tuossa yllä? Olen kyllä tykännyt Reiman hanskoista.
Tosin, saderukkasetkin olis hyvät hankkia viimestään syksyllä. Saanko kysyä mistä olet teille ostanut ne vuorelliset?

-Anni-

Meillä alle 1-vuotiaalla siis se vetskari-versio (minitec) ja 4-veellä se isompien malli jota on pidetty jo 2-vuotiaasta saakka, tykkään siitä itse enemmän. Mutta siis väri on sama, ostin Turun Sokokselta varmaan n. kk sitten, ainakin jespereissä olen myös nähnyt harmaata ja luulen että stockaltakin saa.
Mua harmittaa kanssa, kevyemmällä kelillä ei haittaa mutta nyt on vielä niin kylmä et sais pysyä korvat piilossa.

Eppusen kaapilla

Meillä ei ole vielä sitä isompien mallia ollutkaan, täytyy tsekata siis myös se. Olis kyllä ihan loistava juttu, jos löytyisi tuohon sopivat hanskat. Täytyy katsoa noi sanomasi paikat, luulisi nyt että täältäkin jostain löytyy. :) Olen vaan lähinnä ruokakauppareissulla kurkannut markettien hanskatarjontaa ja sieltä ei ole silmiin osunut tuota harmaata, mutta nyt täytyy etsiä sellaiset. :)
Meillä alkoi tää ongelma niistä kesäpipoista, ja tuntuu että ne ehkä pysyi päässä vielä huonommin, tosin silloin ei kyllä haittaa niin paljon että se pipo ei ole niin just.:) Mutta se jatkuva korjailu on vaan rasittavaa.:)

anana

Takuuvarma pirtsakka pikkumies täällä taas!

Reiman Minitec:jä vastaavia ainakin tytön ollessa pieni oli HC:lla. (Hans Company) ja hintaa oli huomattavasti vähemmän ja mielestäni toimivat myös tosi hyvin. Eihän nuo vetskarihansat täydellisesti vettä pidä mutta muuten on helppo pukea ja tosaan pienen käteen suunniteltu.

Tytöllä on nämä kosteat ajat yleensä alla Popin taikalapset tai Kivatin villa/puuvillalapaset (lämpötilan mukaan) ja päällä kurarukkanen, ei kastu sormet :)

titti

Ihana setti ja ei näytä yhtään tytölle. Meillä kans pojalla on punaista. Ehkä en edes tytölle osaisi kirkasta punaista pukea :)
Meillä kävi viime keväänä sovituksessa nauhallinen po.p pipo. Olis ollut tosi ihana mut se malli oli outo. Jotenkin hirmu syvä, mut ympärysmitta olis ollut ok. Eli lähti takas liikkeeseen ja otettiin Lenne ja Reima käyttöön jotka on ainakin meille paljon paremman mallisia.

Meillä on nyt vk-rukkasista käytössä Reimatec 0-koko (isojen) sekä minitec (eli siis ne pienten Reimat) koko 1 ja 2. Oikeastaan toi 1 on vähän pieni ja 2 on ok. 0-koko on reilu isoissa mutta käyttökelpoinen ja muuten paljon lämpimämmät ja paksummat kuin noi vetskarimallit! Myös Jonathan 1-kokoiset rukkaset meillä on. Olis täydelliset, sillä vedenpitävät ja fleecevuori mutta peukalo on meidän pitkäsormelle niin lyhyt ettei ne rukkaset pysy paikoillaan :(

Eppusen kaapilla

Kiitos! <3
Pitää varmaan tsekata myös noi HC:n hanskat, valmistaja onkin tuttu muuta kautta. Mä en tajua, miksi meillä toi hanskojen pukeminen on aina niin vaikeaa, tai sit mä en ole vielä tarpeeksi hyvä pukija.:)
Noita Popin taikahanskoja meillä onkin useammat, niistä ollaan kans tykätty. Samoin Kivatin puuvillahanskoja hamstrasin syksyllä alesta useamman parin. Ehkä jos tekis just noin, että yhdistäis ne kurarukkasiin, niin pysyis just noilla vesikeleillä sormet myös lämpöisinä. :)

Eppusen kaapilla

Kiitos, ja mukava kuulla kommentteja, hyvä jos ei näytä!:))))))
Meillä on yksi Popin nauhallinen pipo, mutta se on jotenkin vieläkin tosi iso, niin ei ole päässyt vielä kunnon käyttöön. Ehkä sekin on hieman liian syvä. Toisaalta siinä on ne nauhat, että jos pysyiys sit kuitenkin paremmin(?). Mutta vähän on se jäänyt pitämättä.

Mietinkin että miten noi koot mahtaa mennä noissa isommissa Reiman hanskoissa. Varmaan se 0-koko ois meille kans niistä ok. Jonathaniakaan ei olla käytetty, voisin käydä katsomassa niitäkin. Noissa Stadiumin hanskoissa on taas meille liian pitkä peukalo, ainakin vielä, ja kun Epulla on lyhyt peukku, niin sitä on tosi hankala saada pysymään paikoillaan kun hanskat on muutenkin vähän isot.

Kippuralla

meillä on ollut punainen takki+mustat housut tytöllä, ja nyt V:lle on pun. haalari ja punaharmaa popin pipo.. on muuten siinä ja siinä että onko liian poikamainen pipon kanssa :D

Eppusen kaapilla

Meillä on kans se punainen haalari, mutta ehkäpä se on JUST SOPIVAN UNISEX, eli sopii loistavasti kaikille! :D

RIIKAN BLOGI

punainen takki musta aina kivempi pojalla kuin tytöllä. Popin hanskoja suosittelen, jotka meillä olletkin testikäytössä ja julkaisen viikonloppuna testin tulokset ja hyvät ovat olleet. Mutta varmasti muillakin merkeillä on hyviä ja vedenpitäviä. Tota pipo mallia emme käytä, sillä ei kovin hyvin ole istunut lasteni päähän ja tykkään niistä pidemmistä peruspipoista ja niitä käytämme aina aika isossa koossa ja emmekä käännä merkkiä näkyviin. Istuu parhaiten ja on kivoimman näköinen. No tää on mun mielipide..

ja mukavaa pääsiäistä..

Eppusen kaapilla

Hei, mä luinkin että sulla on hanskat testissä, ja olis toi mielenkiintoista kuulla, millaiset ne ovat olleet, koska olen kuullut niistä tosi paljon kommentteja sekä puolesta, että vastaan, ja kun meillä niitä ei ole koskaan ollut. Eli postausta odotellessa. :)
Joo, tämä ei istu meillekään, mikä on harmi kun ovat aina tosi nätin näköisiä ja sopivat ulkonäöllisesti aina hyvin Popin ulkovaatteiden kanssa.
Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

Oliviah

Meillä on nyt ihastuttu Po.pin talvi- ja välikausihanskoihin Itse olen vähän outo lintu näissä hanskojen pukemisasioissa eli mun mielestä nuo vetoketjulliset on superhankala pukea. Vetoketju kiinni saan ne jotenkuten käteen lapselle, mutta viimeistään ulko-ovelle mennessä peukalot on pois omista koloistaan ja hanskat heitetty lattialle. Lisäksi nuo vetoketjut ei pidä vettä, joten kuraleikkeihin (uittamiseen) eivät sovi. Välikaudessa meillä on ollut aiemmin ykköset Reimatecin pitkävartiset "isojen" hanskat, mutta Po.pit vähintään yhtä hyvät ja niiden pienin koko on jonkin verran pienempi kuin Reimatecin pienin koko. Pitkävartiset hanskat pysyvät hyvin kädessä, peukalot paikallaan ja niillä saa hyvän otteen tavaroista. Po.pin hanskoissa tuo kuminen kämmenvahvike antaa vielä lisäpitoa.

Eppusen kaapilla

Meillä ei ole niitä Popin hanskoja ollut, niin on mielenkiintoista kuulla kokemuksia niistä. Monessa blogissa onkin niistä ollut juttuja, mutta osa sitten taas ei niin hyviä kokemuksia. Meillä toi peukalo-ongelma on aina jatkuva, ja oiskin ihana jos osaisin pukea hyvin noi hanskat joissa ei ole vetoketjuja, koska oikeassa olet, uittamisessa ne vetskarit ei ole parhaat.. ja sitä uimistahan ainakin me harrastetaan. Hankala juttu, kun toisessa vaakakupissa painaa se puettavuus.. :)
Kämmenvahvike ja hyvä pito kuulostaa kyllä hyvältä, koska olen samaa mieltä myös tuosta, että hyvä ote on tosi tärkeä hanskoissa. Ainakin Eppua alkaa selvästi harmittaa jos ei saa ulkoleluja hyvin nostettua hanskat kädessä.

Miima

Minusta paloautonpunainen on loistoväri pojalla, ja sitä meilläkin on =) Hassu juttu muuten, pienimmällä on Po.pin housut kokoa 98 ja samankokoisen softshell-takin totesin liian isoksi! Eli meillä olis just toisin päin nuo koot ylä- ja alaosassa! :D Mutta meille ei sitten tullut Po.pin takkia vaan Molon softshell.

Oikein hauskaa pääsiäistä!

zirk

Hip hei,

Pidän myös punaisesta, pojillani on sitä RUNSAASTI vaatteissaan.
Meilläkin vk-kintaista ovat parhaiten toimineet Reimatec:it. Eppu on nyt sen ikäinen, että peukalon laittaminen alkaa varmaan ihan justiinsa ja juuri sujua paremmin, ainakin luultavasti. Syksyllä siis viimeistään isompien malliset kintaat pelittävät todennäköisesti hyvin.
Minitecit vetskareineen ovat muuten kivat, mutta meillä todettu varreltaan liian lyhyiksi. Pitempivartisilla kintailla on huoletonta räpätä vedessä. :)

titti

Se 0-koko on noissa isojen hanskoissa periaatteessa seuraava koko varmaan tosta minitec 2 koosta. Kun vertasin tässä just niin ovat hieman isommat mut malli on tietty aavistuksen eri.
Ne Jonathanit varmaan kannattaa tsekata jos ei oo hirmu pitkä peukalo lapsella. Moni kun sanoo että Reimassa on aina peukalo liian iso ja meillä taas ei ole. Toi Jonathan piti tosi hyvin vettä meinaa huuhtelin kurat hanan alla pois ja on ihan kuivat sisältä :) ja kuivu päältäkin nopeesti.

Eppusen kaapilla

Niin mustakin! Ja tää Popin takin punainen käy tosi hyvin sekä pojille että tytöille. :)
Ne Popin softshell takit onkin tosi reiluja, meillä menee niistä vielä 86 ihan kevyesti. :) Se on Molon softshell on IHANA!

Eppusen kaapilla

Heipsan:) Kiva kuulla, että muillakin pienillä pojilla on paljon punaista!
Ja voih, mä niin toivon, että sä olet oikeassa! Toi hanskojen pukeminen on yhtä epätoivoa niin äidillä kun isälläkin. Nyt Eppu on vähän alkanut itse auttaa sen peukalon kanssa, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi, joten joka kerta niiden kanssa vaan taistellan hiki valuen.:( Jos me tosiaan syksyllä saataisiin sellaiset hyvät isompien hanskat!:)))Kiitos tsemppauksesta!!!!:))))

zirk

Mä niin muistan SEN HETKEN kun Johannes reilu 2 vuotiaana alkoi laittaa peukalon reippaasti oikealle paikalleen! Sitä riemun määrää ja kinnastaivaan aukeamista! :D Ei ollut mikään pieni juttu se, joten hengessä mukana ollaan!

Anonymous

Meillä esikoinen on tyttö ja kuopus poika. Tytöllä en ole koskaan erityisesti tykännyt kirkkaanpunaista käyttää, mutta musta pojalle se taas on kivan pirteä väri :.) Nyt tosin esikoisella on alesta ostettu punainen popin takki, joka sitten jää myös pikkuveljelle. Ehkäpä se popin takkien mallikin on hieman poikamaisempi kuin esim. ticketillä.

Välikausihanskoista musta parhaat on kyllä Tähti Jonathanin. Meillä on monta paria ollut ja hyvin ovat kestäneet käyttöä ja niiden kanssa ei kurarukkasiakaan olla tarvittu, vaikka käsiä lätäköissä uitetaankin. Plussaa myös fleecevuoresta, sillä kädet pysyvät lämpiminä ja lapselle mukavampi kun alle ei tarvita lapasia tms, mikä hankaloittaa otetta. Musta esim. reimatecit ovat turhan ohkaiset ja sillon kun pelkästään niillä pärjää, voi olla jo ilman hanskojakin.
Ja hintaakaan ei ole kuin n 11?, usein vielä saa puoleen hintaan. Ainoana miinuksena värivalikoima, aina ei löydy vaatteisin sopivaa väriä ja siitä syystä nyt pitikin hankkia ensimmäiset popin vk-hanskat tuon punaisen takin pariksi, mutta niitä ei olla vielä tositoimissa käytetty.

Eppusen kaapilla

Voih, mä niin TOIVON että meilläkin olis tämä edistysaskel pian edessä.:) Kyllä se alkaa olla jo surkuhupaisaa, että kaksi aikuista hikoilee yksien pikku hanskojen kanssa. :D

Eppusen kaapilla

Joo, toi Popin takin malli on kyllä tosi simppeli, että varmasti siksikin on niin unisex. Ja eikös Ticketillä muutenkin ole nuo takit suunnattu selvästi osa tytöille ja osa pojille(?). Tai siis että Popit taitavat enemmän olla niitä unisex malleja.

Tuo Jonathan pitänee katsastaa jo ihan senkin takia, että vaikka nyt ei löytyisi sopivaa väriä, niin toiste voi löytyä ja jos hanskat on hyvät (+ja vielä lisäksi edulliset)!:) Tosiaan myös nuo Stadiumin hanskat olivat hyvät ja myös tosi edulliset, mutta valitettavasti toi kokopolitiikka ei ihan vielä natsaa täydellisesti. :)

Täti Ruskea

Hyvältä näyttää punainen pojan päällä! Ja harmaa mukavasti tasapainoittaa väritystä ja näyttää pojalta ;) Ostin juuri tuon harmaan pipon 11v:lle Ticketin mustaharmaatähtikuositakin kanssa (takki parin vuoden takaa), mutta ei olla vielä testattu "korvilla pysyvyyttä". Mielenkiintoista nähdä, pysyykö paremmin isomman pojan päässä. Popin trikoopipoja meillä on ollut useampia, niissä en ole huomannut ongelmaa. Meillä on myös pojilla punaista, muttei juurikaan ulkovaatteissa, paitsi asusteissa. 8v:n yks suosikkiväri on juuri punainen.

Meidän 2v:lla on ollu sekä Reimatecin välikausi- että talvihanskat. Itse en tykkää siitä babymallista, koska varsi on niin lyhyt ja vetoketju näyttää hankalalta. Ei tosin ole niistä kokemusta. "Isojen" hanskat sen sijaan saa hyvin kiristettyä sillä tarranauhalla. Auttaa kovasti, jos on "hanskat pois kädestä" -sorttia. Alkutalvesta meinasin tosin hermostua peukalon kanssa, koska sitä ei saanut millään koloonsa. En tiedä mitä hanskoille tapahtui, mutta yhtäkkiä peukku vaan alkoi sujahtaa koloonsa. "Venyikö" ne jotenkin vai mitä? En tiedä. Vettä ovat pitäneet hyvin. Ainoana miinuksena tuon alun peukkuongelman lisäksi sanoisin hinnan ja sen, että hanskat ovat yhden talven jäljiltä alareunasta (sormien kohdasta) rispaantuneet rikki.

Ostin myös ensimmäistä kertaa Popin välikausihanskat, mutta kokemusta on vain yhden tai kahden käyttökerran jälkeen, kun tuli tuo takatalvi...

Isommilla pojilla meillä oli aikoinaan sekä talvella että välikausina Rasavilin "Peukalopotit". Ne oli tosi helppo pukea ja pysyivät hyvin käsisissä sekä pitivät hyvin vettä. Tässä välillä niiden tuotannossa oli ilmeisesti jotain ongelmia, mutta nyt on jälleen saatavilla. En tosin osaa sanoa, onko laatu pysynyt yhtä hyvänä kuin ennen.

Meillä on myös Rukan kurahanskat vuorella ja ilman. Etenkin tykkään niistä vuorellisista. Nyt kun lumet ensimmäsitä kertaa sulivat ja kaikkialla oli vettä ja märkää, pysyi niissä sormet kuivina ja lämpiminä. Välissä ei ollut lapasia.

Kivateja meillä on myös lapasina ja sormikkaina. Tykkään. Tosin on meillä saatu niitä monta paria rikkikin. Niitä kannattaa hamstrata esim. Citymarketista, kun on joku aletempaus (kaikki lasten vaatteet -40%). Sellainen oli viimeksi Mammuttimarkkinoiden yhteydessä. Värivalikoima vaan on hyvin rajallinen. Tampereen Miraakkeli myy Kivat-asusteita ja vaatteita ja sitä kautta olen tilannut pipoja ja sormikkaita/lapasia tietyissä väreissä. Ystävällinen palvelu ja nopea toimitus.

Reiman välikausihanskat (ruskeina) ostin myös Mammuttimarkkinoilta -40%. Reimoja olen ostanut myös Parkanosta Reiman tehtaanmyymälästä (ohikulkumatkalla) sekä Sokokselta ja Stockmannilta. Eikös Reimalla ole joku verkkokauppakin?

Rauhallista pääsiäistä!

Maria

Itse miellän tuon peruspunaisen enemmän pojan kuin tytön väriksi. Enemmän meillä taitaa Patrikilla olla punaista. Kiva kuitenkin kummalle vain :) Patrikia on luultu tytöksi vaikka hänellä olisi mielestäni selkeästi "poikamaiset" vaatteet. Viimeksi luultiin vaikka oli musta Rodinin parka, ruskeat sammarit, musta hattu jne. Eli ei se aina sitä katso :) Ja Jadea luullaan jatkuvasti pojaksi, koska meillä ei käytetä niitä vaaleanpunaisia ja muita tyttöjen juttuja. Onhan pienistä vaikea erottaa, jos päällä unisex -vaatetus. Meitä ei haittaa, mutta tarkoituksella mekään ei haluta pukea poikaa tytön näköiseksi ja toisin päin.

Mukavaa pääsiäistä :)

Eppusen kaapilla

Kiitos!:) Olisikin kiva kuulla, miten tuo toimii isommalla pojalla. Toki isompi osaa jo itsekin sitä vähän korjailla tarpeen tullen. Me ollaan tosiaan käytetty paljon punaista niin vaatteissa kun sisustuksessakin, ja mukava kuulla että se on muidenkin poikien lempiväri. :)
Viime keväänä tuo Reimatecin varsi ei meitä haitannut, mutta sillon olivat tarpeetkin tietysti vähän erilaiset. Ne vetoketjut silti houkuttavat. :D Nyt meillä ei niitä olekaan oikeassa koossa, mutta talvihanskat ovat olleet tosi jees.

Noista Rasavillin hanskoistakaan mulla ei ole käyttökokemuksia, missäköhän niitä myydään? Ois vaan hauska nähdä millaisia ne ovat.
Kurahanskojen hankinta on meillä edessä viimeistään syksyllä. Tarkoitus oli kyllä nekin ostaa nyt, mutta on vaan unohtunut. :)
Täytyypä katsoa Cittarista joskus noita Kivat hanskoja kun käydään ruokakaupassa. Viimeksi hamstrasin noita Kivatin hanskoja Stockmannin alesta syksyllä. Tykkään niistä kun ovat kevyet ja puuvillaiset niin menevät sitten kuivalla kelillä hyvin.
Reimalla on kyllä verkkokauppakin nykyään, sieltä katselin noita villahaalareitakin talvella.
Rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä myös sinne! :)

Eppusen kaapilla

Ja sehän on sellainen mikä menee helposti myös veljeltä siskolle. Mäkään en normaalisti ajattele, että on poikien ja tyttöjen värejä, enkä halua erotella mitään pukeutumista niin, mutta mä sain kauheat traumat kun laivalla kaikki mummot ja muut sanoi Eppua aina tytöksi vaikka oli monesti hyvinkin "poikamaisissa" vaatteissa. Sit rupesin jo miettimään, että nyt toi lapsi varmaan traumatisoituu kun huono äiti ei pue tarpeeksi poikamaisesti.. :D Miestä noi jutut lähinnä nauratti, ja ehdotti että oltais ostettu MR:lta Epulle jotain pinkkiä. :D

Ihanaa pääsiäistä myös teille!:)

- M -

Hih, meillä on pojalla sama setti, mutta pipo on vain pun-harmaa raidoilla ja takki kokoa pienempi. Isompi koko ei muuten näytä mitenkään liian isolta Epulla. Mä kuulun myös siihen kastiin, jotka eivät tykkää vetoketjullista hanskoista. Tälläkin hetkellä pojalla on yhdet tummansiniset. Mä tykkään, että hanskan saa tiukasti ranteen ympärille, niin peukkukin pysyy paikoillaan. Meillä on ollut eniten reimatecin pitkävartisia ja nyt Molon vastaavan malliset. Niissä vaan pojan käsi on tällä hetkellä "välikokoa".

Eppusen kaapilla

Sulla on siis selkeästi tosi hyvä maku!;-D
Ainakin näiden kommenttien perusteella monet muutkin tykkää vetoketjuttomista ja erityisesti noista Reiman, mutta miten te saatte ne puettua? Me täällä tarvittais jotain tekniikkaharjotuksia. :D Tai sit mä toivon-toivon-toivon, että sekin alkais kohta helpottua, ja spagettipeukalo löytäis uuden elämän oikealla paikalla.:-D

Kippuralla

sopivan unisex on plääh ja pinkki on ihanaa ;)
tosin tänään V ui kuralammikossa beigellä baggiellä.. noh, se on aika kaunis tuolla kylppärissä nyt ;) eli lopulta se kai on ihan sama, mudalla kuorrutettuja lapsia tulee meidän pihasta vielä tämän kesän, koska nyt remppaillaan saunaa, kesällä olisi tarkoitus miettiä keittiötä, terassia ja hiekkistä ja muulle tuskin jää aikaa :)

Eppusen kaapilla

Eeeeeei mitään pinkkejä, punasta vaan kaikille pienille pojille ja tytöille ;-D Ja kuulostaa aika tutulta, punainen pukukin on jo nyt ollut pariin otteeseen enemmänkin ruskea, hih :-D

-Auroran&amp;vaavin äiti-

Minä en noiden vetoketjullisten hanskojen kanssa ole oikein päässyt sinuiksi, käsi on kyllä helppo laittaa hanskaan, mutta ennenkuin vetskari on kiinni niin peukku on jo karannut... Ja toisekseen, meidän tyttö onnistuu aina uittamaan ne läpimäriksi :/
Tähti Jonathanit on meilläkin ihan parhaita olleet, alessa hintaa jotakuinkin 5? joten hinta-laatusuhde kohdillaan ;)

Minä puen hanskat aina niin että olen lapsen selän takana, yleensä lapsi istuu sylissäni. Taitan/ruttaan hanskan vartta hieman ja sitten etusormella ohjaan peukun omaan koloonsa, helppoa minusta kun pienikätinen olen, isokätiselle miehelle saattaa olla haasteellista ;)
2,5vee kyllä osaa halutessaan laittaa itsekin peukun paikalleen, harvemmin haluaa ;D

Eppusen kaapilla

Joo, se taitaa olla niin makuasia. :)
Tuollainen hinta yhdistettynä hyvää laatuun kuulostaa kyllä tosi hyvältä.
Meillä kans puetaan sylissä, ja miehen sormet ei vaan mahdu sinne hanskan sisään oikomaan spagettisormia, ja mä en vaan osaa. Mut olen mä ehkä silti ihan vähän parempi hanskanpukija kuin mies, hihii ;-D
Mut yleensä meillä lapsukainen vastustaa kaikkea pukemista, joten "mustekalan tunkeminen verkkokassiin" on ehkä se paras kuvaus tällä hetkellä.. :D

Lillukka

Ihania kuvia Eppusesta! Ja tosi kiva tuo punainen takki, ei yhtään tyttömäinen. Ja onhan Eppunen ihan 'komean pienen miehenalun' näköinen, joten ei kai kukaan sentään tytöksi luulisi ;o)

Meillä ei vielä taideta tänä keväänä tarvita noita ihania ulkohaalareita, mutta yritän lukea nyt kaikki nää teidän kokeilujen tulokset, jotta ensi keväänä osataan sitten kerralla ostaa hyvä!

Nanna

Tuo takki on kyllä mahtavan ihana ja sopii hienosti Epulle! Itse tykkään myös poitsulle punaista pukea ja toisinaan saan jossain kyläillessä kuulla alkukantaisia kommentteja tyyliin "Vai on äiti taas pukenut siskon vaatteita sulle".

Meillä Tellu ei suostu käyttämään muita kuin Jonathanin hanskoja (mikä huuto kun nyt ei ollakaan kevääksi saatu mistään tilattua) ja hyvin ovat kyllä toimineetkin. Pojalle ostin Reiman isompien malliset, mutta myyjän neuvosta ainakin kahta kokoa liian isot eikä ienempiä enää liikkeessä jäljellä. Täytyisi varmaan jostain yrittää tuollaiset pienempien malliset kokeeksi metsästää, mutta ellei löydy niin taidetaan yrittää selvitä kevään pihaleikit ihan vaan kurahanskoilla.

Eppusen kaapilla

Voi kiitos!:) <3 Jotkut mummot luuli, ja mä olin ihan että apua-huono-äiti-aiheuttaa-traumoja jne.. ;-D

Teillä on vielä niin pieni siellä, mutta ehtiihän sitä. :)

Eppusen kaapilla

Voi eih, toi on niin tylsää, ja aika vanhanaikaista ajattelua.:(koskahan sitä päästään tyttöjen ja poikien väreistä.. :P
Me tykätään niin paljon punaisesta että ei voida siitä luopua!:)

No mutta sitten ne on varmasti hyvät jos käyttäjä itse niin sanoo! Hänhän sen parhaiten tietää. :)))
Voi harmitus.. mua kans harmitti että en saanut noita Stadiumin hanskoja pienempinä, mutta kyllä me nyt niitäkin ollaan jo käytetty, koska ovat muuten oikein pätevät. Kurahanskat ois kans hankintalistalla.. kun sais nyt aikaseks.. ;)

Ida-Antonia

Kivalta näyttää ja TAAS pääsen sanoon et meilläkin on noi ;) Juuri tuo punainen takki ja harmaat housut on toisena kevätsettinä meiän 5v:llä. Tuo sopii Eppuselle ihanasti, aivan selvästi pojaksi erottaa! Meillä sama setti siis tytöllä ja aivan eri näköinen punaisen Minnihiiri-pipon kanssa ;)
Punainen on ollut meillä pojan väri, nyt poikkeuksellisesti tytöllä..

Me suositaan keväisin reimatecin vk-rukkasia, on musta vaan parhaat ja pitävät veden loitolla. Isommilla niitä sormikasmallisia, mutta 5v menee vielä rukkasilla. Popin rukkasia on tarkoitus myös kokeilla.

Eppusen kaapilla

Hahaa, sulla onkin HYVÄ maku! ;-D Tää sopii just hyvin tytöille ja pojille, ja eroahan juuri hyin noilla asusteilla, jos haluaa.:)
Reimatecin rukkaset oli kans meillä viime keväänä, mutta käyttö oli kyllä erilaista kuin nyt. Mutta oli Reiman rukkaset myös talvella, ja hyvät oli. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram